Nu

Nu börjar jag blogga i mandric.blogg.se . Besökbesökbesök!

Slutet för Lifeabout

Nu har vi bestämt oss för att skaffa en varsin blogg istället, blev krångligt att ha tillsammans. Mickan hade ju tröttnat på att blogga också, hon ska skaffa en ny ikväll som vi självklart kommer att länka här. Jag har redan skaffat en ny, som jag inte kommer skriva här, haha.

Muschat

Grattis älsklingen min, idag skulle du fyllt 17 år... Du är en av de bästa sakerna som hänt mig <3

Rest ni peace Muschat
1992 - 2008

Imorgon är det fredag...

... yes, den här veckan har ju gått snabbt. Eller? ;)

Jaja, somsagt så började jag 09.00 och slutade 14.50, sent ju... Gick hem ensam direkt för alla andra skulle åt andra hållet så jag ringde Rebecca och snackade med henne en stund. Ska ju rida med henne idag och vi kommer rida ut en sväng tror jag, bra för Lucky och Charlie att komma ut och springa lite när dom ändå bara går i ridhus med små barn som ska lära sig rida på dom.

Kommer väl vara i stallet till kvart över åtta halv nio eller något sånt och jag åker om drygt en timme. Men vi ses ju självklart senare. Puss.

09.00

Godmorgon! Idag börjar jag 09.00 och nu måste jag skynda mig lite, ska gå om trettiofem minuter men ska bara klä på mig, platta håret och dricka oboy så det är nog lugnt. Pusspuss

Sanna har åkt nu

Hello bloggen.
Nu har Sanna åkt hem, följde med henne till bussen så snäll som jag var. Brr, det var kallt haha. Har fått reda på att jag har spanska prov nästa vecka, engelska läxa till imorgon och so till på fredag så det blir en hel del att plugga på.

Vet inte om jag kommer att springa idag, det är så kallt och Paulina kunde inte. Dessutom kommer ni inte få bilder på rätt länge, eller asså inte bildbomber för har ingen bra kamera just nu. Menmen, det får ni acceptera snart kommer väl nya objektivet. pUSS.

Klippt mig

Hejhej :) Just nu är jag med Sanna och jag har varit och klippt mig. Kan ju berätta om hela dagen, vaknade runt sju och gick i skolan där inget speciellt hände, fast en rolig sak hände på lästiden. Pontus brukar inte läsa på den och nu satt han bara och stirrade på boken och det märkte Mattias så han ba: "Pontus, om du ska låtsas läsa så får du låtsas bläddra också!" Han är lite sur av sig, dryg eller vad man ska säga.

Sen slutade jag och gick upp till centrum med Sanna och vi åt på McDonalds, hon sa att jag fick låna hur mycket pengar jag ville av henne för att äta men jag behövde men hon ville ge mig en pomfritt men ja sa nej! Och att det inte behövdes, haha. Och sen går jag och tar ett bord medan hon säger vad hon vill ha att äta och då så när hon kommer till bordet ser jag att hon köpt en pomfritt till mig ändå, haha söt hon är... Hon fick en klubba av mig sen, så då var jag också lite snäll.

Klockan 14.15 så var det min klippning och allt gick väll bra, gick in på Bikbok sen och fixade lite och stackars Sanna fick vänta i 45 (nej, 43 faktsikt sa Sanna nu!!! DAH) minuter. Sen gick vi hem och klagade på att det var långt, sen när vi var vid porten så insåg jag att jag hade glömt mina hemmanycklar i skolan och då får vi gå tillbaka hela långa vägen igen och tillbaka igen när vi har hämtat dom.

Nu har jag plattat håret och fixat det lite så det ser lite normalt ut, eller det ser ut som vanligt bara lite kortare. Men det är lugnt det växer det är bara lite ovant just nu.

Sanna ska typ åka halv sex eller sex någonstans där så ska jag eventuellt ut och springa, sen ska jag nog inte göra något ikväll. Men vi hörs sen, pusspuss!

Här är Sanna,
fast den här bilden är typ ett halvår gammalt
(http://Sannsinik.blogg.se)

Dåligt dåligt

Förlåt för hemsk uppdatering idag! Men har helt enkelt inte hunnit, gick i skolan idag till 15.00 och sedan skulle jag till stallet 16.15 så det var bara hem och äta nudlar och sedan åka. Fick rida Sonet på ridlektionen och jag hade bra inställning innan, tänkte att nej nu fan så ska det gå bra och vi hade lite arbete på volterna men det gick bra. Han vek bara ut några gånger (vilket han är känd för att göra!) och han gick bra också, tyckte Sara i alla fall och jag måste hålla med henne i vissa stunder. Han blev dock lite irriterad när vi missförstod varandra och det visade han tydligt genom att frusta lite ilsket och stryka bak öronen men han var nöjd nästan hela tiden och då blev jag nöjd. Avbryt i galoppen men han var inte riktigt balanserad och han är inte så stark heller och inte särskilt villig, men det gick stundtals. Kul!

Efter red jag Charlie och med mig hade stackars ponnyn hade gått fyra pass redan, suck! Fattar inte varför dom inte sparar lite på honom, först red en praktikant honom på morgonen, sedan gick han tre pass och sedan med mig. Så körde lite galopp över en bom som fanns på volten för att jag ville försöka få igång honom lite men nej, det var pisstråkigt tyckte han. Försökte en stund i alla fall och jaga igång ponnyn men det gick som sagt inte särskilt bra så lät honom lunka på lite, tyckte lite synd om honom, han hade gått med fyra ryttare bara idag och plus mig så blir det ju fem... Men så är det på ridskola, jag och Rebecca red ut en sväng också sen inte särskilt långt och det tog lite tid eftersom vi mest skrittade.

Mamma kom och hämtade mig och sedan åt jag kycklingklubbor och pasta sedan duschade jag, har även stoppat i mig en kexchoklad. Fan vad bra jag är.

BLÄÄÄÄKINGE

Hejsansvejsan! Jag har studiedag idag så jag har bara vart hemma och slappat!Eller jag har redan vart och ridit. Men i helgen skrev jag ingenting för jag var i blekinge och hade inte tillgång till data. Jag tänker inte berätta vad vi gjorde varje dag men jag kan berätta att jag har klappat kossor och kalvar ( SKITsöta kalvar ), ätit grillad mat för första gången i år, ätit godis(massor!) och bara slappat. Sen i söndags fyllde min gammelmormor år ( 85år.respekt!) och vi åt lunch på gästis och sen fikade vi hos Eva och Thomas. Bilder kommer från helgen!

Idag då .. Jag har somsakt varit i stallet och ridit, red ut en sväng. Fasiken vad skönt det är att det börjar torka upp nu! Vi tog en galopp på raksträckan men annars var det mest skritt och lite trav.Slapp mockningen så jag var hemma väldigt snabbt. Inget annat planerat idag förutom klippning kl fem tror jag de var eller nått. Men jag antar att jag måste städa mitt rum. Ser ut som .. jag vet inte vad.Somvanligt. Men nu ska jag ladda upp lite bilder från helgen , ni får dom i ett annat inlägg!

Grr!

Jag har haft min kamera i två dagar och händerna kliar nu när jag inte kan fota! Åh, cpobjektiv!

Fast den här är tagen i Thailand...

Objektivet = sönder

Hej!
Kom nyss in från att ha varit med Paulina och Kruse ute, fotade ca 200 bilder på Kruse så nu har jag en hel del kan man säga. Blev riktigt nöjd med vissa faktiskt! Sedan märker jag hur objektivet börjar bli segt, att man liksom inte kan snurra så bra med det eller vad man ska säga, men jag bryr mig inte utan fortsätter bomba med foton. Sedan går det knappt att snurra alls och då ringer jag Madde och frågar om det hänt henne också och det hade det. Jag tar bort objektivet ifrån kameran och så ser jag att en del där inne är lös, jag vet inte vilken men jag kunde känna på den och när man skakade objektivet så skramlade det lite. Tur att vi tog försäkring i alla fall då! För Madde fick ett nytt objektiv och det tror jag alltså jag också kommer få, eller jag måste få det. Annars blir jag riktigt förbannad. Pappa jobbar ju där någonstans runt Kungens kurva så han får byta det imorgon. Andra dagen liksom, men jag tror inte det händer igen! Hoppas verkligen inte det i alla fall! Här är några bilder:

Den absoluta favoriten!



Tassarna är söta




Det var några i alla fall, fler får ni någon annan gång.

Cash


Hello bloggen!
I skolan när Sanna och jag pratade kom jag på att jag glömt pengar till klippningen, så jag gick ut och ringde mamma och hon fick avboka klipptiden så ska klippa mig på onsdag istället, så Sanna får vara med då, hehe... Lite surt för var rätt sugen på att klippa mig, men så är det ibland.

Jag ska snart vara med Paulina och Kruse ska hänga med, så ska försöka få lite bättre bilder nu när det är ljust ute. Vi hörs senare, hejdå!

Godmorgon!

Godmorgon bloggen, nu sitter jag och dricker oboy och har rätt bråttom. Ska till tandläkarn kvart över men jag är klar, måste bara borsta tänderna. Efter skolan direkt ska jag klippa mig och sedan vara med Mich, men efter det kommer ni få lite bloggning och man kan ju hoppas att Mickan bloggar idag då...

Kram!

Imorgon

Vet inte riktigt om jag kommer hinna blogga imorgon, det beror på! Ska i alla fall till tandläkaren 08.30 så får ju gå upp lite senare i alla fall och slipper skolan på morgonen, men jag är nog snabbt tillbaka. Suck. Sedan efter skolan ska jag klippa mig och vara med Michelle och på kvällen Paulina, ska försöka få till några bra bilder på Kruse då jag eventuellt frågat Madde om hur man gör lite mer och sådär.
Vi hörs imorgon för nu ska jag duscha och sedan kolla lite bloggar, puss!

Kameraväskan


Den ser brun ut, men den är svart!

Kruse

Tog ju somsagt lite bilder på Kruse, men jag tog utan blixt för det var ganska mörkt ute, eller inte det bästa ljuset men när han rörde sig så blev han suddig så det blev bara några bra och när jag tog med blixt fick han röda ögon. Fattar ingenting av kameran nästan men Madde vet ju och jag såg att hon tog utan blixt när hon fotade när Erica red Azar och det gick suveränt, så jag får fråga henne.
När han satt still blev dom dock jättebra! Love my camera.



Nu ser det ljust ut på bilderna men fixade lite i photoshop, det är därför.

Jag är bara så nöjd!

Hej på er!
Köpet av systemkameran blev ju idag och det fanns en kvar så vi tog den plus kameraväska och minneskort, sammanlagt kostade allt 4792:- och det var det verkligen värt. Har varit ute lite och fotat med Paulina och här är några bilder jag blev nöjd med:







Paulina (det skulle egentligen finnas en bild på henne där men fegisen ville att jag skulle ta bort den...)



Tog lite bilder på allt möjligt bara, ska kolla när Mickan ska rida Aramis så kan jag fota dom lite och imorgon ska jag fota Kruse också. Åh, vad jag älskar min kamera!


Här kommer en


Måndag: Klippa mig och vara med Michelle
Tisdag: Ridlektion 17.00 och rida Charlie
Onsdag: Vara med Sanna
Torsdag: Rida Challeballe
Fredag:
Lördag: Jobba förmiddag (06.00-11.30) och rida Challe
Söndag:

It's a nice day

Hej bloggen! Har inte riktigt fått för mig att blogga under morgonen nu, vaknade runt tio men har ändå inte bloggat som sagt... Vet inte riktigt varför, hehe, orkar bara inte.

Vad händer idag då? Jo, ska åka till Elgiganten och kolla på kameran och även vara med Paulina. Fint väder ute och det känns verkligen som att det kommer bli en bra dag idag. Kommer nog inte bli så mycket bloggning från min sida, men vi får se. Bloggar så mycket jag vill!

Tråkiga inlägg just nu på grund av att det inte hänt något speciellt nu på morgonen, skriver bara för att ni ska veta att jag lever. Inga bilder nästan i inläggen heller och det beror också bara på att jag inte orkar fota just nu för min kamera är inte den bästa som sagt. Men när jag får systemkameran, då jävlar!

Söndag

Har nu kommit hem, tvättat mig i ansiktet och bytt om till pyjamas. Eller pyjamas och pyjamas, en stor tröja, så skönt. Hade bara tänkt att blogga lite så ni får se att jag lever och sedan sova. Mina ögon håller på att stängas...

Imorgon ska jag springa med Paulina och vara med henne tror jag, jag och mamma ska även åka till Elgiganten. Jaja, godnatt. Puss.

Drömt något?

För ett tag sedan när jag stod och gjorde mitt misslyckade försök med håret så låg Kruse och sov så gulligt i sin bur. Plötsligt så hoppar han upp och knorrar och börjar stampa med baktassen minst tio gånger innan han snabbt som ögat sätter av i 180 i sin enmetersbur och rusar runt för att sen stanna igen, stampa i buren tio gånger och knorra som f-n och köra allt igen. Antagligen drömde han något... Eller så är det för att han inte fått springa på balkongen idag, men det beror på att han har varit lös i magen.

Nu ska jag ge honom knäckebröd och släppa ut honom några minuter, sedan åker vi. Puss

Äcklig råtta! Fast han är ju lite gullig...

Locka håret

Gjorde nyss ett grymt misslyckat försök till att locka håret med platttång, nu har jag inte klippt mig sen i julas så topparna är ju slitna och så vidare men jag stod i kanske en halvtimme och först blev det rätt bra men en såg allt bara slitet och frasigt ut, så får försöka när jag har klippt mig igen. Mamma försökte hjälpa mig men det gick inget vidare det heller. Fick en känsla av att Mickan skulle göra det där bra... Antagligen för att hon är bra på att fixa hår, får väll göra det med henne någon gång.

Nu ska jag snart åka till sysslingarna (dom är inte ens mina sysslingar men jag säger det för vet inte vad dom är...) och äta middag och kommer förmodligen vara där länge ikväll men jag kommer blogga därifrån.

Just det! Mamma har ringt elgiganten nu och snackat om systemkameran och den är mycket billigare på internet, dessutom ska vi köpa objektiv, minneskort och kameraväska till så det blir runt 6000:- på internet men imorgon ska vi i alla fall åka och kolla i Kungens kurva och se om vi beställer den på nätet eller om vi köper den där. I vilket fall som helst kommer den bli beställd eller köpt imorgon, skönt. Ska fota som en galning med den, hehe. Mickan kommer klaga på att jag ser ut som en galen kines-turist som hon sa i Blekinge när jag alltid kollade i den där glasgrejen när jag tog kort och inte på själva displayen. Saknar henne, märks det? Dessutom så kommer hon och Aramis bli modeller, hehe... För dom ska jag fota hela tiden!

Nu babblar jag på, men jaja, puss!

Tråkis

Nu har jag slutat vara med Paulina för hon ville spela Sims, vilket liv. Hon är så sjukt osocial ibland, hihi, men jag tycker om henne ändå.

She is blonde!

Ingen klippning

Nix, det blir ingen klippning idag, min frisör var tydligen sjuk idag... Så det blir på måndag kvart i tre precis efter skolan, men det är ju bara att gå upp till centrum. Ska vara med Michelle på måndag så hon får följa med, hihi.

Nu ska jag strax vara med Paulina, eller hon har ont i huvudet men försöker övertala henne. Puss.

Sanna Sinik

Vi har bara känt varandra i ett halvår ungefär, ändå har jag kommit så sjukt nära för dig och jag kan berätta allt för dig utan att oroa mig för att du säger något. Du har verkligen ett hjärta av guld och jag har en sån himla tur som träffade dig. Du är min br0r och min busig1 och bara min sötaste Sanna. Älskar dig, glöm aldrig det! ♥

Var är Mickan?

Mickan har ju inte bloggat på ett tag, vet inte om hon har berättat det för er men hon är just nu i Blekinge för hennes gammelmormor fyller år. Därför bloggar hon inte, vet inte om det ens kommer bli någon bloggning från hennes sida under helgen, vi får se.

Mickan i Blekinge på sportlovet

Sovit ut

Hej bloggen! Har verkligen sovit ut nu även om jag inte la mig så sent igår, vaknade först klockan åtta men somnade om till elva ungefär.

Idag ska jag klippa mig, nej, nej, nej säger jag bara. Hatar om det blir fult och sen är det massa folk i centrum och folk från ens skola är där. Ska åka med mamma så hon får parkera bilen direkt utanför, haha... Sen har jag försökt övertala mamma och pappa och köpa en systemkamera idag istället för imorgon och det funkar faktiskt, vi har kollat var den närmaste butiken som har kameran i butiken just nu och det är Elgiganten, fast inte i Länna utan i Kungens Kurva så det är ganska långt så måste ringa dit och fråga om dom verkligen har den just då så vi inte åker dit i onödan.

Ikväll ska vi bort, till mina sysslingar kan man säga. Kommer blogga därifrån so don't worry, hehe, skoja bara....

Fint väder...

... och jag sitter inne. Men Paulina vägrar svara så jag ska ringa henne nu.

Äntligen helg

Hejhej! Trots att den här veckan bara har haft två skoldagar har den känts jättelång, men nu är det äntligen över och det är helg! Skoldagen var rolig, fortsatte att få reda på massa grejer. Intressant. Sista lektionen skulle vi bada men jag badade inte för det var ändå inget viktigt simprov, fick gå hem lite tidigare också vilket var skönt.

Nu sitter jag här, ska smsa Paulina och fråga när vi ska va... Vi hörs sen, pusspuss.

Solnedgång i Thailand

Förlåt

Hemsk uppdatering, men jag har varit i stallet och ridit Charlie. Jag red ut en sväng med Rebecca och Erica och andra Erica hängde med till fots. Vi galopperade lite grann och klättrade lite i olika backar och Charlie blev aggresiv och kickade till Lucky, men allting gick bra för vi satt av direkt och kollade.

Efter så var jag i stallet en stund och det är flera som känner mig som tror att det bara är jag på designen, men nej, så är det inte! Jag är hon som står vänd mot kameran så att säga, den andra är Mickan. Så ni vet ;)

Förlåt för urtråkig blogg just nu, men orkar verkligen inte. Puss.

Sooooriiiii

Hejej, förlåt för dålig uppdatering. Jag är way to tired för att göra npgot långt inlägg, men jag red iallafall Arran efter Skolan och sen nu har jag packat. Åker ju till blekinge imorgon.

Juste mamma var och bytte mina jeans idag också, så nu har jag rätt storlek iallafall! Ska nog ha dem imorgon! Wooohoo, men nu ska jag nog krypa ner i sängen .. År så himla trött.

Skoldagen

Hejsan! Kom precis hem efter att ha varit i skolan, som vanligt. Det var mycket roligt dom två sista lektionerna (haha), inte ämnet alltså utan några andra saker som kom fram. En rolig sak hände, på SO:n så skulle Mattias (lärare) rita en flod och då såg inte Ylva vad det var och sa: "Ska man rita dendär... saken?" och Mattias som blev sur ba: "Det är en flod............."

Håller just nu på att koka nudlar, gör alltid något efter skolan eftersom det är så dålig skolmat. Senare ska jag som sagt åka till stallet, vi syns senare. Puss.

16 april 2009

Hej på er! Nu sitter jag färdig här för att gå i skolan, har ätit frukost och bäddat sängen och Kruse är på balkongen och jag har gett honom frukost och allting är chill. Vaknade en timme innan jag skulle gå upp, mamma såg lite förvånad ut för hon visste att jag hade sovmorgon...

Idag ska jag som sagt rida Charlie, som jag sa tänker jag rida ut tror jag och rida lite på utevolten. Nu när det är ljust och fint väder ute försöker jag rida så mycket ute som möjligt eftersom han ändå går så mycket i ridhuset med ridskoleeleverna, stackarn... Ut och busa behöver alla hästar göra någongång ;)

Nej, nu ska jag sluta skriva och gå och borsta tänderna. Puss.

Gm

Hej! Småtittar lite på Tyra Banks show på tvn samtidigt som jag äter lite frukost. Mina flingor är slut så jag var tvungen att ta mammas havrekuddar eller vad dom heter, och som smakade SKIT. Jag la i lite egna bär från frysen och de var det ända jag kunde äta.

Det är sol idag igen! Hur underbart är inte de? Men oj, nu hinner jag inte sitta här mer! Jag skriver ikväll efter ridning!




Emmsan

När jag hade ätit och pluggat klart stack jag hem till Emma en snabbis och pluggade lite tillsammans med henne. Vi pratade också ganska mycket, och kom bland annat fram till att vi båda två tycker att det är sjukt dåligt att och stavas med ch men också stavas med ck. Hmm.. Men vi kommer dock ändra det när vi är statsministrar ( vi kommer att vara det tillsammans! Rösta på oss nästa val!).

Sen tog vi tåget till västerhaninge och sen buss till björvägen. Juste HAHHAH. När mamma skjutsade mig till Emma så åkte vi förbi ett höghus. Och i en utav förstren står det en man iförd endast knallröda stringisar! Herregud säger jag bara .. Blev seriöt lite småäcklad om man säger så..
Nu ska jag försöka sova.. Har inte fått i mig så mycket socker idag så det borde gå. Skriver ett morgon inlägg imorgon om jag hinner, annars hörs vi på kvällen för jag ska rida direkt efter skolan!

Godnatt!

Nej, jag ska inte sova riktigt ännu men har faktiskt bestämt mig för att stänga av datorn nu och göra mig iordning för natten och kolla på tv. Tänkte dra morgondagens planer också, börjar 09.00 och slutar 14.50, kan inte försäkra er om att jag hinner blogga på morgonen, men jag hoppas det i alla fall. Halv sex kommer mamma och hämtar mig och då ska jag åka till stallet och rida Charlie, kommer inte rida så hårt, tror jag rider ut en sväng bara.

Vi hörs imorgon, kram!

..?


Herregud.. Tjejen är nio och killen åtta år. Helvete .. Jag vill också kunna dansa så .Men nu, back to the so plugg.

Pankakor till lunch!

Skoldagen har varit rätt seg idag .. Men skön. Först hade vi läsning. Sen spanska. Där var vi ungefär åtta stycken. Så det var väldigt lungt. Vi körde typ någon lek , så en fick gå ut och sen gömde vi en penna, sen skulle personen som gick ut fråga typ. ''Ligger den i det skåpet?'' så skulle man säga ja eller nej och varmt eller kallt. Jag och emma gick till centrum en snabbis sen så köpte jag en glass och en cola. Glassen slukade jag direkt och sen colan drack jag efter.Sen hade vi bild, och det är rätt soft. Vi håller på att göra serier om våran prao, och jag är skitseg .. Men vi fick i hemläxa att göra typ 4,5 stycken skisser på bilder och sen ta med dom. Så det får jag väl göra nån dag. Kanske på fredag på vägen ner till blekinge? Sen var det lunch, och det var pankakor eller fisk. Pankakor tog jag såklart och jag råkade ta för många (3) och så åt jag för snabbt så jag fick lite småont i magen.  Jag, Malin Lotta, Emma ,Elin A och Tessan gick sen ner till rökstället och satt där ett tag i solen. Mobbade som sitter där men whatever. Efter ett tag så kom det några som skulle röka och då gick vi för det stinker. Men såklart så glömmer jag mina nycklar så en av dom ropade och jag fick gå tillbaka. Det var lagom pinsamt .. Efter rasten hade vi svenska, fick reda på att jag fick bara VG på min uppsatsträning. Det sög ju .. Men jaja.. nästa gång går det bättre.  Sen engelska och sist matte.

Nu är jag hemma och mpste skippa ridningen pga prov. FAN. Dumma skolan .. Eller det är mitt egna fel så.. Har inte pluggat NÅTT den senaste veckan, och endå visste jag att vi skulle ha prov den här. Och imorgon har vi provet så .. Japp. Jag har ju lite att göra om man säger så. Ska dessutom göra en fördjupning om en uppfinning också, fast den ska vara klar tills på fredag. Våran lärare i SO är iallafall väldigt snäll. Han gav oss dom exakta frågorna som kommer på provet, så man kunde plugga på bara svaren! .. men ja . puss!


ser ut som en gammal man men ..







Uppdateringen?

Jag har nyss läst igenom hur många inlägg vi har bloggat idag, faktiskt sju stycken, det är en liten fördel när man har blogg tillsammans - det blir alltså fler inlägg. Och om man då tänker efter så har vi ju bra uppdatering trots att vi bara bloggar när vi har lust. Eller vad tycker ni? GO LIFEABOUT!

Kollade nyss på tv.nu vad det var för kul på TV ikväll och blev förvånad. På Eurosport klockan 21.00 ikväll så är det Riders Club, vet inte riktigt vad det går ut på men jag tror att det kommer vara bra i alla fall. Någon som vet? När jag ändå pratar om det så måste jag säga att jag läste Häst&Ryttare (tror jag det var?) och där stod det att ridningen får 1% av sportssidorna. Det måste jag säga är mer än sjukt, 1%!?! Förstår ni hur lite det är? Ridning på TV är inte heller särskilt bra, oftast visas det bara klockan fyra på natten eller liknande, sådana tider man inte är uppe på grund av de låga tittarsiffrorna. Men får jag fråga: Vilken normal människa sitter uppe och kollar på TV sånna tider? Grr...

Sprungit

Nu är jag tillbaka efter att ha varit ute en timme med Paulina, vi har dock inte sprungit hela tiden utan gick till en runda i skogen man kan springa på runt och runt, den var inte så lång men vi sprang runt och runt hela tiden. Dock så hade jag bestämda platser där jag skulle börja springa och där jag skulle vila och gå en bit. Dålig förklaring, men om vi säger såhär: Vid en bänk börjar jag springa till nästa bänk som är en bit bort, sedan går jag snabbt till ett viss träd och springer igen, sedan kommer jag till en bänk igen och börjar springa och sedan fortsätter jag hela tiden. Är dock inte jättenöjd, men jag sprang på nästan allt vad jag orkade. Kunde pushat mig själv lite mer, det vet jag om men det får bli nästa gång (fredag antar jag.)

Nu är det duschen som väntar, puss!

Dagens fråga, svara!


Pointshop

Har blivit medlem på en gratissida som verkar jättebra, har just beställt hem 5 st mini-haribopåsar och jag hoppas att dom kommer om några dagar! För att bli medlem, klicka på bannern nedan eller på denna länk http://www.pointshop.se/?ref=3159512

PointShop.se

Första skoldagen...

... och jag är redan skoltrött, inget bra. Ingenting speciellt hände i skolan, andra gruppen fick sluta tidigare men shit the same ;) Har nu gjort nudlar och ska kolla lite bloggar.

Senare ska jag och Paulina ut och springa! Är väl inte överdrivet peppad till det, men det ska nog gå bra. Ska pusha mig själv tills jag svimmar (nästan). Slår vad om att Paulina kommer orka springa mer än mig, för min kondition är jättedålig just nu. Men jag ska jobba på det, dessutom är det roligare när man har någon att springa med. Annars går jag i alla fall bara och tänker på hur trött jag är och var jag ska stanna för att vila, det är även lite smått pinsamt om man möter någon i skogen.

Hm, så mycket mer ska jag nog inte göra idag... Ska få pengar till mobilen av pappa och åka och hämta min skinnjacka hos Mickan som jag glömde i helgen... Vi hörs och ses senare!

Goodmorning

Sitter just nu och käkar frukost. Special K redberries med mjölk <3. Haha .. Men ja.. Klockan tio i går jag till emma och så går vi till skolan tillsammans. Juste, SOLEN SKINER!!,Åhh vilken underbar daaag! Lalalalla! Nej men har inte så mycket mer att säga faktiskt. Vi  hörs sen!

Hata rubriker

Åååååh, om man kunde vara kär i en häst, skulle jag vara det helt klart. Aramiiiiiiis! Min lilla plutt !

Okej, ja det översta är sant. Men nu kanske det inte bli för mycket känskor ;).  Jag och mamma red iallafall ut runt ön, och sen förbi dagiset och sen på grässtigen brevit villorna hem. Ja , ni kanske inte fattar vad jag menar men WE. Det var iallafall jätte skönt och vi sträckte ut i en ordentlig galopp på raksträckan.Vi red förbi några barn som hoppade på en studsmatta sen. Som var skitkjobbiga. Dom skrek ''Hästar!Hästar!Häatar!'' Hela tiden, och ju längre bort vi kom, desto högre skrek tom. Och Lord blev skiträdd och tog ett skutt rakt fram i Aramis bak. Han trodde nog att Aramis också skulle bli rädd, men icke sa nicke. Där tog det stopp. Men sen slutade barnen iallafall skrika(efter ett LÅNGT tag) Sen på väg hem, så mötte vi ankor. Och är det nått siom aramis är rädd för så är det alla sorters fjäderfän. Det är det ända han är rädd för faktist. Men iallafall. Han vägrade gå framåt. Höll på att backa och så. Jag red barbacka så jag hoppade av och gick med han. Fick prata med honom samtidigt och mamma red efter med Lord. Aramis gick väldigt nära mig och sen fick han en godis när vi hade gått förbi dom.

När jag kom hem käkade jag, och nu har jag läst resten av kvällen. Eller duschat har jag såklart gjort också! Just nu är det match på tvn och mamma och pappa surar på varandra. Great ! Vilken härlig kväll! Ridningen har helt klart vart höjdpunkten idag.  Lite bilder har jag knäppt av .









Den sista är på mamma och Lord. Resten är Aramis. Och jag och Aramis. Vet inte om jag skriver något mer ikväll. Annars hörs vi imorgon!



Dagens fråga


Så sjukt glad!

Jag glömde att skriva en sak i förra inlägget, Erica red Azar också vilket såg mycket fint ut och Madde hade med sig sin systemkamera, en Nikon D40 och den var verkligen bra och jag blev jätteavundsjuk såklart, har alltid velat ha en systemkamera. Och hon sa att den fanns på rea för 3000 :- och jag sa det till mamma och pappa när vi satt och åt och mamma ba: "Ja, vi behöver ju en ny kamera så varför inte?"
Och nu när hon kom in i mitt rum så frågade jag: "Betöd det där med systemkameran ett ja?" Hon ba: "Ja, vi kan ju kolla på en."

Förstår ni, hur lycklig jag är?!? Det känns snart som om glädjetårar ska komma fram. Det är ren lycka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ridningen

Hej på er, har nu hunnit duscha och äta. Kom hem från stallet för ett tag sedan, red privatlektion för Sara och det var jätteroligt. Inser verkligen hur mycket jag och Charlie behöver träna på, han är lite sne eller vad man ska säga och kan inte riktigt gå så bra på rakt spår så det var mycket yttersida yttersida yttersida hela hela tiden, gjorde lite övergångar mellan skritt och trav, det var lite svårt att få honom att behålla den formen han ska ha som han har i traven in i skritten, fick till det några gånger men han är inte stark nog och jag är ganska långsam på att ge eftergifter. Gjorde även slutor i skritt på kvartslinjen, gick bra till slutet men han har ingen bra "egen motor" så det gick lite långsamt och det kändes som om han korvade ihop sig lite men det var inte hans fel, ville vara lite för snabb med att ge de olika hjälperna och gav inte riktigt honom chansen till att hänga med så att säga. Körde lite galopp på volten vilket verkligen är en svaghet, ibland är han super att rida på volten men idag. Nej, det var inte roligt. Han orkar inte galoppera och jag fick ingen kontakt alls men då vet jag vad jag ska träna på. Det var jävligt lärorikt i alla fall och jag hoppas snart kunna ha en lektion igen.

Efter ridlektionen gjorde jag iordning Charlie lite grann och sedan gick jag och Madde ner till Futten och jag åt lite lunch, korv med makaroner blev det. Inte precis det godaste, men det duger. Sen gick vi upp till stallet och fick veta vilka vi skulle rida på lektionen, hon fick Lamas och jag fick Ronaldo. Madde fick dock byta häst, till Pamir och det var hon inte särskilt glad över. Hon gillar inte hästar som bara gör vad man säger hela tiden, har jag fått uppfattningen om i alla fall. På ridlektionen förvandlades Sara till militär, nej, skoja bara. Vi skulle träna på avstånden hela tiden och vi fick inte vända över och om hon sa "Kollon (stavning?) med två" så skulle vi galoppera eller trava fram till nästa häst och rida i bredd och sedan sa hon "Kollon med en" så skulle man rida tillbaka igen och alla skulle anpassa sig efter varandra och så vidare. Sedan skulle vi hålla helt perfekta avstånd och verkligen ha disiplin (stavning?) hela hela tiden. Lättare sakt än gjort kan man väl lugnt säga, blev riktigt trött efter i alla fall.

Trots att jag var så trött så hoppade jag, Erica, Sofia och Rebecca studsmatta efteråt och jag lärde mig göra en volt och kunde faktiskt landa på ryggen och komma upp igen, kul var det. Hehe! Har ni haft en bra dag?


Ronaldo

Hemma igen ..

Skit dålig planering i skolan. Vi börjar ett och sen slutar vi tjugo i två? Vad är det för mening med det? Fan .. Blir så irriterad.

Kom iallafall till skolan med Emma ett , och då sa dom att vi hade börjat halv ett .. men det gjorde inget för vi var inte dom ända som kommit försent kan man  ju säga. Vi satte oss iallafall i klassrummet och fick skriva typ som regler som vi skulle ha i klassrummet. Sen skurade vi bänkarna, städade skåpan och slutade. Helt onödigt! Jätte härligt. Verkligen.

Jag gick iallafall hem med Emma och Rasmuz. Nu har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Klockan fyra ska mamma iallafall hämta upp mig och så åker vi till stallet. Får se om jag kanske ( KANSKE!) sticker ut och springer en runda nu innan. Mest troligt : inte. Nej, jag ska läsa lite nu. Jag hör av mig.


Jag vill ha det här vädret ..

Dagens outfit


Tröja - Hööks
Ridbyxor - Pikeur
Strumpor - Eko

Före/efter


Före

Efter


Före

Efter


Får se hur länge detta håller sig snyggt då...

Smörjning

Nu ska jag smörja alla mina ridgrejer, i brist på annat kommer ni få en före och efter bild! Puss.

I'm ready haha

Hoppning

Hejejejejejjejej. Jag har dötråkigt nu . Inget att göra alls. Ska gå till Emma runt halv ett så .. Ja. Lunch får jag göra hemma iallafall. Nudlar. Tänkte lägga in en video från gårdagens tävling, som Danipop filmade.

Men icke sa nicke. Det fungerade inte. Aja, får ta det nån annan gång. Usch vad sugen jag blev på nudlar nu . Men måste vänta lite, klockan är bara tio ju. Men vi hörs sen.

Oboy, vilket vackert väder...

... solen den skiner idag.
Nja, kan man ju inte riktigt säga men det regnar ju inte i alla fall, tur det. Vaknade runt klockan åtta (fråga mig inte varför) efter att jag sovit mycket bra. Skönt!

Idag ska jag ha privatlektion för Sara 13.30 - 14.30, ska bli riktigt kul och jag tror nog det kommer gå bra. Charlie har inte gått sen i söndags, då jag sist red, så tror inte han kommer vara så trött. Sedan stannar jag i stallet för jag har ridlektion 17.00 - 17.50 och sen åker jag väl hem runt halv sju eller något. Det är min dag i stort sett, innan ska jag gå ut med Kruse tror jag och nu ska jag göra lite frukost. Puss!

F*ck

Fick nyss reda på att jag börjar klockan ett. Lyckat. Och här är jag uppe med tuppen liksom. Men jag tror jag bäddar ner mig i min säng och sätter på någon film istället. Byebye!


Sexiga jag och emma. Min tunga ser ut som en mask. Blä.



trött

Förlåt för dålig uppdatering igår, men jag var sjukt trött. För det första så kunde jag inte somna på söndagskvällen, och för det andra gick jag upp klockan halv sex ( sov ungefär fyra timmar!). Då åkte jag till stallet och sen tävlade jag också .. och ah. Det gick bra faktist, fick rosett och allt. Sen när jag kom hem, sov jag på soffan till typ ett. Sen låg jag där hela dagen. Utan att överdriva. Jag gick bara upp för att äta och gå på toa. Sen städade jag i mitt rum klockan åtta och möblerade om lite. Sen var de CSI klockan nio, sen sleepa typ.

Nu sitter jag här med flingor i en skål och är så väldigt jättetrött. Och vädret? Det suger.  Skit också. Jag vill ha sooool och många plusgrader. Men nu hinner jag inte sitta vid datorn mer. Vi hörs i eftermiddag!

Gillar/dissar


Osnåla människor
Jag accepterar att vissa kanske inte vill dela med sig av sitt påskgodis, men att inte ge en enda är ju sjukt snålt.

Kalender
Låter så vuxet att ha en, men jag köpte nyss en (sen?) och den har jag hemma på skrivbordet hela tiden. Jävligt smart, annars glömmer jag alltid vad jag ska göra.


Ärlighet
Det kan såra ibland, men ärligt. Är det roligt att ens kompis eller liknande går runt och säger något den inte tycker istället för sanningen?

Rasister
Jag stör mig så sjukt mycket på att det finns folk som inte kan acceptera andras hudfärg, hallå? Det är en hudfärg? Att folk inte kan hålla ord som "neger" inom sig är bara patetiskt...

Dåligt väder
Syftar då inte på att det är skitväder nu, utan när det är dåligt väder blir man trött och grinig. I alla fall jag. Men vid bra väder så är jag pigg och glad och vill göra mycket, haha.


Orättvisa
Egentligen kan jag inte kalla orättvisa att inte få som man vill, men varför kan jag inte bara få vara miljonär och köpa vad jag vill utan att behöva bry mig om priset?

Dagens fråga


Nu tycker jag att alla som ser detta ska svara för att få en bättre blogg, anonymt eller inte anonymt. Spelar ingen roll!


CSI

Nästan inget bra på TV ikväll, måndagar är sämsta tv-dagen? Det är i alla fall CSI 21.00, tror jag ska byta om till sovkläder och fixa mig iordning för kvällen och lägga mig på soffan och kolla på det. Mys!

Här kommer en lite försenad


Måndag: Mickan tävlade
Tisdag: Privatlektion 13.30 - 14.30 och ridlektion 17.00 - 17.50
Onsdag: Skolan börjar, suck. Springa med Paulina (http://Pause.blogg.se)
Torsdag: Rida Charlie
Fredag:
Lördag: Rida Charlie tror jag, han är hyrd så får se om jag rider.
Söndag:


Kom precis in från porten, har varit lite med Paulina och vi snackade bara lite om allt möjligt. Nu har jag ätit upp allt det goda ur mitt påskägg, så förväl godis... Och mamma säger att hon inte tänker köpa något godis till helgen, oh no. Jag överlever, antar jag.

Middag

Snart blir det middag.
Åh, hatar bilden på mig på designen till höger!!!!!!! Ser ut som värsta wannabe...

Fotboll och Kruse

Nu har jag kommit in igen, har varit ute med Kruse och Nikola. Spelade lite fotboll (jag suger och det är tråkigt) och en katt försökte attackera Kruse men vi jagade bort den, Nikola sköt bollar på den så den sprang iväg men nu är den på gräsmattan och luktar ser jag. Träffade även Paulina och Katja och Paulina är blond! Hihi, såg ut som ett monster hela jag så det var inget roligt men strunt samma.

Nu ska jag börja städa Kruses bur och sen för att vara lite snäll ska jag städa mitt rum, har ändå inget bättre för mig men ikväll kanske jag träffar Paulina lite grann. Vi hörs sen, puss!

Träning

Ni kanske kommer ihåg att jag sa att jag skulle börja träna förut? Det gick rätt bra innan lovet men nu är det ju så fint väder så på onsdag ska jag fråga Paulina om hon vill ut och springa för vi har en jättebra skog med massa stora stigar man kan springa på här bredvid. Vill inte springa själv för det är pinsamt, inte stor risk att man träffar någon, men ändå. Fegis fegis fegis.

Nog om att jag ska komma igen med träningen nu igen, hade en liten paus på lovet bara. Nu ska jag städa Kruses bur och sedan gå ut med honom, pussar!


Sovit ännu mer!

Oh no, inte bra. Hoppas jag kommer kunna sova inatt nu när jag sovit i en och en halv timme nu igen. Vet inte varför, jag är van att gå upp så här tidigt? Fast i och försig så lägger jag mig tidigare då, vi somnade säkert runt efter halv två så det blev inte mycket sömn.

Nu ska jag i alla fall försöka hålla mig vaken, ska gå ut med Kruse en sväng och sen kolla lite på hästannonser. Det är roligt och man kan ju alltid drömma om en egen, hehe.

Nu får det vara nog...

med allt godis, har ätit överdrivet mycket denna helg och jag känner mig tjockare än någonsin, så nej, nu ska jag plocka undan allt godis så jag glömmer det och ta fram det nästa påsk. Nej, självklart inte, men möjligtvis på fredag. Aldrig skulle vara bättre men det skulle aldrig gå.

Hejdå!

Gammal video

Kollade just på en gammal video på Kruse, damp eller vad?

Mikaela och Aramis

Hej på er!
Igårkväll så somnade jag och Mickan inte förrens... sent och vi skulle upp halv sex för att åka till Aramis morgonen därpå och det gjorde vi utan problem. Var inte jättetrött eller så, Mickan gjorde iordning honom och sen kom Janne och Carro som äger Aramis och vi åkte till Sundby Ridklubb där tävlingen var. Vi var i god tid så det fanns bra med plats och så vidare och Mickan gick banan och sånt, sedan kom min mamma, pappa och Nikola och då satte vi oss och kollade lite på ekipagen innan Mickan och start nummer 13 (oh) var hon och det gick super. Tittade för det mesta in i mobilen för jag filmade men hann kolla upp då och då och det såg fint ut och de klarade både fas 1 och fas 2 så de fick en rosett! Efter det åkte vi hem och klockan var nog inte mer än nio när vi kom hem och jag la mig och sov och sov ända till 11.00 och sedan gick jag in till pappa och sov till 12:30, superskönt men jag känner mig fortfarande trött.

Idag ska jag inte göra någonting förutom att fixa papper på allas telenr, e-postadress och namn i Mini US för jag hann inte det imorgon. Men det får bli lite senare, puss!


Terminskort

Hej på er, sitter hos mormor och morfar just nu och har precis ätit. Det blev makaroner och köttfärssås, kollar även på Amazing race på tv 6, har aldrig kollat på det förut men det verkar intressant. Lite underhållande men rätt dåligt program. Det är inte säkert att jag ska sova hos Mickan längre eftersom hennes mamma kände sig sjuk och Mickan började bli sjuk. Hoppas hoppas att hon inte blir jättedålig till imorgon! Återkommer till det senare.

Jag måste säga att jag hade en väldig tur idag, jag och Rebecca gick in till kontoret och där är Sara, min ridlärare, och från hennes skåp så lägger hon ut ett busskort på skrivbordet och frågar om någon vill ha det. Jag trodde först hon skämtade men jag fick det, ett terminskort helt gratis för det var någon som tappat bort det men ingen hade velat ha det. Där hade jag tur, hehe!

Charlie var så duktig

Hej! Förlåt för dålig uppdatering idag men jag har helt enkelt inte hunnit med bloggen särskilt mycket idag. När jag kom till stallet så låg dom lite efter så jag hjälpte till och sånt, har en video som jag kan lägga upp imorgon för jag har ganska brådis just nu. Red Charlie i fyrtio minuter ungefär och han var underbar idag, red barbacka och sedan skrittade jag ut en sväng, lite motvilligt när han hade sett Lucky gå hem till stallet men det gick. Efter mockade vi och halmade och släppte in hästar, helt omöjliga... Sedan kom mamma.

Har nu duschat och packat ihop lite kläder, ska strax till mormor och morfar och säga hejdå för dom ska till Serbien i tre veckor. Sedan ska jag hem till Mickan och sova där, hon tävlar ju imorgon. Får se hur det går, hoppas det går bra! Nä, nu måste jag gå. Puss på er.

Landet, nästa

Godmorgon

Jag har sovit skit dåligt inatt. Kinde inte sova förens klockan tre säkert.Och jag gick liksom och la mig vid tolv . Låg och snurrade runt i sängen som en galning. Och foten sjorde skitont (sparkade filip rakt på knät igår). Men sånt är livet.

Idag har jag ingenting planerat på förmiddagen, men runt fem åker jag till stallet , jag ska först rida Aramis, lungt, sen fixa konom superduper ren och fin, sen smörja alla hans grejer.Och mina chaps och skor. För på måndag ska jag ju tävla! Huuuh, börjar bli lite pirrig i magen nu.
Går ner och äter frulle nu.Puss!




Godmorgon

Godmorgon alla läsare!
Jag vaknade för ett litet tag sedan och snart gör jag väl mig iordning och åker till stallet. Hade tänkt att rida barbacka idag, ska ändå rida så pass lugnt (bara skritt och trav) så då kan man ju träna balansen lite grann.

Nu ligger Nikola och försöker hitta fel i min stora sköna säng, han vägrar gå ut.

Vi ses senare, puss!

Dagens planer

Egentligen kan man ju säga att det är söndag idag, så jag kallar det "Dagens planer." När jag har vaknat och så så åker jag iväg till stallet och rider Charlie, han avmaskades i fredags så ska bara skritta och trava lite grann. Ska även ta reda på alla i Mini US telfonnummer och e-postadress tror jag det var, får fråga Helen igen. Sedan ska vi åka och hälsa på mormor och morfar som åker till Serbien i tre veckor på tisdag, trevligt trevligt. Får se om jag hinner med att åka med Mickan och fixa Aramis till tävlingen på måndag som hon ska delta i, annars sover jag bara hos henne.

Vi hörs imorgon, puss!


Påskäggsjakten

Förlåt för den dålig kvalitén på bilderna men min kamera är lite konstig ibland, när det är "bra" ljus ute tar den jättebra bilder, men inomhus och så är den inte så bra, men det får jag leva med. Har ju den bara trots allt till att fota lite till bloggen och sånt. Lägger inte ut alla bilder nu. Dom små verkade i alla fall ha roligt och det var fint väder, hehe!



Charlie och Snowstorm

Förberedelser (kolla påskägget haha)

Alla fick varsitt litet påskägg men vinnarna däremot...

... fick dela på det stora.


Sofia, Emelie och Erica

Vi åkte fyrhjuling upp och ner till "Kåtan"

Tack till Sofias pappa som skjutsade

Det var ju inte lite godis vinnarna fick i alla fall

Kajsa sprang bakom fyrhjulingen både till och från stallet, i bakgrunen har vi "Kåtan"

Erica fick agera mattant, hehe

Sofia gjorde lite fint i träden

Hemma nu

Nu har jag kommit hem ifrån Mickan och vi hade det som sagt supertrevligt, är riktigt trött men tänkte ladda upp bilderna från Påskäggsjakten redan ikväll samt dra dagens planer också. Kommer knappt ha något att blogga om imorgon men har ändå fullt upp så bloggar mycket idag istället.
Fick även en liten present för påsken av farmor idag, tack! Mamma köpte även ett par tygskor till mig från Dinsko, men dom var för små men hon ska byta dom imorgon.

Tack!

Sleeepy

Jag är  sjukt trött, så ska nog hoppa i bingen snart. Titta lite på tv. Det går en film som heter Deuce Bigalow:European Gigolo. Den är seriöst skitrolig! men jaja. Vi hörs imorn. Drar dagens planer då.

Vi har det trevligt

Hejhej allihopa!
Nu har vi kollat klart på Robinson och så vidare, vi har fikat lite, mumsigt. Jag har stoppat i mig alldeles för mycket godis den här veckan och jag överdriver verkligen inte när jag säger det. Så ska försöka med en godisfri vecka från och med måndag tills på fredag/lördag. Det är rätt svårt för mig, faktiskt.

Ringde Sara tidigare idag, har planerat en privatlektion med henne på tisdag 13.30 - 14.30, dressyr blir det denna gång. Vill lära mig rida honom lite bättre och när man är ensam så blir det ju jättebra för då fokuserar ju bara tränaren på en själv, skönt. Har tyvärr inga bilder att bjuda på för tillfället, har inte kameran med mig.

Robinson

Just nu står robinson på på tvn och alla sitter i soffan och tittar förutom pappa som ligger där uppe och kollar på fotboll. Ensamvarg. Vi har redan käkat påsklunch och sjungit lite. Jag och nikola sjöng Beep med PCD och Will.i.am ( eller vad han kallas) och ja .. vad kan man säga? Vi suger.

Men nu, är det fika! Puuuussen!

  




Danijelas hoppning!

Här är en liten kort video som jag filmade när danijela hoppade igår. Det är bara slutet på fas1 och början på fas2, men det är för mobilen fuckade totally!



Mitt påskägg

Haha, like old times gick jag och Nikola runt och letade efter påskäggen. Här har vi mitt!

Skitsnygg
Inte :p

Påskmiddag hos Mickan

Oh, så mycket påskgodis jag har proppat i mig idag! Verkligen massor! Har nu duschat och gjort mig klar till Mickan, blev en grå tröja från ginatricot och jeansleggings från ginatricot och inget smink. Eller ögonfransböjare, men shit the same...

Nu ska jag bjuda på mig själv, ville tappert ta kort med webbkameran på min outfit till kvällen så ja jag skulle upp på sängen för att ta för annars syntes det inte. Hahaha!

Tog en liten bild på mig också

Here we go!


Sedan kom jag på funktionen med att ställa in självutlösare...

Vi hörs säkert hos Mickan, puss på er!

Kvällens

Kvällens outfit är ganska sommrig.Den ser ut så här! (tvingade pappa att ta kort på mig!)


Chinos från Ginatricot
Tröja från Åhlens tror jag ..
Ett hemmagjort halsband.
Örgängerna har jag fått


Bilder ifrån Tom Österholm cup

Såg att det fanns två bilder på mig och Charlie från hoppningen igår, tävlade ju. Här får ni dom:


Prisutdelning, jag och Charlie närmast kameran.


Fina var dom, hihi!

Påskäggsjakten 2009

Det gick jättebra, allting var bra planerat, godiset var gott och alla var glada. Ett stort tack till Sofias pappa också som hjälpte till så mycket och skjutsade oss på fyrhjulingen fram och tillbaka hela tiden. Det var jätteroligt!

Efter så hoppade vi studsmatta i kanske femtio minuter, jag, Erica, Sofia och Rebecca. Det var jätteroligt fast jag blev jättesvettig, hehe.

Jag hade i alla fall en bra dag, hoppas ni andra också har haft det. Bilder kommer snart!

Påskägg!

Vet ni vad jag och filip fick göra? Leta ledtrådar efter påskägg! Eller det var mest jag som letade, och hittade.  Men ett varsitt mediumstort påskägg fick vi iallafall, fyllt med godis. Gott godis var det också! Sen har jag sjungit lite också.. Men det lät inte så bra, pga min hals.Jag dricker iallafall varm mjölk med emser i nu, för det ska tydligen lena alsen. Men det smakar inte så jättebra tyvärr..



 


Hej ..

Alltså, jag får så jävla dåligt sammvete och allt, men jag kan faktist skylla lite på att våratr internet inte funkade i onsdags, och i torsdags så var jag hemma hos nathalie hela morgonen och sen red jag på eftermiddagen. Men jag vill iallafall berätta om mina dagar;
Onsdag: Jag och mamma åkte och shoppade i sickla centrum. Jag köpte ett par jeans ( ni vet dom med hål i från ginatricot ) och ett par beiga chinos. Sen en liten väska från Lindex (!) också.Brukar typ aldrig handla på på Lindex, men jag var därinne och kikade lite och då blev jag kär i väskan. Det var allt jag köpte tror jag .. Nej hudfärgade strumpbyxor också. Sen på eftermiddagen hade jag ridning¨på blåkulla.Jag red Wilma, ucsh. Nej men . det gick sådär. Sen åkte jag hem till nattis vid klockan elva och sov över.
Torsdag: Vaknade hos nathalie, och gick efter ett tag upp och gjorde nudlar, medans nattis typ .. sov vidare. Sen runt klockan ett kom pappa och hämtede upp mig och så åkte jag hem och bytte om till ridkläder .Sen åkte vi till stallet och pappa stannade är med mig för att jag skulle hoppträna och han skule fota. Det gick sådär. Träningen alltså. Han var lite seg i benen och så var det rätt litet på volten att hoppa, när man är van med runsten.  Men iallafall så åkte vi hem sen, och jag åkte hem till danijela och sov där för hon skulle tävla i igår.
Fredag: Jag vaknade upp av att danijela pickade mig med fingret i pannan till musik.. ? Hon är störd och lite småefterbliven hon .. Men nej, haha älskar dej!. Men jag låg i sängen lite och tittade på hennes fina vita ridbyxor som hon hade på sig. Sen runt 8 tror jag att det var så åkte vi mot stallet , men körde och hämtade danijelas kompis Erica först. Sen körde vi dit och så ryktade danijela Challeballe medans vi stod och tittade på. Men sen gick vi ner till futten (deras lilla fikastuga) och satte oss i sofforna där. Och så ba; va gör vi här egentligen? De var inte en kotte där och alla skulle samlan halv tio och klockan var typ kvart i nio. Mamma och pappa kom vid nio men då var det typ två timmar kvar att väta så jag, mamma och pappa åkte iväg och handlade lite på coopforum och eko . Sen var vi påväg mot handen centrum ( skulle köpa ett singstar!!!!!) och då ringde Sladden och sa att dom skulle åka till danijela nu, och då sa vi att då åker vi också. Så det blev inget singstar då men vi åkte sen och köpte (!!!!). När vi kom dit skulle danijela PRECIS tävla ( tack för att du "smsade och sa när tävlingen började" danijela.. ) vi fick iallafall se henne och det såg ut att gå bra. Sen fick jag min säkerhetsväst som danijela hade lånat och så åkte Jag, mamma, pappa och Sasa hem till dom ochjag bytte om till vanliga kläder, och så åkte jag och mamma till handen och tittate lite, så gick vi in på game och käpte singstar! I love! sen när vi kom hem så sjöng jag tills jag och mamma skulle och rida, så red vi ut lite bara, jag barbacka. Sen när vi kom hem igen duchade jag och åt och sen spelade jag hela kvällen, lite med mamma också . Sen sågjag och mamma på ''underbara älskade'' och grät lite till den också. Sen gick jag typ och la mig.
Idag: har jag inte gjort så mycket än, men ikväll kommer det gäster på påskmiddag. bland andra danijela och nikola. WOOHOO. då ska vi sjunga hela kvällen, men jag och mamma kanske inte kan då vi har sjungit så mycket att våra halsar brännewr och vi har knappt nån röst knar.. så vi får se hur det går. Oj, nu blev det ett jävligt långt inlägg, hoppas att ni orkade läsa. Puuuuss, jag återkommer!


Detta var på uppvärmningen, därav låga hindet, men titta så högt han hoppar ändå..

Lite högre , men kunde inte hoppa så högt i den övningen vi höll på med ..


Godmorgon!

Godmorgon på er, jag är redan vaken, ska till stallet med US och ha Påksäggsjakt för de mindre och grilla korv. Ska väll bli rätt roligt och gott, men vi hörs senare. Puss.

Grattis Sara

Grattis Sara på 13 årsdagen, puss!

Talang 2009

Missade förra veckan av Talang men skit i det, det var faktiskt ganska roligt. Tyckte hon tjejen i juryn (Charlotte?) överreagerde på syskonen som var helt galna, det var ju faktiskt rätt kul det dom gjorde.

Och så som pricken över i:et så är jag inne på vår blogg också om ni kollar noga på datorn, HAHA!

Kruse, min lilla älskling

Sitter här vid datorn i pausen till Talang 2009 med Kruse bredvid mig, han sitter och nosar på min kamera och hoppar runt lite. Har lite dåligt samvete för jag gick inte ut med honom idag som jag tänkt mig, orkade inte vara ute själv och så var jag ganska trött också, men imorgon så får han komma ut igen. Har inte hunnit kela så mycket, men han har varit lös i magen så...

Nä nu tror jag att det börjar, men vi hörs senare. Puss på er!


Jag tror att sommaren är här

Man vet aldrig med Sverige nu för tiden, men jag kan inte sluta hoppas att det verkligen ska bli sommar nu. Vädret har ju varit underbart dom senaste dagarna (förutom igår då, regn, regn...) och det känns verkligen varmt och som vår. Så kan sommaren verkligen vara på väg nu? Man får ju alltid hoppas.
Kan ju beskriva sommaren med tre ord: Helt jävla underbar.

Rosetten

Fick ju rosett i alla fall, fin var den!


Bloggen är dålig just nu

Känner mig lite dålig som bloggar så dåligt, ointressant och så vidare men bara så ni vet så kan jag skriva ointressanta inlägg ibland för att fylla bloggen eftersom Mickan oftast inte bloggar så mycket, så det är rätt kämpigt att hålla besökarna uppe, hehe.

Ska försöka blogga lite bättre i alla fall, puss.


Det gick sjukt bra!

Är nu tillbaka från tävlingen, Tom Österholm cup. Det var verkligen jätteroligt, blev felfri i båda klasserna och jag satsade på att ha ett kontrollerat tempo där han inte sprang iväg och det gjorde han inte och jag är supernöjd. Dom slog ihop 60 - 70 och 80 klasserna så det var prisutdelning tillsammans så jag kom på sjätte placering och jag är jättenöjd med det. Fint väder och vi hoppade på utebanan, woho.

Min ridlärare vann sin klass också, grattis. Och sedan var det hundhoppning och hundarna var så söta! Hoppade sextio centimeter, rätt bra ju.

Jag vet att bilder togs, så de kommer att komma lite senare. Snart ska jag äta lunch, vi hörs. Puss!

Nikola och Kruse imorse


Prision Break lovers!?!

Kruse trivs
¨
Nog en av dom fulaste bilderna som finns på detta monster. Usch! Ändå lite halvt gullig...

Micksan är här!

Hej på er, vet att bloggen har varit mycket dålig under dagen men jag har inte haft så fullt upp, så det kan jag ju inte säga, men jag har knappt haft något att göra.

Nu är i alla fall Mickan här, vi har fixat och smörjt mina grejer tills imorgon, får låna hennes superslimmade säkerhetsväst så det är bra och har plockat fram alla kläder. Ska vara i stallet imorgon 08.30 fast det är samling 09.30, men vill hinna fixa Challe. Ska även hämta upp min otroligt duktig hästskötare Erica (haha) på vägen och Mickan hänger med hela dagen. Like always. Åh, hoppas verkligen att det går bra men ska verkligen bara satsa på att ha superroligt hur det än går. För om det går dåligt kan man inte gå runt och deppa. Det går inte att alltid vinna och man måste lära sig att förlora också, jag har inget problem med det utan tar allt som det kommer. En kul grej liksom, men man kan ju inte låta bli att hoppas att det kommer gå bra.

Mickan ska blogga också snart, men jag tänkte lägga upp några bilder på lille Charlie för skojs skull. Har inte blivit några nya på honom på länge men ska ju planera något med Mickan snart, systemkamera you know hehe!


Dressyrtävling

I somras

Snart kommer Mickan

Japp, som ni hörde på rubriken så kommer Mickan snart. Ska bli mycket trevligt och hon ska sova här, vi övriga i familyn ska äta tacos men hon äter chilikornkarne (stavning?)

Jaja, puss.

Sorry!

Förlåt, har uppdaterat lite som sjutton idag men det beror endast på att jag inte gjort ett skit tills jag åkte till stallet. Där gick jag på mini US möte och Helen och Camilla kom också, det var trevligt och vi planerade inför Påskäggsjakten på lördag och så vidare. Efter gick jag upp till stallet, duschade av Charlie lite och smörjde sadeln, bytte schabrak, bytte tyglar och smörjde tränset. Allting blev riktigt snyggt och hittade ett vitt schabrak där det stod "ÖRS" på (Österhaningeridsällskap) så det var ju bra.


Träffade Erica (http://Ericaaaaaa.blogg.se) som kommit hem från Oman och oj vad kul det var att se henne! Hihi.


Lite förvånande

Godmorgon bloggen! Vaknade nyss och självklart måste man sätta sig vid datorn och blogga, vad annars? ;) Nej, skoja bara. En kul grej: Kollade just på statistiken och nu klockan 09:00 på morgonen har vi haft 8 besökare. Men var är kommentarerna?

Idag ska jag i alla fall på mini US möte 16.00 - 17.00 och sedan ska jag göra Charlie lite fin tills imorgon då det är tävling! Woho, ska bli jätteskoj.

Har inget mer att skriva för tillfället, men vi ses senare. Puss.

Jag vill åka nu!

Gud, vad jag vill till Serbien nu. Nu har det börjat regna igen, hoppas verkligen att det blir bra väder tills på fredag på tävlingen, det blir eventuellt ute vid fint väder...



Lite bilder från huset och tomten.

Fick med mig detta...


Två likadana tröjor i grått och svart från Hööks 199:-
Supernöjd

Nacka

Strax så tar jag och Nikola tåget till Älvsjö där vi får skjuts av mamma och pappa till Nacka centrum, Nikola ska som sagt praoa där och vi ska väll kolla lite saker antar jag och jag ska kolla på skor. Pratade även med mamma om tröjorna jag beställde från Hööks och vi hade missat att dom skulle komma 25 maj och jag hade tänkt att tävla i den svarta på fredag så vi ska åka till Hööks lite snabbt också och köpa dom om dom finns i min storlek och sedan ska jag även kolla på schabrak med brodyr, när jag får min månadspeng ska jag beställa ett som det står "Danijela Andric" på i ena hörnet. Nice!

Ser lite galen ut
Puss så länge!

Minnen

Köpte den här hårsprayen för några veckor sen och när jag provade den och kände lukten så påminde mig den om något. Sen slog det mig att det faktiskt var ifrån Thailand lukten kom ifrån, jag och Mickan bodde i en egen bungalow (stavning?) på Koh Lanta och då hade det råkat komma in massor av myror i vår toalett så vi stod och sköt hårspray på dom. Men dom dog inte, satans... Skoja, haha.


Just nu


Det är faktiskt påsklov...

FULK

Den 16 - 17 maj (om en månad ungefär) ska jag och några fler i Us och Mini Us gå en kurs, "FULK - förberedande ungdomsledarkurs" som hålls på Stall Runsten i Grödinge (där Mickan hopptränar.) Det är övernattning och det kostar 600 :- men det betalar klubben. Detta är något jag verkligen ser fram emot, ska bli superkul! Vi kommer få lära oss mer om ledarskap, att planera en aktivitet, framträda inför grupp, föeningskunskap och mycket mer.

Ja stackars dig Paulina!

Gick nyss ner i porten och skulle få mitt linne av Paulina, hon har missfärgat sitt hår gult (misslyckad!?!) och hade stoppat in håret i en mössa. Inte ens jag fick se, tack så hemskt mycket... Följde faktiskt med till Statoil igår, grr, du ska få.

Det är så skönt med påsklov...

... för då kan man sova hur länge man vill, oftast. Inte för att jag sov länge, eller jo, det är ganska länge för mig faktiskt. Har slutat sova bort hela dagen. Nog om det, sov i alla fall väldigt bra inatt. Vaknade inte en endaste gång.

Vad ska jag göra idag då? Hm, åka till Nacka centrum bara... Nikola (nörden i två inlägg under) som ska praoa där på Stadium så vi skulle typ kolla lite grejer och jag behöver nya skor och sånt så jag följer med och ser om jag hittar något fint.

Dissar och gillar

Tänkte göra på en liten "dissar och gillar" lista, bara för skojs skull. Något jag kommer göra lite då och då antagligen.
Födelsedagar och andra viktiga men roliga dagar
På ens födelsedag är alla glada, man blir firad och man får en massa gott att äta och en massa presenter. Dessutom får man ju träffa på släkten också, sådana man kanske inte träffar så ofta. Julafton är också himla mysigt, själva stämningen. Inte bara för presterna, visserligen skulle det ju inte vara särskilt kul att inte få några presenter, men jag skulle klara mig utan. Grejen är liksom stämningen, som sagt. Jul äger!



Påsklov
Äntligen har vårt efterlängtade påsklov kommit, då man kan göra precis vad man vill. Och slippa skolan för den delen, skönt!

Trevligt folk
Jag är för övrigt en rätt glad person och om jag möter nån okänd person så kan jag ibland säga "hej" för att vara trevlig, oftast får man ett svar, och det gillar vi. Men ibland är det små bitterf-ttor som man råkat vara trevlig till, förlåt för att jag hälsade liksom...

Utomlands på vintern
Hur härligt är det inte att åka bort från kalla Sverige på vintern till något varmt land och komma tillbaka och bli brun? Dock är det ju inte så fel att åka utomlands på sommaren heller...

Tygskor
Har ännu inte införskaffat mig några sådana (seg!) men ska snart göra, skitsnygga och sköna.


Ytligheter
Att folk alltid bara ska hålla på att kommentera andras utséende, man ser ut som man ser ut, i själva verket kan man inte göra så mycket åt saken. Eller i sådana fall kostar det enormt mycket pengar, men sluta klaga och fokusera på er själva istället för att klanka ner på andra.

Folk som blir sura för ingenting
Jag har stött på många sådana situationer, helt plötsligt blir personen man är med rätt otrevlig, snackar inte så mycket, fnyser bara något till svar när man försöker liva upp stämningen. Mycket jobbigt faktiskt, förstår inte de personer som är så att det faktiskt är så otrevligt?

Djurplågeri
Har alltid varit emot det, kommer alltid att vara. Är dock inte vegitarian eller så, men ärligt, vem tycker om djurplågeri? Sjukt att vi egentligen dödar andra för att vi ska överleva. Mer sallad åt folket! Nej, skojade bara. McDonalds är faktiskt rätt gott.

Mickan

Det har ju varit grymt dålig uppdatering idag, men det beror endast på att jag har varit i stallet och Mickan har faktiskt inte haft något internet. Så jag antar att jag ska hälsa det från henne, jag tror att hon kommer tillbaka som vanligt imorgon. Puss!


Grymt gammal bild på Mickan själv faktiskt, bli inte arg nu. Men visst ska man bjuda på sig själv?

Paulina och jag...

... är dom två äkta godisköparna. Vi gick till Statoil nyss och köpte en påse bilar och en påse tutti frutti till Nikola och hon köpte choklad.  Hur ska detta sluta? Kolla in bloggen om 5 år.

Little Lady och Rebecca


Förlåt

Otroligt, otroligt dålig uppdatering idag, tyvärr. Men det är lov och man har fullt upp under dagarna och jag vill inte spenderna all min tid på massor av dator, även om det är jätteroligt att blogga, oftast.
Sov verkligen jättedåligt inatt, skulle upp 06.00 men jag somnade runt 02:00 så det var ju ingen höjdare, är därför väldigt trött nu. Gjorde mig iordning och sådant, sen åkte jag och pappa till stallet runt 07.00 där jag och Rebecca fick skynda oss att bygga banan vi skulle hoppa. Vi hade ju somsagt privatlektion för Sara, vår ridlärare, hon är superduktig och det är verkligen roligt att rida för henne för man lär sig ju så mycket. Vi hoppade först fram på höjder runt 60, vi hoppade lite relaterade avstånd och skulle räkna in hur många språng man skulle ta och Charlie är så pass framåt i hoppning och ville hellre rusa än att ridas ordentligt så i början gick det åt skogen men sedan fick jag lite pli på ponnyn i alla fall och det gick jättebra när vi hoppade banan som låg på ungefär 80 cm. Han varmycket duktig när vi red fram också och hans kändes bra framåt och var pigg och glad.
Efter gick vi och byggde bort och släppte ut hästarna, sedan åt jag lite frukost igen, för jag var lite hungrig och sedan kollade vi när ridlärarna red lektion för Vivi. Vi åt lunch igen och bestämde oss för att gå hem till Rebecca och hoppa studsmatta, så vi gick hela vägen på bondvägen... Nej då, Erica M och hennes två kompisar kom till räddning och skjutsade oss till bussen där vi åkte stinkande i hästkläder hem till Rebecca. Hoppade studsmatta i ungefär 40 minuter kanske, satt i hennes kök och drack lite vatten och sånt och sedan åkte vi tillbaka. Då gick vi nästan hela vägen igen, men då kom en till räddning. Vivi och Ulla såg oss när dom åkte i bilen så dom plockade upp oss och vi fick åka med.
Sedan var det dags för ridlektion igen, fick rida Little Lady antagligen för sista gången någonsin eftersom hon ska gå till avel. Det jag har hört är att hon har börjat bli lite för stel och gammal för att vara ridskolehäst, så jag hoppas hon passar bättre till aveln. På ridlektionen hade vi förvänd galopp, det var rätt krångligt att få till det och eftersom hon byter lätt blev det några byten i språnget istället för att hålla kvar den förvända galoppen, men annars gick det helt ok.

För övrigt så har jag fixat Charlie mycket ordentligt idag, har ryckt manen så nu är den nära helt jämn och fin, har sammanlagt stått och skrapat bort all vinterpäls med en gummiskrapa i tre timmar. Puh, det var jobbigt och Challe var även jobbig i början och höll på med frambenet och så vidare men sen slappnade han av, efter någon timme, hehe.

Morfar kom och hämtade mig och nu har jag både duschat och ätit, ska strax läsa lite bloggar och ge er några bilder på Little Lady.

Godnatt

Nu ska jag sova, redan! Eller, kommer sova om ett tag i alla fall, lägger mig säkert på soffan eller något. Ska ju upp 06.00 imorgon ungefär och om jag hinner så bloggar jag på morgonen, annars när jag kommer hem. Ska hoppträna och det ska bli jätteroligt, hoppas det går bra också.

Puss och godnatt, så hörs vi imorrn.

Lite brun, eller?

Är hemma nu och har sett att jag blivit lite brun, eller inbillar jag mig? Jaja, vi får väl se vad dom andra säger hehe. Tog ju som sagt massor av bilder idag och här får ni några stycken.¨

Katten

Haha nån anka på tomten

Kruse i transportburen


Cool bild


Vårtecken!?!

Kruse och Nikola


Liten del av huset och tomten

Lekte lite med kameran bara :P

This love takes all of my energy.

Dagen då, Det började med att jag gick bort till centrum och mötte mamma, så åt vu på kinaresturangen. Det brev wokad thaikyckling för båda. Sen gick vi in till Vivo och jag köpte lite Weinerbröd ( eller hur de stavas ) och en dricka, eftersom att min mun och hals praktist tagen brann efter maten, så stark va den.

Sen körde mamma mig till stallet och jag bytte om där. Tog in Aramis och ryktade och tränsade, sen red jag ut. Barbacka alltså. Det var kul. Jag red först i skogen med alla backar, och sen lite ut mot ön. Men det blev för lerigt för att rida hela vägen så jag red bara ungefär halvvägs. Jag sjunger alltid när jag rider, det känns som att både jag och Aramis blir glada då. Aramis har typ vant sig vid att jag sjunger för ibland om jag slutar när vi är ute och går så stannar han, som om det är meningen att han ska göra det när jag slutar sjunga. Men sen red jag iallafall lite på volten, och det gick också bra och var kul. Aramis kom i bra form.
När jag var klar och hade släppt ut honom mockade jag, och sopade. Sen smörjde jag sadeln, gjorden och tränset. Gick sen till mammas jobb och böt om till vanliga kläder där igen, och sen åkte hon och jag till centrum. Då fick jag gå hem därifrån för att hon skulle träna. Nu är jag iallafall hemma och ska hoppa in i duchen, sen får jag se vad jag gör. Vill jättegärna gå ut i det här fina vädret, men alla verkar ha fullt upp.

 
 


Jag hör av mig senare, puss!


Dagens

Hej! Nu är jag hemma igen, ska berätta alltihop strax, ska bara fixa bilderna från idag. Sålänge får ni en Dagens!


Jeans, Lee
Tee, Ginatricot
Skinnis , London
Tygskor+glajer, H&M


Skönt här!

Hejhej, jag och Nikola kom hit till landet runt kvart över tolv och sen dess har jag bara solat bredvid Kruse som sitter i sin rastbur. Har inte fått någon färg men det är en bra början i alla fall, ska fortsätta snart igen efter maten. Har pratat lite med Rebecca i telefon och imorgon ska vi mötas 07.00 i stallet för vi ska ju hoppträna. Kul, det blir nog inga problem med att komma upp på morgonen för det är ju faktiskt ridning som gäller.

Har ridlektion klockan 17.00 sen och vet inte vad jag ska göra under tiden, stannar nog kvar i stallet tills lunch i alla fall och sedan kanske jag ringer morfar och åker till dom en stund innan jag åker tillbaka. Ska bara kolla med dom först för det blir ju lite långtråkigt att vara där hela dagen, eller det beror på om Rebecca ska vara med. Får väll kolla med henne.

Nu ska jag kolla lite bloggar och sen gå ut igen, tycker också att ni ska berömma Mickan för att hon har bloggat två inlägg idag, woho.

Jag vet heller inte om jag sa det tidigare men jag har fotat massor som jag kommer lägga upp sen, jag sa ju att jag skulle bli bra på att fota från och med idag. Trust me, hehe.

En bild på huset i vintras.

Skulle de passa?


Skulle det passa med gröna ögon på mig? (Jättegammal bild från förra sommaren! Kolla mitt hår!)

Godmorgon

Hello sunshines!
Vaknade runt klockan tio och har verkligen verkligen sovit bra, yes! Vädret är jätteskönt ser det ut som, skönt att det inte blir som igår i alla fall...
Idag har jag inte några speciella planer så jag och Nikola åker till landet runt klockan tolv och är där hela dagen tror jag, ska bli lite brun! Puss

Take me somewhere we can be alone

Tjohej! Igårkväll kom Emma hem till mig istället och så satt vi vid datan och dampade lite. Sen runt klockan elva la vi oss och kollade på film. Bolt. Jag har sett den förut men dn är ändå rätt OK. Hamstern är så jävla grym haha. Sen när jag vaknade imorse sov emma fortfarande, men jag gick ner och käkade lite och så på tv.

Nu ska jag snart börja göra mig i ordning och sen gå till centrum för att äta lunch med mamma. Eller jag ska möta henna klockan tolv på kinastället så .. Gottgott.´


Spam på den här låten. Älskar den!

Charlie

Åh herregud, saknar min fina Charlie så himla mycket trots att jag träffade och red honom igår. Ska hoppa på tisdag och på torsdag ska jag fixa honom tills på fredag, då blir det tävling... Kul!


Blondinwipeout

Några av er kollar väl på Wipeout? Kul var det denna gång i alla fall, bara blondiner och två blonda transor... Great, haha.


BACK

Jag ska snart ut med emma, hon skulle bara till handen först och käkapå donken.
Förövrigt så har jag städat lite överallt. Mitt rum, min garderob.. ja. Najsbajs.Jag måste köpa ett par chinos. Ska göra det på onsdag när jag ska til nacka med mamma och SHÖPPA! Och så ska jag köpa ett par jeans. Fast jag vet inte om jag ska köpa jeansleggins istället. Hm.

Förresten, vet ni vadjag vill? Köpa ett par färgade linser. Jag vill ha gröna. Skulle liksom vara coolt att testa ju!
Men nu babblar jag bara på.Vi hörs ikväll istället.




Hemma nu!

Hej på er sötnosar!
Har nyss kommit hem ifrån Mickan och ska snart hoppa in i duschen, har hälsat på min lilla Kruse också, saknade honom lite även fast han är som ett monster.

Har dessutom blivit väldigt dåligt på att fota om mina dagar och så vidare, men på måndag blir det skärpning och jag ska fota oftare. Dessutom kan man inte gå ut och fota nu heller, vädret är inte precis roligt...

Ska fortsätta läsa lite bloggar, sedan blir det som sagt duschen som gäller. Puss på er.

Grymt dålig uppdatering...

... men man vill ju inte bara sitta vid datorn hela dagarna på lovet, eller hur? Kom hem till Mickan och vi åt varma mackor till "middag." Vi kollade lite på tv och sånt och vi skulle upp halv åtta så vi gick och la oss runt halv tolv och jag sov som en stock, jättebra alltså. Konstigt nog gör jag bara oftast det här (hos Mickan) och på landet.

Vi vaknade som sagt halv åtta och klädde på oss och sånt, sen fick vi skjuts till Nedersta gård där Mickans medryttarhäst står och gjorde iordning honom lite. Sen åkte vi iväg, jag, Mickan och Cissi och hästarna Aramis och Zeran. Dom skulle hoppa bana på Årsta Runsten, ett gigantiskt stall, otroligt snyggt också och ridhuset var inte litet precis... Lyxigt var det i alla fall. Träffade även Moa Löfgren som red sin häst Dance. Hoppningen gick mycket bra för både Mickan och Cissi, fast Cissi ramlade av men det var ingen fara. Efter ungefär en och en halv timme åkte vi hem igen och jag och Mickan mockade alla boxarna och städade lite, sen gick vi ungefär en liten bit av vägen hem och sen kom Mickans mamma och pappa och plockade upp oss på vägen. Låter som luffare, men vi gick där mitt på vägen och dampskrattade och höll på och sen gömde vi oss bakom två träd när bilen kom och dom låtsades typ att dom inte såg oss men sen vände dom och vi körde hem. Mickan duschade och vi åt sen också.

Sen dess har vi inte gjort mycket alls, mest legat och degat framför tvn och nu sitter vi båda vid datorn bredvid varandra. Kommentera och peppa henne att blogga lite, hon suger ju på att uppdatera den djävuln.

Till mamma

Jag vet att jag är sur hela tiden mot dig, är uppkäftig och håller på och sådant. Men jag har faktiskt bestämt mig att nu ska jag skärpa mig, sluta tappa bort mina saker och vara trevligare och sluta tigga pengar utan jag får göra något när jag har pengar helt enkelt.

Sedan vill jag bara säga att du inte ska ta åt dig om jag säger något taskigt eller om jag är sur, för jag menar det verkligen inte.

Älskar dig <3

Ridningen var jätterolig

Hej på er läsare, måste faktiskt anmärka det väldigt fina vädret ute. Gud vad varmt det är! Härligt. När jag kom till stallet så var Challe ute i hagen och jag ville låta honom vara det ett tag så det fick han vara ett tag. Satt och solade lite medan Rebecca fixade silaget också, hehe. Runt två så red vi ut, blev en så himla rolig ritt. Mest trav och galopp faktiskt och vi hoppade lite stockar och klättrade i backar och så vidare. Charlie blev helt utmattad och var jättesvettig och det är ju då man ska fortsätta för att peppa dom lite så vi tog någon backe till och sedan skrittade vi den långa vägen hem igen. Gick med Charlie direkt till vattenspiltan, han var sjukt lerig efter galoppen i vattenpölar så jag duschade av nästan hela honom och la på en filt sen. Hans lilla supersöta skötare kom och ryktade honom.

Dessutom har jag tappat bort mina tyglar för 300 :- och mamma är inte särskilt glad. Dessutom fick jag 600 :- igår och jag ska ju ha privatlektion på tisdag och det kommer ju kosta runt 200 :- och sen ska jag ju tävla på fredag och det kostar ju 100 :-. Så mamma ska få min månadspeng och jag kommer få pengar i påsk som hon också kommer att få. Det tog ett tag att övertala henne, men sånt är livet.

Ska i alla fall sova hemma hos Mickan, dom kommer och hämtar mig om en kvart så ska föna håret nu. Imorgon har hon hoppträning på morgonen som jag ska kolla på också. Puss!

Stall

Hejsan. Igår var jag i stallet efter skolan ochjagf och mamma köpte med oss fika så satt vi ute i solen med saft och bullar. Tjockisar men whatever.Sen red jag Aramisoch det jigk bajsdåligt. Hade inte sporrar, och så hade jag bara vanliga tygskor på mig. Ja, jag brukar rida väldigt slappt. Oftast barbacka.Elle jag tränar honom också förstås med sadel. Men man kommer åt rätt bra närdet är utan också.
Men sen iallafall träffade jag Nattis, Solin och Ebru. Sen träffade vi lite andra också men jag orkar inte rabbla upp alla. Jag gick iallafall hem till Nattis sen och somnade halv elva i hennes säng. Sen sov jag där hela natten.

Nu har jag gått hem och ska städa lite. Sen ska jag ut och springa. Mamma ska cykla med och jag föröker övertala filip att också hänka.. Ikväll kommer troligen Danijela sova över här för imorgon klockan tio ska jag hoppträna Aramis och då skulle hon med och titta.Btw. Jag kommer rida så grymt mycket den här veckan sen. På måndag,tisdag,torsdag och fredag rider jag Armanis. Och på onsdagen rider jag på Blåkulla. Sen på måndag (altså nästa, inte imorn!) ska jag tävla Aramis. Min första lokala tävling! Can't wait.




Blondinbella

Läste nyss på http://aftonbladet.se/ att någon har hackat Blondinbellas blogg och andra bloggar som Spotlife håller i, är inte så insatt om vilka Spotlife är eller något så klaga inte om jag sa fel. Rätt tråkigt faktiskt, otroligt taskigt och det är inte säkert om hennes blogg kan återställas. Läs mer här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4817100.ab


Tack vare skolan...

... kunde jag inte sova längre än till klockan sju, sedan låg jag i sängen till halv nio. Är så himla van att gå upp tidigt så jag gör det hela tiden nu för tiden.

Vad händer idag då? Först blir det en sväng till Eko med mamma, vill ha ett träns till Charlie så ska köpa det där och sen åker vi vidare till stallet och jag rider. Ska först rida lite grann på utebanan och sedan rider jag nog ut en sväng.

Driver bara...

Jag driver med inlägget under, jag och Paulina körde ju Sanning eller Konka så det förklarar väll allt?

Jag älskar naturen...

... och maskrosor, för att de luktar så äckligt. Men tänk vad naturen gör till oss - den renar våran luft, ser bara allmänt vacker ut. Regnskog är ett ställe jag skulle vilja åka till, speciellt skogen i Brasilien. Det verkar så häftigt! Tänk en systemkamera + en regnskog? Sant. Plus mig då såklart. När jag går hem ifrån skolan brukar jag faktiskt plocka lite blommor, barr och bark från träd för att sedan sitta hemma och förhöra mig på vilken typ av blomma eller vilket typ av träd det är. Det är faktiskt roligt, jag har börjat kunna lukta till mig tuplaner, rosor och maskrosor såklart, älskar den sistnämnda blomman. Den är otroligt vacker och ett riktigt vårtecken, men den luktar inte så gott, men det gör den bara mer speciell.

Jag älskar alltså naturen, någonting jag helst vill göra är ju att besöka en regnskog i Brasilien, i området Amazonas och även på köpet få se den mest vattenrikaste floden i världen - Amazonfloden. Skulle vilja besöka öken Atacama som också ligger i Sydafrika.

Jag älskar naturen! Snälla mamma och pappa kan ni inte uppfylla min dröm?

Kom nyss in

Godkväll på er, kom nyss in, har varit med Paulina lite grann, vi gick runt lite grann och klättrade i en klätterställning och körde sanning och konka helt ensamma. Sen när vi skulle hem så ramlade jag i en trappa i klätterställningen, Paulina skrämde mig och jag halkade haha! Fick ont i benet men det är lugnt nu!

Bloggen

Vi skapade bloggen den 1 Mars vilket betyder att den "fyllde" en månad för två dagar sedan och på denna månad har vi hunnit skriva 210 inlägg. Grymt va?
Jaja, nu kommer gästerna. Puss.

Städning

Har nu gjort iordning Kruse och hans bur och samt städat i mitt rum, dammsög och plockade undan bara. Nöjd är jag i alla fall.
Förresten spelas nu La Voix på radio och jag älskar den (nej, jag är inte dum i huvudet.)

Jag har jättetråkigt

Nu ska jag berätta vad jag känner just nu, jag har mycket tråkigt. Har pratat med Paulina, hon kunde inte vara. Har pratat med Mickan, hon kunde inte heller va. Jag vill inte vara med någon annan, Kruse har diarré och måste badas och hans bur ska städas tills ikväll men ska vänta tills pappa kommer för orkar inte göra själv. Nikola är tråkig och det är jag också.

Saknar Charlie.

PÅSKLOV

Är det verkligen sant? Fatta! Det är påsklov, fy vad skönt... Hade förövrigt bara tre lektioner idag, so och provet kändes ganska bra faktiskt, fick några missar men annars helt okej. Sen hade vi bara läs och engelska och slutade halv elva. Jag och Ylva gick upp till centrum för att kolla på en vårjacka till mig, fanns massor men fastnade verkligen för en skinnjacka, lite tunnare variant. Inte äkta skinn, men den var supersnygg tycker jag. Kostade 499:- på Cubus och ni får självklart se bild senare. Då hade jag ju bara hundra kronor kvar och det räckte inte till skor, så jag och mamma ska åka och köpa tygskor någon annan dag.

Åt på McDonalds för pengarna som var kvar istället men orkade inte så mycket så Ylva blev räddningen, hehe. Sen satte vi oss på busshållsplatsen och jag åker nästan aldrig buss så visste inte vilken jag skulle ta hem ens (!) så Ylva fick hjälpa mig och jag fick gå på bussen utan att betala eller något, konstigt faktiskt men han sa ingenting tog bara nästa. Sen höll jag på att garva sönder på bussen lite grann. Några killar som kanske var sjutton år och fula och konstiga satt och hade på jättekonstig musik högt och började garva när en bebis skrek för musiken. Ena ba: "Hehehehe, säger säkert åt oss att stänga av..."
Sen var det några wannabes som satt på en ganska hög mur och då försökte en av dom klättra upp också och dom ba: "Vad fan är det för kul att sitta på en såndär? Hoppas han ramlar HAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAH" Och grejen var att dom snackade högt om allting också och det är lite av min humor så jaa...

Kom hem nyss och vet inte riktigt vad jag ska göra, läsa lite bloggar tror jag. Puss!


Grattis Lissi

Idag fyller Lissi (http://Liissi.blogg.se) år, grattis :)

Jättegammal bild tror jag, det var den jag hade på min dator i alla fall.

Bra Mickan!

Kan inte låta bli att bli jätteglad för Mickan som fick så bra betyg, eller det var ju bättre än förra gången, fast jag tror det här är jättebra, är inte så insatt i det där med betyg går ju bara i sexan än så länge.

Godmorgon, förresten! Ska strax gå och borsta tänderna och möta Michelle och Ylva. Jag börjar 08:50 vilket är jätteskönt. Inatt sov jag jättebra förutom att jag vaknade av mig själv runt halv sex, sen somnade jag om till kvart över sju så det var ingen fara. Dessutom är det jättefint väder ute och jag blir så glad av det, jippie.

Som sagt blir det centrum efter skolan med Ylva, det kommer gå snabbt och jag är hemma rätt snabbt också för jag tar nog bussen och sen är jag ju hemma hela kvällen eftersom vi har gäster.

Puss!

Urk

Altså, förlåt. Jag är så jättejätte dålig på att blogga just nu, men idag så har jag haft utvecklingssamtal och sen var jag med mamma och tittade när pappa och farbror dömde.Det var sjukt kallt fast jag hade dunjacka och långkallingar + en filt.Altså det var utomhus. Men tillslut satte jag upp mina fötter i min mammas knä (utan skor!) och så kändes det bättre.

Mitt samtal gick bra, jag har fyra VGn och ett MVG nu så yey på mig. VG i svenska,engelska,spanska och bild.MVG i idrott. Men kommer säkerligen höja mitt betyg i engelskaför jagvar typ två poäng från MVG så .. Pluggar jag lite till så blir det bra.
Jag är så himla trött nu så jag går och lägger mig. Ni får klara er utan bilder, jag orkar faktist inte..

Morgondagen

Tänkte berätta lite om morgondagen, kommer nog hinna blogga på morgonen men det är bara ett såkallat "godmorgoninlägg", hehe. Nej, men efter skolan ska jag upp till centrum med Ylva och köpa en vårjacka och tygskor, blir någon vanlig färg som vit eller svart, har inte bestämt mig än så vi får se vad som finns och vi får se vilken jacka det blir.

På kvällen ska i alla fall vi få gäster, Robins familj kommer hit och det blir väl kul. Kommer i alla fall blogga rätt mycket för övrigt imorgon, hoppas jag i alla fall. Puss på er sålänge!

Ylva ser lite galen ut, innan hon klippte lugg också. Dessutom är hon jättefin i det!

Livet är grymt!

Jag är en riktig livsnjutare ibland, kan bara då och då komma och tänka på att livet är underbart. Fast, ibland suger det.

När jag kom till stallet gick lilla Challeballe fortfarande lektioner och jag gick ner till futten med Emelie och Rebecca, dom åt kebab... Sen var det några jätteäckliga fjortisboys i stallet, haha, fula var dom också... När vi gick upp till stallet igen så var dom med Challe fortfarande inte klara och dom skulle rykta med alla borstar, tvätta näsborrarna och allting fast jag stod där och var jättestressad typ. Sen när dom var klara efter tjugo minuter så red vi, skrittade först ut en sväng (jag och Rebecca) och sedan red vi på utevolten igen, mysigt. Gick riktigt bra idag och jag är jättenöjd med Charlie, går bra på skogsstigen och idag gick skritten ovanligt bra, traven var sådär, kändes lite segt men han hade haft galopparbete på lektionerna så det förstod jag. Sedan skrittade vi ut en sväng och det blev lite trav och galopp, sen red vi en annan liten sväng och det blev en galen galopp upp för en backe också, jävligt kul faktiskt! Charlie verkade mycket nöjd i alla fall.

Efter så fixade jag honom noga och sedan halv nio kom mamma och vi åkte hem. Jag duschade och åt, det blev pannkakor med sylt. Ska strax gå och föna håret också. Puss.


Stallets "outfit"


09.00 - 14:50

Idag är det den andra april, jag började 09.00, slutade 14:50, solen skiner, Kruse stampar för han är ilsken ute på balkongen och fåglarna kvittrar. Kan livet bli bättre? Nej. Borsett från att vi slutade 14:50 och att Kruse är djävulen själv ute på balkongen.
Skoldagen var tråkig, var irriterad, på allting. Fast det är ju tur att man har Marie (andra halvan av klassens mentor) som förstår, eller hur Michelle? Hon sa att hon också sa till alla att dränka sig när hon var i vår ålder, intressant. På svenskan skulle vi vara i fem grupper och göra ett skrivarbete, jag var med Pontus, Elsa och Kluddan (haha!) Vi skulle på varsitt papper skriva en början till en berättelse i tre minuter, sen skicka vidare till hela gruppen så man fick ett papper hela tiden att skriva på i tre minuter och när man fick tillbaka sitt papper skulle alla läsa upp och sånt. Tur att Pontus skriver så snyggt och stavar så bra, utan honom skulle vi inte klarat oss (han skriver som en kossa...) Haha men vi tycker om honom ändå. Slutade som sagt 14:50 och jag gick hem en liten bit med Michelle, skönt och gå, så är det ibland.

När jag kom hem gjorde jag nudlar och halv sex ska jag åka till stallet och rida Charlie. Vet inte hur jag ska rida riktigt idag, får se. Tänkte träna ganska hårt på utevolten eftersom lilla ridhuset är bokat och även ta en skritttur i skogen eller något, om det inte är fruset ute fortfarande i skogen så kommer jag självklart att rida ut. Det behöver en ridskoleponny!


Solen skiner?

Nej, inte idag. Men det kanske kommer senare på dagen, man vet aldrig. Sov i alla fall jättebra och vaknade inte en endaste gång, skönt. Idag börjar vi med NO, tråkigt! Efter skolan ska jag rida också men jag hinner blogga innan dess.

Ska äta klart min frukost och sen gå! Puss.

Godmorgon..

.. i stugan! Jag ligger just nu på hallgolvet, för jag har tagit en outfit bild och jag ville lägga in den, men har skor och jacka på mig, Ska snart sticka, ojsan. Egentligen nu men wtf, jag skyndar mig!


Svart tröja, BikBok
Vitt långt linne, Ginatricot
Sjal, vet inte varifrån
Tights, Ginatricot
Skinnis, London

Converse, London
Väska, Wedins (stavning?)

Pluggat/städat

Jag satte mig somsakt och pluggade på biologin. Nu tror jag det sitter iallafall.Hoppas jag. Jag har ätit också. Sallad idag igen. Jag har bestämt mig för att äta sallad till middag. Det blir rätt okej. Så äter jag det till lunch i skolan också. Så börjar jag träna. Så blir jag slimmad på nolltid!

Jag städade just mitt rum, eller städadeoch städade. Jag tog utalla kläderna jag hade på golvet och bäddade sängen. Räknas det? Hm .. jaja. Här får ni iallafall outfits från i måndags, igår och idag. Sen ska jag sova i think. Jag är SÅ trött.

Jag vet att onsdagsbilden är rätt dålig, men jag hade iallafall den tröjan och ett par ljusblå jeans. Jag har tagit fram vårkläderna kanske ni ser. Underbart!


Resten av kvällen...

... kommer gå ut på att läsa bloggar, plugga för jag har prov på fredag och imorgon har jag förhör på både satsdelar i svenska och tabelltest i matte.
Min mentor sa att dom flesta föräldrarna sa på utvecklingssamtalen att vi fick för lite läxor, hur reagerade han då? Jo, kände sig skyldig till att ge oss fler läxor. Bra, väldigt bra. Skitbra. Jättebra. Inte.

Vad jag behöver!

På fredag ska jag dra med mig Ylva till centrum och köpa tygskor, några tröjor i olika färger som jag redan har en grå (bild nedan) och en vårjacka, får se vilken det blir men har sett några stycken. Åh... Snart är sommaren här!

En gammal bild från när jag shoppade för någon vecka sedan, det är den gråa längst upp till höger. Den är långärmad, snygg och skön. Bra!

Valla Livs föralltid...

Jag och Paulina blev sugna på lite Daimglass (fy!) och gick då till Valla Livs med Sanne och köpte det, sen satte vi oss i porten och Sanne gick och jag och Paulina blev sugna på cocacola så vi går dit igen och köper det och han i kassan är rolig och vägrar säga vad colan kostar och Paulina sa att den kostade 28:- han ba "Okej, den kostar 28:-" Hon ba: "Nej, en krona." Och så börjar han säga att den kostar 28:- och då tror jag att den kostar 8:- så jag tar två godisar för en krona också sen kommer Sanne och ställer sig framför mig han ba: "Den som är längst får betala först..." Och så betalar Sanne och sen till mig så ba: "Du får vänta en timme..." Och så börjar han prata något arabspråk med sin kompis och jag ba: "Jag kan också turkiska..." Han skrattar och ba: "Vi pratar inte turkiska..."

Haha, det var lite roligt faktiskt. Sen gick vi tillbaka och Sanne gick in och jag och Paulina började leka på den nya lekplatsen, jippie! Skoja, nej men vi hoppade runt där och efter ett tag kommer Sanne ut igen och ba: "Paulina, man får faktiskt inte klättra där för den är inte klar!" Helt seriös också vi ba, hehe. Sen hoppar vi runt i sandhögarna och jag går på is och råkar braka i med foten en gång men annars var det lugnt sen höll vi på och putta ner varandra från en stor sandhög och då blir Sanne aggresiv och klöser bort oss och då ska jag visa hur hon gör men då går hon in. Vet inte varför, sen efter ett tag går jag och Paulina in och jag har ätit nu lite grann, gott gott. Orkar inte träna idag så skiter i det även fast jag borde, jaja.

Puss på er.

Paulina för VÄLDIGT länge sen!

Jag var bara tvungen...

... att göra ett litet aprilskämt till någon och det fick bli mamma, så jag ringer henne (M=mamma J=jag):
M: Hallå?
J: Hej, mamma vet du? Ridlärarna på vår ridskola strejkar, dom vill ha bättre lön och allt är helt kaos. Eventuellt så kommer alla lektioner att ställas in resten av terminen.
M: (Mycket förvånad) Eh, jaha... Och hur fick du reda på det? Är du helt säker?
J: Erica ringde nyss (tur att mamma inte vet att hon är i Oman, hehe) och ja, jag är säker.
Sen pladdrar vi på lite och jag hade ett riktigt bra pokerfejs där ett tag, hehe. Sen sa jag bara "April, april" och vi började skratta. Erkänn att skämtet var klockrent?

Skärp dig!

Åh, vad jag stör mig på Kissie. Osmart fejkad blondin. Jag är inte ett dugg avundsjuk vilket hon verkar tro att de flesta av hennes läsare är på henne. Jag har skrivit ett inlägg om henne förut, det har också varit om dålig amatörig paintredigering av ben men det här är ju bara sjukt? Ge mig en vettig förklaring till dessa två inlägg:
Dagens outfit

Bilden är lite suddig efter paint som jag gjorde texten med (haha) men ni ser väl redigeringen? Och naturligt blond? In my ass.
Sedan kom hon med detta inlägg:
Är inte jag söt idag?! ÅH!

Bara för ni har en sån dålig självkännsla behöver jag inte ha det,
ÄLSKAR MIG! Har en riktig bra dag idag känner jag, and why not? Solen skiner och det går poliser i min trappuppgång, why? I don't know, jag antar att staten skicka dom för dom vill att jag ska betala mer skatt från mina bloggpengar..

Nej nu ska jag till skolan, har bara 2 lektioner! Vem sa att livet inte var värt att leva? ÅH!

Först redigerar du benen i Paint, sedan sitter du säger att du älskar dig själv. Dessutom ser du ut som en anka som i en äcklig gammal sjö i förorten simmar runt och tigger bröd.

Visst anade man det?

Hugo blev vinnaren av Den rätte för Rosing igår och det var ett mycket bra val tycker jag, men, han är ju jätteung. Hon är 35 år och han är 19 år. Patetiskt att egentligen göra ett TV-program och försöka skaffa en pojkvän där som man sedan ska vara med resten av livet. Förstå hur mycket programmet måste ha kostat - weekendresor, mat, hotell och fester - för ingeting. Synd Linda, synd.

Kolla överläppen...

Ut med Kruse

Nu när det är vår så är det ju i alla fall lite roligare att gå ut med mongot, men vill inte gå ut själv just nu så jag ska vänta ungefär tjugo minuter innan Nikola vill också. Är mycket sugen på någonting gott, men stoppar verkligen mig själv. Känner mig grymt duktig faktiskt. Brukar i vanliga fall äta godis varje dag, lite svårt att undgå när jag är i stallet så ofta och där finns det både cafeteria och godisautomat med mycket gott godis, men igår hällde jag bara i mig en 33cl's cocacola och en liten Refresh. Resten av veckan har jag inte ätit något onyttigt alls!

På tal om mat så har vi denna vecka även Elevernas önskningar eller vad det heter i skolan, det betyder att det är god skolmat hela veckan (ungefär.) I måndags var det kebabgryta, igår var det fiskpinnar och kycklingklubbor, idag var det hamburgare och imorgon är det tacobuffé. På fredag vet jag inte vad det är, men jag hoppas på något gott. Alla blir så galna i skolan när det är sån här mat, beter sig som om dom aldrig ätit tacos. Herregud, hehe.

Ful bild, men fisk ifrån mammas 40årsfest, kunde inte äta eftersom jag inte äter fisk men hade ingen annan bild på mat.

Tack för den, Mickan!

Första april idag som sagt och sjävklart ska man råka ut för ett skämt till, gissa av vem? Jo, Mickan. Hon skickade ett sms till mig som löd såhår: "Aramis (hennes medryttarponny) har blivit halt och måste stå i minst 5 månader.. (cissi smsade och sa..)
Jag blev jätteledsen faktiskt, för Mickan och Aramis ska börja tävla lokalt nu och jag var så glad för deras skull så jag ringer Mickan och tycker det är jättedåligt och undrar vad som hänt och han hade tydligt halkat i hagen eftersom det var så mycket lera och det hade hänt något med hans sena. Vi snackar lite om det och Mickan blir lite ledsen för då kan hon varken tävla eller rida på jättelänge på honom (fast hon rider ju på ridskolan också, men det är ju bara en dag i veckan. Och när man är van att rida ungefär tre dagar i veckan blir det mycket konstigt.) Sedan börjar hon skratta och så hör man Emmas skratt i bakgrunden också och så ba: "April, april!" Herregud, snacka om att jag pustade ut där. Det var inte kul där ett tag men det var ett grymt bra skämt!

Inte Mickan och Aramis, hade ingen bild på dom båda så det fick bli den här från Ponny SM i Blekinge i somras!

FÖRLÅT!

Hej bloggen, förlåt för sugande uppdatering, men jag har ett biologiprov imorn och jag började plugga i måndags, så ja ni fattar kanske vad jaghar hållt på med..? Pluggat,pluggat och pluggat.

Men det har inte hänt så mycket dom här två dagarna, i måndags gick jag hem till nathalie direkt efter skolan och vi åk godis, badade och ja.. I tisdags var väll dagens roligaste händelse att jag köpte ett helt glasspaket medtolv glassar som jag ,emma och lotta delade på.. Sen red jag på tisdagskvällen och sen blev det plugg.

Första april idag då .. Jag själv har faktist inte råkat ut för något aprilskämt,men emma har .. Haha, hon är så dum. Någon hade tydligen lurat henne att globen hade rullat en meter HAHAHA. Men jeo.. Nu måste jag plugga, men jag har outfittar(?) från alla dagar iallafall, och lite andra bilder men skit i dom .. Men oj, dom får ni i ett annat inlägg för jag MÅSTE plugga nu! Kyssar

Dagens outfit


Dagens outfit
Tröja från Ginatricot
Jeans från Ginatricot
Enkelt och snyggt.


Undrar också var Mickan tagit vägen, har en känsla av att det bara är jag som bloggar?

Anmäld nu!

Nu är jag hemma och måste bara säga att det är riktigt varmt ute, det har väl alla märkt? Jag gick i väst och två tröjor och jag svettades när jag gick hem nästan. Skoldagen var rätt rolig (inte lektionerna då, men annars) men det hände inte så mycket, såg en tjej som var med i Let's Dance hon är vikarie i min skola, Linda tror jag hon hette. Dessutom så är det ju 1 april idag. Vilket betyder aprilskämt och när vi kom till matten så började hon gå igenom lite om matte och sådant och sen sa hon: "Innan ni börjar så har jag en sak, en ganska tråkig sak faktiskt, att läsa upp för er. Det här kommer alltså att drappa alla barn i Sverige som går i skolan."
Då tänkte jag liksom "shit" när hon tog upp ett papper där jag såg lite av överskriften och där stod det "Skolverket." Och så började hon läsa (kommer inte ihåg exakt nu, menmen): "Vi har nu räknat på det antalet skoltimmar ni ska gå i skolan och vi har kommit fram till att ni måste gå två extradagar i skolan." Och då trodde jag först att dom skulle lägga till lördag och söndag föralltid, jag ba oh no! "Ni kommer då få gå i skolan på måndag och tisdag när det är era studiedagar, dom två dagarna efter påsklovet alltså." Och det blev kaos! Jag ba: "NNEEEJ JAG SKA RIDA DÅ!" och vissa utbrast att det var olagligt att gå i skolan på en röd dag och allt och efter typ fem minuters kaos ställer sig Victor upp och säger att det är ju 1 april idag och vår lärare börjar skratta. Det var taskigt, riktigt taskigt...

Nu har jag precis kommit hem i alla fall och snart ska jag äta nudlar och gå ut med Kruse och sen kanske sätta mig på balkongen och sola ansiktet, hihi. Puss!

Btw så ringde jag nyss till tjejen man anmäler sig till hopptävlingen jag ska vara med i så nu är det bestämt, ska hoppa Charlie 80cm i Tom Österholms cup den 10 april, jippi!

Fint väder


Såhär ser det ut utanför min balkong just nu.

Godmorgon på er! Idag ska jag inte göra något speciellt tror jag, egentligen skulle jag ridit men har ingen skjuts så, men det var ändå inte min vanliga ridlektion eller Charlie så spela roll. Somnade inget bra igår, låg och var livrädd. Fick ett läskigt sms och om man inte skickade vidare kom en läskig kille med svart hår och usch, även om jag skickade vidare var jag rädd. KYCKLIGEN! Gick upp klockan sju och ska snart gå, puss.

RSS 2.0