Dålig uppdatering!

Jag ber om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen idag, men har verkligen haft fullt upp! I skolan hände inget särskilt och efter skyndade jag mig hem och gjorde mig iordning och åt lite nudlar, sedan skjutsade morfar mig till stallet.

Vi skulle ha bakdelsvändningar och galoppfattningar, gick bra tycker jag faktiskt, eller ganska. När Sara (ridlärare) skulle visa hur vi skulle göra övningen som var rätt krånglig så tog hon min häst och satt upp, jag blir lite avundsjuk för hon rider så bra! Det gick dock mycket bättre efter hon hade ridit haha, även fast det inte var ett långt tag. Efter det red jag Charlie barbacka, han hade hoppat tre pass i rad så han var lite trött men han lyssnade någorlunda bra, traven gick perfekt idag och fick även till några fina galopper och lite skritt var också bra.

Efter pratade jag och Rebecca med Sara om privatlektion och hon sa att hon redan kollat i almenackan och hon hade planerat att på tisdag (om en vecka) skulle vi kunna ha det, i hoppning alltså, sedan ska jag hoppträna på lördag också för Anna Boström med Sofia och Emelie. Och sedan på långfredagen så ska ju tävla, blir lite mycket hoppning har jag tänkt på och det tar ju på krafterna så vi får se hur jag gör ska prata med Sara.

När jag kom hem kollade jag lite på Den rätte för Rosing och blev så glad, Hugo vann! Jippie. Aja, ska hoppa in i duschen nu, puss.

Förortsungar

Ja, det är vi det. Danijela och Paulina, sitter i porten och försöker byta mobil. Haha nej skoja, men jag fick låna hennes skinnjacka, yes yes yes, och hon fick låna ett vitt linne och sen satt vi lite i porten bara.

Nikola lagade god mat och jag har gjort engelska läxan, man ska skriva om en dag i rymden och jag skrev såhär (mobba inte min engelska):
I was a rabbit and one day I jumped very high. I came to the space. It was wonderful, but dark. The stars were very big. I was alone and little scared.
I jumped again and came to a pink planet. It was strange ufos there. Theye were pink too. I looked at my hand and it was also pink.
- Welcome to the pink planet, said an ufo.
- Were I am? I said.
- In the space!

I walked fast away and jumped again and then I were home at Tellus (JORDEN!!) again.

Erkänn den var bra?

Fint väder idag

Idag har det ju varit rätt molnigt och ganska varmt, skönt ju! Kanske är det sommaren som närmar sig? Dessutom har jag hört att på lördag ska det bli + 15! Härligt, måste skaffa mig en ny vårjacka också och har sett den på h&m så antagligen så köper jag den någon dag i veckan.

Sommar i Blekinge

"Mycket" att göra idag

Nej, men jag har en del saker jag ska hinna med. Plugga för provet tills på fredag, plugga engelska, träna och gå ut med Kruse och strax ska jag kolla på någon repris av Top Model 4. Klockan sex har jag bestämt mig för att börja plugga, så jag ska kolla på Top Model, läsa bloggar och gå ut med Kruse.

Puss.

En av de första bilderna jag tog på Kruse, haha.

Försovning och bråk

Hej på er, är inte på det bästa humöret nu precis... Kan ju berätta om dagen i alla fall, började dagen med att vakna kvart i sju, skulle precis ställa om alarmet sen somnar jag igen och sover till kvart över, bra? Nej. började skoldagen 08.10 med Spanska, snark alltså. Det är så tråkigt som ett ämne kan bli. Hände faktiskt mycket roliga saker idag i skolan, eller, man kan säga att jag var glad idag. Jippie. Nej men jag garvade ganska mycket och sådant. Fick dessutom reda på att grupp 2 börjar 12:30 imorgon, jag är i grupp 1, där brann asfalten. Slutade 14:20 och gick hem, mötte Nikola på vägen och jag säger att det ser lite gay ut när han har sitt jacka som ett mongo, då tar han mig och puttar ner mig i värsta slumhögen med mina nudie jenas som kostade 1000 och jag blir äkta fläckig och äcklig. Folk måste tyckt vi var dumma i huvudet när vi gick där och bråkade, vi är dock sams nu men han ska betala om fläckarna inte går bort, synd Nikola.

En liten kul sak också, jag sprang ut i porten när vi bråkade hemma och då hörde jag hur Nikola var jätteorolig för han visste inte att jag hade gått han ba: "Danijela? Danijela? DAAAANNIIIIJJEEELLLAAAAAAAAA" Sen gick jag in igen.

Oh oh, tror att nudlarna kokar nu. Puss!

Godmorroooon

Jag sitter här i mitt rum och ska sminka mig, och sen ringa Emma. Vi går ju tillsammans till skolan,så ska ringa och höra när hon är klar och så. En dagens outfit kommer kkomma efter skolan, alltså jag tar kort nu men lägger in sen när jag har mer tid.

Juste idag har vi hemkunskap också! Det är inte ens lika kul längre för nu har vi typ en timmes '' teori'' eller vad man ska säga. Då läser vi i boken och går igenom lite grejer och så. Men jaja, ska försöka få tag på Emmuuuws nu, puss!

Här får ni en...


Måndag:
Tisdag: Ridlektion 17.00 och rida Charlie och får inte glömma att betala för ridhuset jag hyrde i lördags
Onsdag: Kanske rida 16.10
Torsdag: Rida Charlie
Fredag: LOV LOV LOV och gäster
Lördag: Rida Charlie
Söndag: Sova hos Mickan för hon ska tävla på måndagen

Läxor, läxor, läxor

Skolan förstör mitt liv, jag blir trött, måste gå upp tidigt, förlorar massor av mitt liv och den är tråkig. Fattar inte att vi kan bli tvingade till att gå i skolan, visst är det bra det fattar jag men två dagar i veckan skulle räcka? Vårt liv blir så lyckligt när vi får lov, tänk att det enda livet går ut på är skolan. Har lust och gräva ner mig ibland, som jag nu ska göra i läxböckerna. Vi har sjukt mycket läxor denna vecka.

Att bada är alltid skönt


Har nyss kommit upp ur badet och även hemifrån Mickan, jag åkte hem runt fyra då mamma kom och hämtade mig och hade lust att bada så jag gjorde somsagt det. Fixade benen och gjorde det lite lyxigt, skönt.

Av någon anledning började jag säga Kruse jättemycket till Kruse och när jag säger det så låter det jättekonstigt, ofta jag döpte min kanin till det..?

Dessutom saknar jag Charlie, fast jag red honom igår. Vet inte varför ibland blir det bara så, tråkigt...

Städning

Jag och Danijela har städat och möblerat om i mitt rum! Rätt bra blev det, ljust och luftigt.Men en sak la jag märke till, mina fönster är i stort behov av en putsning! Jag gör det nån dag, när det har blivit lite varmare kanske. Min mamma har kommit hem också! Hon har vart på en domarkurs hela helgen, så jag hade inte träffat henne på två hela veckor. Det var skönt att träffa henne igen.

Jag funderar på att gå ner till centrum och sola.. Hm . Nej de tror jag inte. Jag ska nog bara vara inne idag.  Kanske, kanske att jag sticker ut och springer en snabbis, känns som att det behövs med tanke på allt detta godis jag har stoppat i mig den här helgen.
Nu ska jag påbörja en ny design hade jag tänkt. Den här som vi har nu känns lite.. Tom?




Sommartid

Inatt ställde man ju om till sommartid, liiiitet tecken på att det snart blir sommar eller?

Frulle

Godmorgon gott folk! Sitter här nere i soffan med pappa och Danijela och på tvn står ''Are you smarter than a 5th grader?''på. Han som är med idag ska svara på sista frågan nu, och om han svarar rätt får han one million dollar!  Shit, jag dör. Han valde att inte svara på frågan nu, hm. Men han fick iallafall 500 000 dollar.

Jag har käkar frukost och nu har jag rätt boring. Gjorde en skål med skuren frukt och yoghurt.Det smakade bajs så jag åt inte upp ..Heh. Men nu ska vi väl hitta på nått, vi sees!



Btw, ny design.Jag är inte HELT nöjd så räkna med att jagnog kommer göra om den om ett tag.

Godmorgon!

Godmorgon allesammans, vaknade ungefär runt klockan 10.00 och då var inte Mickan bredvid mig längre utan hon satt nere i vardagsrummet med hennes pappa och kollade på Are you smarter then a femteklassare (stavning?) Igår gick vi och la oss sent och Mickan gjorde en design, erkänn att den är lite snygg? Jag sussade så sött bredvid Mickan, HAHA!

Idag ska jag ju vara med Mickan, men jag vet inte hur länge men man får ju hoppas på länge. Ikväll är det även Wipeout och Sanningens ögonblick, missa inte.

Tagna utomlands

Åh, får verkligen flashbacks när jag kollar tillbaka på dessa bilder. Grym fotograf jag är va? Alla bilder är tagn med Mickan bredvid mig, utomlands tillsammans hela tiden.

Tog den här med undervattenskamera i Spanien.

I Thailand, denna bild är dock tagen av Mickans pappa.

Här red vi i Blekinge (inte utomlands dåda..)

Saharaöken i Egypten, kommer aldrig glömma.

I en regnskog i Brasilien, asball fågel ju...

Vattenfall i Malaysia, gah, längtar verkligen tillbax..


















HAAHAHHAHA DRIVER!

Söndag idag då!

Är jättetrött men vill verkligen inte sova fast jag gick upp 05.00, vill ha nya designen klar men det kommer ta tre år innan Mickan blir nöjd. Om det ska vara fint så ska det, that's it.

Earth Hour var i alla fall mysigt, nej, men vi tyckte att ha TV:n på var väl helt okej så vi kollade på Robinson i alla fall. Har också sett bilder på aftonbladet hur hela världen bara släckte, i Kina, London, nja, överallt. Ruskigt kul faktiskt att så många bryr sig.

I brist på annat att skriva så är det ju faktiskt söndag, fasiken, det är skola imorgon. Varför går helgen alltid så snabbt?


Mamma & pappa spelar sån där grej i vattnet i Thai.
Anledningen till att jag lägger upp så många bilder därifrån är för att jag typ bara har bilder därifrån på pappas dator.

Top models

Nu har vi tagit lite bilder på oss själva, hehe ego... Nej men dom får ni se senare, ikväll ska vi även göra en ny header och design, stå ut :D

Shopping och middag.

Jag och Emma åkte till handen, och så kikade vi lite i affärerna. Jag köpte lite tröjor och lite småsaker. Sen träffade vi så träffade vi Oskar en snabbis, tills han skulle ta bussen hem. Vi skulle egentligen vänta på min pappa tills han skulle hämta oss klockan fyra, men runt tre var vi klara så vi gick hem till Danijela, vilket tog omkring en kvart. Men det var bara Nikola hemma, så han släppte in oss och sen några minuter senare kom Dani och Sladden (Sladjana, D's mamma) också hem. Men sen kom pappa dit istället och hämtade oss. Vi släppte av emma hos henne och åkte hem hit sen.

Nu är Danijela, Nikola, Sladden och Sasa här, och vi har just ätit middag. Systemkameran laddar så att jag kan nog ta några bilder senare på detta trevliga sällskap.Men sålänge får ni liter bilder från idag.




Juste haha, ScoobieDoo var där! Emma var som besatt och skrek ''SKÅÅBIIII!'' så fort vi var i närheten av figuren.




Jag vill bara dit igen...


Mickans moder och min moder får massage

Snygga Mickan


Älskar den här bilden på Mickans mamma.


Thailand 2008.

Fel person som vann

Igår var det ju som sagt Let's Dance finalen, tycker verkligen att fel person vann eftersom Lailas sista dans var så himla bra. Trots det så har ju Magnus utvecklats mest, men Laila var bättre...

Earth hour

Ikväll ska vi släcka ljuset för klimatet, jag släcker för klimatet. Släcker du? Jag och Mickan är tuffast, vi ska sitta med laptops för dom drar ingen el utan den där kontaktet!

Värsta bloggarn

Tjaba, är nu hemma hos Mickan, vi ska äta middag with the family och sånt. Tog med mig pappas laptop och känner mig som värsta bloggarn för nu ska vi blogga hela kvällen och ta massa bilder med Mickans grymma mobil och kanske systemkameran om den har batterier...

Vi hörs senare, puss så länge!


Hitta den här på pappas data, hoho söt på Mickan.

Jobbigt värre

Är nu hemma och har även duschat efter en lång och jobbig dag i stallet, började 06.00 med fodring och morgonmockning som tog ungefär tre timmar och sedan var det städning, rykting och sen fick vi äta frukost. Vi fick rast i tjugo minuter och satt nere i futten och käkade godis och macka, nice. Vi gick upp igen och då satt vi på kontoret, städade och hjälpte eleverna och sånt. Hade ju bokat ridhuset idag med Sofia och Hanna så jag red 13.00 - 14.00, han var mycket stel i vänster sida och var jättemycket på volterna och det blev lite bättre efter ett tag och det släppte lite men fick inte till någon bra galopp i det varvet heller. Andra varvet gick faktiskt jättebra, fick till några snygga fattningar i alla fall och i skritten och traven gick det bra. Gjorde ingenting jag tänkt mig göra idag utan hade fullt upp med att mjuka upp honom.

Efter så fixade jag iordning honom och kollade på när Rebecca och Sofia skulle hoppa, det gick rätt bra tror jag, Lycky var dock jättetrött.

När jag kom hem blev det suprise suprise! Mickan och Emma var här, fast nu har dom åkt men jag ska ju hem till Mickan sen så kommer träffa henne mer. La mig i badet och sen var jag lite social med dom också. Ska strax börja fixa mig iordning för ikväll, pussar.

Mickan i Blekinge på sportlovet.
Där vi gick i tjocktröja utan att frysa.

I soffan

Just nu ligger jag i soffan, vaknade för ett litet tag sen. När jag vaknade tittade jag på klockan på mobilen, och den stod  på 21.59. ''Helvete!'' tänkte jag, och flög upp ur sängen. Gick in till pappa som låg och sov och frågade om inte han skulle gå upp snart, eftersom vi skulle åka halv elva. Då kollade han på klockan i sitt rum, och sa till mig ''klockan är halv åtta.Gå och lägg dig igen.'' Jävla telefon! Den har typ ställt om sig inatt alltså. Men jag får ju skylla lite på mig själv också, det stog 21.59, vilket är på kvällen ju. Men jag kan iallafall inte sova mer, har inte försökt men .. Vet attt jag är för pigg för det. 

Men idag blir det ju lite shopping som sakt, härligt. Har saknat Emma också, så det blir nice. Men nu: frukost!

 

SÅ trött..

Jag är så trött just nu, men jag tänkte bara slänga in ett inlägg lite snabbt endå. Jag är äntligen hemma nu, efter en hel dags bussfärd. Jobbigt var det, men gosh vad skönt det är att vara hemma. Imorn blir det shopping med Emma, hon kommer till mig runt halv elva, så får vi skjuts till haninge. Jag vet inte riktigt vad jag ska köpa, men jag vet att det är nått iallafall. Funtar på ett bar nya jeansleggins. Eller en kjol. Eller en jacka. Funderar också på ett par skor. Hm. Beslutsångest? Ja. Men vi får se, jag bestämmer mig imors, måste ju hitta nått också! Men nu väntar min mysiga, stora, häliga, varma, EGNA säng. Godnatt!

Otroligt dålig uppdatering

Dålig jag blivit på att blogga, men ska bättra mig har jag bestämt mig för. Har ätit middag with the family och kollat lite på Let's Dance, är übertrött så ska sova tidigt ska ju upp 05.00 imorgon, väldigt jobbigt kan man säga. Jag är lite rolig, skickade in en fråga till Magnus i Let's Dance frågade vem han tyckte var snyggast i juryn. Märks det att jag har tråkigt?

Idag kom även Mickan hem, satt och snackade i telefon med henne länge när hon satt på bussen i åtta timmar, soft hon måste haft det (inte.)

Rätt nöjd!

Äntligen fredag och äntligen helg! Veckan har gått rätt så fort... Utanför mitt fönster är det just nu någon slags blanding mellan snö och regnstorm. Kul? Inte.

Dagen gick för övrigt ganska snabbt, på lunchen gick jag och Ylva hem och käkade för vi hade en och en halvs timmes lunch och när vi kommer tillbaka får vi reda på att det var kycklingklubbor och klyftpotatis -.- Suck. Vi ska ändå äta kyckling ikväll så spelar ju ingen roll. Sista lektionen var gympa och vi hade konditionstest, så jävla jobbigt och svårt men var sjukt peppad. Förra gången blev jag inte ens godkänd fick 4.1 och var jätteonöjd men nu är jag rätt nöjd, höjde resultaten till 5.4. Beror det på att jag rider tre dagar i veckan till, hm? Känner ändå att jag kunde gjort bättre ifrån mig nu i efterhand, men benen skakar fortfarande av ansträngning. Rekordet i vår klass blev nått med 9, fattar inte hur dom orkar. Ni som inte fattar vad det här går ut på är att det är ungefär 14 olika levlar och på bredden i gympasalen ska man springa fram och tillbaka. När det låter "BIP" så får man börja springa till nästa sida, vänta där tills det låter "BIP" igen och så går det till, mellan varje level kommer bipen 0.4 sekunder snabbare och man blir så himla stressad.

Efter gick jag hem och tog ett långt bad med en cola, haha! Har tyvärr inga bilder att bjuda på, inget kul att fota i det här vädret precis och orkar inte ta med mig kameran till skolan. Puss.


Godmorgon

Godmorgon bloggen, sov som en stock inatt. Drack varm oboy innan jag gick och la mig och om man dricker varm mjölk så får man ju lättare att somna? Fast i och försig så är det ju socker i oboy? Hm... Aja, får tänka på det någonannastans haha. Ska i alla fall möta Ylva tjugo i nio, eftersom vi börjar tio i med SO. Idag på gympan ska vi göra konditionstest och jag är jättepeppad, ska faktiskt göra allt jag orkar.

Efter skolan ska jag bara slappa och sen på kvällen kolla på Let's Dance, ska upp 05.00 imorgon så måste få lite sömn i alla fall.

Puss!

Omg!


Omg, är jättesugen på ett glas varm/kall (hur ska ja bestämma mig?) oboy... Måste göra haha!

Charlie var så duktig!

Har nu duschat och håller på att äta, utvecklingssamtalet gick på 10 minuter ungefär och det gick bra. Behövde bara svara lite "aa, mm, okej, aa, visst, japp" på hans frågor haha och pappa frågade om jag mobbade någon och sen kollade vi igenom omdömena bara. Böt om till ridkläder lite smidigt i bilen och så kom jag dit runt sex och red Charlie the boy, skoja haha. Han var sjukt duktig och jag var så glad, red utan stigbyglar och tränade på att bara sitta sitta sitta och slappna av och jag red lite ridvägar, öppna, sluta, skänkelvikning och så vidare. I början innan en till ponny kom till ridhuset gick han mycket bra i skritten också och ibland fick vi till det i galoppen också, traven var perfekt mest hela tiden. Önskar verkligen att det gått såhär på dressyrtävlingen också, men när det väl gällde så blev det skit av allt.

Aja, imorgon kommer i alla fall Mickan hem (jippie) och på lördag ska jag ju sova hos henne så är lite överlycklig. Puss!


Travare med munkorg

Läste nyss en sak på aftonbladet, det är en travhäst som är helt galen, han måste gå in och ut från hagen med munkorg och om han inte får komma ut prick klockan sex på morgonen blir han alldeles till sig och börjar bita överallt i boxen och sedan när han väl fått komma ut vill han in igen och om han då inte får komma in får man aldrig tag på honom igen. Han har en helt täckande box så han ser inga andra hästar, han börjar klättra på väggarna för att komma ut och så vidare. Läs mer om artikeln: http://www.aftonbladet.se/trav365/article4726718.ab

Utvecklingssamtal och rida Charlie

17.30 ska jag och pappa vara i skolan för utvecklingssamtal, tror att det kommer gå bra. Sen ska jag byta om i bilen och åka och rida Charlie så jag kommer inte uppdatera något vidare alls ikväll, tyvärr. Får väl hoppas att Mickan har rätt blogghumör ikväll, henne har ni ju inte sett på ett tag här i bloggen men hon hälsar. Puss!

Väldigt skoltrött

Hej hej på er! Nu har jag hunnit äta och komma hem efter en lång skoldag, började 09:00 och slutade 14:50. Inget speciellt hände under dagen, på rasten så tog Victor mina nycklar, låste upp mitt skåp utan att jag var där och tog mina tuggummin. Så j-vla jobbig är han, sen håller han på och sticker mig med sin blyertspenna så jag får fläckar på min nya vita tröja. Du ska betala om dom inte går bort, bara så du vet. Sen tar han mitt sudd hela tiden och vägrar säga något när jag undrar vem som tagit det, sjukt jobbig. Väx upp.

Gick hem ganska snabbt efter skolan och började först koka nudlar, sen hade jag inte tagit fram nudlarna så då kollar jag i skåpet och dom är slut och det hade ju börjat koka och allt. Misslyckat. Tog en pannkaka från igår och gjorde en toast, gott. Ska snart ta riskaka också, det är väl inte så jätteonyttigt?

Ska också gå ut med Kruse snart, just nu är han på balkongen men det har varit så kallt ute och när det är det så sitter han bara och skakar och surar. Då är det ju inget roligt. Jaja, ni får en ful bild på Dagens outfit:

Vit tröja - H&M
Grått linne - Ginatricot
Jeans - Nudie

Ändrat lite i designen...

Som ni kanske märker har jag nyss ändrat lite i designen, har gjort en linje under rubriken och tagit bort sträcket mellan inläggen. Lite små förbättringar bara, puss.

Man märker hur statistiken sjunker...

... när vi bloggar mindre, men somsagt. Vi bloggar när vi kan och ni läser väl hellre inlägg med bilder än bara "Tja, nu käkar jag apelsin-inlägg" liksom.

Som jag sa, vi bloggar när vi känner för det  :) Puss.

Banderas på öppna

Hejhej bloggen! Red ju somsagt igen idag och vi hade öppna och jag fick Banderas, gick rätt bra i själva öppnan men annars gick det inte så jättebra, får rida honom nästan hela tiden och det brukar gå bättre. Sara (ridlärare) är på Strömsholm på någon kurs så vi hade Carina istället.

Har nu duschat, ätit och träffat Paulina kort i porten. Ska kolla på Den rätte för Rosing på datan nu för jag missade dom första tjugo minutrarna igår.

Kruse sitter dessutom i mitt knä och han är typ självmordsbelägen... Jag får hela tiden bära bort honom från armstöden på stolen för han tar framtassarna där och kollar ner. Helt galen...

Kortaste dagens känns alltid som den längsta

Hejhej på er. Idag så var det ju en kort dag, i vanliga fall brukar jag vara i skolan nu haha. På morgonen skulle vi egentligen ha något springtest (jättejobbigt) och då tjatade jag till mig att vi skulle ha det på fredag istället för hade ingen handduk duschar aldrig i skolan. Jag är så grym med mina hundögon haha!

Det går dessutom en pedofil lös i Haninge, barnen från vikingaskolan får inte gå hem ensamma haha. Så Jasmin följde med mig hem och vi köpte pyttelite godis faktiskt bara.

Nu äter jag nudlar, ska rida idag och ska åka om fyrtio minuter. Puss.

Morgondagens planer

Jag vet att jag har bloggat dåligt under dagen för att jag inte hunnit, därför tänkte jag slänga in ett inlägg här också.

Vi fick våra omdömen idag tillslut, det var bra bra för mig G i alla ämnen (vi kan inte få högre än g eller ig) förra terminen gick jag ett IG så är mycket nöjd. Idrottsläraren kallar mig varannandags-Dani eftersom jag är bra varannan gång vi har gympa, jag hade en liten "svacka" i matten som min lärare tycker jag börjar komma över nu och i SO och Svenska är det bra. Resten av ämnena var det inga kommentarer på. Eller jo, engelska, det var också bra hon tyckte det var bra att jag satt ensam nu för jag jobbade mycket bättre.

Kan också ta morgondagens planer, vet inte om jag kommer hinna blogga på morgonen. Börjar 08.10 med gympa *suck* och sedan slutar jag 13.10 med Läs tror jag. Skön dag alltså. Efter ska jag även se om jag kan rida igen 16.10 eftersom jag missade en ridlektion när jag var i Blekinge och jag ska rida Charlie istället för på torsdag eftersom jag ska ha utvecklingssamtal då och orkar inte stressa och byta om i bilen osv.

Ska faktiskt gå och sova nu, eller nja, lägga mig i sängen i alla fall. Har börjat få rutin på mina sovtider nu, hehe, men känner mig faktiskt ännu tröttare. Jaja, puss.

Trött

Hejhej på er, sitter här vid pappas laptop nu och bloggar för orkar inte sätta igång min. Har fönat håret och duschat, var ju i stallet och på lektionen skulle jag först rida Miraculix men jag orkade verkligen inte så jag bad Erica som hade Pamir att byta med mig och hon ville så jag red Pamir. Han är en ganska hoppglad och enkel häst som man inte behöver göra så mycket med och jag ville ha en sån häst idag så det blev bra. Vi hade byggt fram fem hinder och sen sa Sara (ridlärare) att vi skulle göra en bana vi själva ville hoppa och det gick rätt bra förutom att han rusade lite okontrollerat men annars var det helt okej. Efter red jag Charlie direkt, barbacka och körde inget hårt eftersom han hoppat tre pass redan. Men han var jätteduktig, det är han alltid när jag rider barbacka, hehe.

Åkte hem runt åtta och kom hem vid tjugo över, kollade på Den rätte för Rosing vilket var bra den här gången, är bara orolig för att Hugo inte ska vinna nu... Nervöst haha, åt lite också och sen hoppade jag in i duschen.

Har inga bilder på denna dator som är mina men ni kan få en bild ifrån Thai


Här äter vi frukost/lunch vet inte vad... (Coolingarna Mickan och Danijela sitter längst ut till vänster)

Dagens outfit


Tjocktröja - Peak Performance (stavning hehe?)
T-shirt - H&M
Jeans - Ginatricot

Toast är min frukost

Godmorgon på er, inte precis det bästa vädret, snö... Åh, blir galen. Och Mickan i Blekinge har det bra, för där är det vår. Idag är det en lång skoldag, slutar 15.15 och är hemma lite över halv då, sedan kommer morfar och hämtar mig kvart över fyra så har bråttom. Vet inte än om jag hinner blogga. Puss.

Sista inlägget för natten

Har nu kommit ut ur duschen och känner mig superfräsch igen, ska lägga fram kläderna till skolan imorgon och ge Kruse en liten liten bit äpple (han har känslig mage) för att han ska sluta att bita på sitt hus gjort av trä. Han tycker det är gott... Han har redan hö och knäckebröd och allt men han käkar på det ändå. Strange!

Har bestämt mig för att ligga i sängen 22:00 och att imorgon vara mycket duktig i skolan. Puss.

Oh, I'm svettig...

Har tränat nu i 20 minuter och stretchat. Först sprang jag 7 minuter på stället (haha), sen gjorde jag 45 upphopp, 90 situps (klarade bara 70 förra gången! Duktig) och 45 gånger upp och ner med både benen på nått sätt, dålig på att förklara men men och sedan sprang jag i 5 minuter och stretchade. Det här passar mig alldeles utmärkt så mobbas inte :(

Nu är det duschen som gäller, puss. Vi hörs senare.


Dani in action


Haha nu är jag redo :D

Träning, ja juste!

Tränar ju på måndagar, onsdagar och ibland söndagar när jag orkar. Ja just ja, nu ska colan och bilarna bort. Var på statoil med Paulina nyligen! Usch, fy på oss...

Jobbig dag..

Inatt/igårkväll låg jag och snurrade runt i min säng till klockan tolv ungefär, kunde inte sova, och svettades floder (frächt jag vet..).Så idag har jag vart jättetrött och hängig. Plus att jag är jätteförkyld också.Hm..

Idag när jag ,Emma och Fridas var i högasand och red, så gick Chimall, som Frida red, omkull!, Han snubblade framlänges och gjorde typ en kullerbytta framåt, och men reste sig upp igen. Men Frida som satt på fick hästen över sig och även en spark i huvudet när han reste sig! Chimall sprang hem och frida fick gå hem, men nackvärk och huvudvärk. men sen ringde vi Roland så han kom med bilen och hämtade henne.

Jag har tyvärr inga bilder att dela med mig av, men ni klarar er! Jag ska ringa min mamma nu och prata lite med henne, och sen innan halv nio ska jag faktist sova,sådetså!

Saft funkar alltid!


Städa bur

Kruses bur behövs städas nu så ska syselsätta mig med det en stund, sen ska jag nog lägga mig och sova lite, är jättetrött. Puss sålänge.


Skoldag avklarad

Är nu hemma efter en lång skoldag, började 08.10 med Spanska, otroligt dålig start på dagen och sedan slutade vi 14.20 med SO. Under dagen fick vi reda på att någonting med datorerna kraschat, så heka arbetslag c och b's omdömen var borta så dataakuten var tvungen att komma typ. Jag är i arbetslag c så får se om jag ens får något omdöme, haha! Sedan på matten sprang en nia in i klassrummet bara sådär, sedan sprang han halva klassrummet fram och sedan rusade han ut igen, utan att säga ett pip? Så Marie sprang efter honom för förra veckan hade en sexa blivit ut utbärd och mulad förra veckan av två nior.

Tog jättemycket bilder idag i skolan, eller utanför skolan och påvägen hem och påvägen dit men sedan hade jag glömt minneskortet hemma så ni får nöja er med bilder på min tacos jag gjorde nyss. Enjoy, haha...

Här kommer en...


Måndag:
Tisdag: Ridlektion 17.00 och rida Charlie
Onsdag: Ev. rida igen 16.10
Torsdag: Utvecklingssamtal och efter rida Charlie
Fredag: Mickan kommer hem!
Lördag: Jobba förmiddag och rida Charlie, Mickan sover här
Söndag: Mickan

Dagens outfit


Inget godis .. VA?

Som om jag inte fattade vad jag skrev innan, när jag skrev att jag inte skulle äta mer godis. Vad har jag suttit och gjort framför Wipeout? Tryckt i mig resten av mitt godis, såklart. Nu känner jag mig tjock och äcklig. Men imorn blir det ändå en tuff dag så det gör kanske inte så mycket.

Jag ska gå och lägga mig efter programmet , för jag ska upp klockan sex imorn, you know. Aj, aj aj. Det är inte speciellt kul. Men jag kämpar på med praoen, det är kul. Förresten, såg ni inlägget Danijela skrev under? Så himla gulligt! Jag älskar dig gumman!


Titta, jag hittade en sjukt gammal bild på mig som Dani har tagit!


Mikaela <3 Danijela


 Vad du än gör och var du än befinner dig som kommer jag alltid att älska dig!

Såhär kan det se ut i stallet


Dressyr och uteritt i det kalla vädret

Hej på er! Nu har jag badat efter att ha varit i stallet, red med Rebecca idag och jag är mycket nöjd med Charlie. Han är svår att rida ordentligt i form i både skritt och galopp (traven är bra mestadels) och idag gick det lite bättre i skritten och jag tror det var i höger galopp, hans starka sida. När det var en kvart kvar red vi ut i tron om att det skulle gå och trava och galoppera lite grann men is var det inne i skogen, Charlie halkade till ett par gånger men när vi kom ut till en raksträcka och uppförsbacke satte vi av i galopp, kulkul men det varade inte så länge.

Var kvar i stallet till lite över fyra och åkte sedan hem och duschade och nu sitter jag här. Ska strax börja fixa lite i photoshop, resultatet får ni se sen... Puss.

Utomhus

Jag har inte ens duschat än, men jag har varit ute och tagit lite bilder ;


Nu ska jag duscha, och sen ska vi allihopa hem till min gammelmormor och äta middag!


Städat klart!

Jag är redan klar med städningen! Gick väldigt snabbt för att vara mig måste jag säga. Men jag hade musik på datorn och ja, snabb var jag! Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Men en dusch skulle sitta fint. Känner mig så sjukt varm, och huvudet värker så jag tror det blir bra.

Sen känner jag för att kanske hoppa lite studsmatta. ( Bra kombination va? Huvudvärk + studsmatta ). Sen kanske jag kan ge er en liten rundtur här på gården? Om jag orkar, och om jag inte hittar på något annat då.
Ni får lite före och efter bilder, plus bättre bilder på tröjan jag köpte igår.




Godis, godis.

Tjenare. Söndag idag, vilket betyder jobb imorgon. Huuumm. Jobbigt men kul. Sitter i en fåtölj i vardagsrummet nu. Men ska snart upp på mitt rum och städa där lite. Måste dammsuga. För jag har smällt flugor med flugsmällaren och dom ligger nu döda under ett bord där uppe. Hehe. Och på övriga golvet ligger mina kläder huller om buller.

Jag har ätit jättemycket godis denna helg, och just för några minuter sen slog det mig att det faktist var sömdag idag och att jag inte äter godis på söndagar. Synd att jag har tryckt i mig det hela morgonen då. Men jag slutar nu. Jag får väl spara tills min hemresa på fredag.Jag måste nog köpa ett nytt lypsyl (stavning?) tills dess också. JAg  har tuggat söndet mitt nuvarande.Eller ja, inte själva smeten utan locket.



Nu: Städning!

Ny dag

Idag är det en ny dag och jag ska till stallet, förvånade? Skulle inte tro det... Ska rida Charlie och jag ska rida med Rebecca som nyss blivit beridare på Lucky, kulkul! Vet inte vad vi ska göra men nu har inte Charlie gått sen i torsdags så ska rida lite hårdare än vanligt så han får jobba lite.

Jag är nog kvar till stallet till 16.00 ungefär och då kommer jag väl att blogga runt 17.00. Tog lite bilder idag också bara för er skull.


Bilderna på vad jag köpte

Mickan gjorde en snygg grej tidigare idag i Photoshop, ni vet med bilderna ifrån stallet, måste säga att det var sjukt snyggt och jag gjorde samma sak för det blir ju så mycket bättre än att sitta och ladda upp bild för bild.


Först har vi en vit tröja från H&M, sedan en beige från Ginatricot, en långärmad grå tröja från Ginatricot, jeansleggings från Ginatricot, två linnen från Ginatricot, en bh från H&M och fyra t-shirtar från H&M samt tre par trosor men dom ligger i tvätten. Jag är jättenöjd med mina köp.

Fan då!

Har försökt hitta kamerasladden mycket länge nu, men hittar den inte någonstans, har letat igenom alla lådor och allting. Jag vet att jag tog den med mig hem från Blekinge eftersom jag laddade upp bilder här hemma, men var fasiken kan den vara? Mickan, är den hos dig? Som tur är går det att ladda upp bilder utan den också, men jag tycker att det här är konstigt så kan inte riktigt lämna det. Det blev i alla fall bara två bilder som blev någorlunda okej idag i alla fall, här får ni dom:

Påväg ut från prisutdelningen


Fin häst som placerade sig, hehe.

Robinson 2009

Rätt kul program faktiskt, dom fick det inte bra på den där ön inte...

Så fina hästar!

Hejhej!
Idag var det som sagt Dressyrallsvenskan i stallet, så himla häftigt och så fina hästar och så duktiga ryttare. Det var en mycket trevlig dag med jättemycket folk, det var parkerat på hela vägarna och det vimlade av hästar och transporter. Jag sprang emellan tävlingarna och släppte in och ut hästar och det var helt galet, hästarna blev oroliga och höll på och det var allmänt kaos. Stallet skulle stänga fem men stängde halv sex istället, alltså mycket efter i schemat kan man lugnt säga.

Tog lite bilder i alla fall, men kameran höll på att dö hela tiden så det blev inte mycket och inga fina heller, kameran är ju inte den bästa precis. Nu är den på laddning men laddar in bilderna sen och sedan ska jag ladda upp vad jag köpte igår och vad mamma köpte till mig idag när hon var i Farsta, det blev en vanlig vit tröja, en randig t-shirt och en vit t-shirt. Tacktack!

Studsmatta

Vi fick upp studsmattan , och nu har jag hoppat lite. Vast det var icke  så kul ensam, så jag gick in igen. Har precis smaskat i mig en sharonfrukt, mumma! Senare blir det kycklingsallad, och till efterrätt, godis! Sen kollar jag nog på lite film med Marti och Abbe, yeay!

Idag märkte jag också att min mobil är magnetisk. Blev väldigt fascinerad av det när jag stod i provrummet . Det var så att när jag skulle ta upp mobilen, och ta ett kort på tröjan som jag har köpt, så satt ett örhänge fast på mobilen. Ett metall örhänge. Mystiskt. Är alla mobiler magnetiska, eller är det bara min?



Bilden längst ner till vänster, där ser ni toppen jag köpte. Men suddig bild. Vit och svart randig är den iallafall. Kanske kan visa en bättre bild sen någon gång.


Marrans rum

Sitter i martins rum just nu, och väntar på att han och hans kompis Abbe ska komma hem så att jag kan tvinga dom att hjälpa mig med studsmattan. Martin sa att vi kanske kunde ta fram och ''bygga upp'' den.

Igår körde jag två hästar, och red en i högasand. Det är superhärligt att köra, så himla najs. Man sitter där bakom hästen, och bara åker med. Självklart måste man styra osv, men det är ju inte som att rida när man måste använda ben och alltihopa. Men sen på kvällen såg jag och Martin på 'Bedtime stories' och sen sov jag.

Vaknade klockan sex imorse och slumrade lite till halv åtta ungefär. Sen låg jag vaken i min säng till klockan halv nio och då gick jag upp. Vid halv tio åkte jag och Eva in till Karlskrona och shoppade lite. Fick bara med mig en söt topp och ett par solglajer.

 Men nu kom dom hem, måste sticka!

Dressyr Allvenskan

Är riktigt rastlös just nu, så ska göra mig iordning och åka till stallet där det är dressyrallsvenskan. Ringde Erica nyss och det var skitmycket folk, bilar parkerade ända ute på vägarna och sånt och jag vill så gärna se så måste åka dit. Puss.

Vem är inlägget ifrån?

Vi har alltid skrivit vem inlägget är ifrån:

Sovit gott?

Det har jag... Första lördagen på mycket länge jag fått sova ut utan att behöva ställa alarmet för att åka och rida och jobba och så vidare. Idag blir det dock ingen ridning, skulle inte rida Charlie idag, men det blir till att åka till Farsta C med mamma och kolla på ännu mer kläder.

Ska snart äta frukost, men vi hörs senare. Puss.

Lite shopping!

Kom hem för ungefär två timmar sedan efter att ha varit i centrum med mamma som sagt, köpte en bh, två tröjor, två t-shirtar, jeansleggings och två linnen. Imorgon ska vi fortsätta i Farsta Centrum också så då kommer bilder. Sitter med Kruse i mitt knä just nu och han jagar mina fingrar när dom skriver på tangenterna är lite rädd...


Förbättringar?

Nu har ni chansen att säga vad ni vill ska förbättras med bloggen, dock inte mer uppdatering för vi uppdaterar så ofta vi vill och kan. Vi vill ju göra bloggen bättre för er så skriv vad du helst vill läsa mer av och sånt.


Nu tar vi nya tag IGEN!

Raderade just inlägget jag skrev nyss eftersom att det var så tråkigt, orkade inte riktigt skriva. Tänkte just på att det kanske inte är så kul för er läsare att läsa det. Har också bestämt mig för att bli snällare, mot allt och alla. Även om jag är rätt snäll redan, hehe.

Idag började skoldagen 08.50 med SO, vi hade förhör på massa länder i Sydamerika och Mattias ger oss för svåra läxor så det gick inte jättebra. Efter det hade vi fyrtio minuters rast och sedan ett läspass, läser en bok jag fick av Michelle. Eller fick och fick, igår hade jag inte skåpnycklarna med mig så fick den boken av henne då, men vill fortsätta läsa den. Sen gick det tjugo minuter tills vi blev insläppta i matsalen, det var rätt gott faktiskt. Jag tog pasta med någon tomatsås. Efter lunchen gick vi in kvart i tolv och på engelskan kollade vi på The Pirates of The Carribien (stavning?) och det är så tråkigt! Vi måste ha engelsk text och tal så det är jobbigt också förstår ingenting, anstränger mig inte heller precis för jag orkar verkligen inte. Efter det gick vi till Torvalla ishall och först var det ju inte meningen att jag skulle åka skridskor, men jag blev lite sugen så gjorde det ändå. Gick inte jättebra men ramlade faktiskt bara en gång, kanske beror på att jag körde som en kärring.

Idag ska jag och min kära moder åka till centrum och handla lite kläder till mig, är i behov av allt möjligt men ni får se bilder när jag kommer hem. Puss på er!

Och en rolig sak, Rebecca har blivit beridare på Lucky. Nice, då kan vi rida tillsammans hihi.
Hoppas jag får lägga in den här för Mickan, helt galen är den och jag är helt bländad av blixten och Mickan spärrar upp ögonen och klockan står på 00:00 lite läskigt. Söta vi är alltså... U LOVE US

mjao

Idag har det inte hänt så värst mycket, fick köra en häst och skrittat en. hästen jag körde hette Crown Coger och va jättesöt och bra. Och den jag red hette Ottey Coger. Den var också söt .Och bra dåra.Jag tappade en häst imose ocskå, duktig som jag är. Eller tappade och tappade. Jag skulle släppa in den i hagen och så gick den ut igen innan jag han stänga, och sprang upp till stallet och hälsade på alla hästarna innan jag fick tag i den. Eller jag, det var Thomas som fick tag i den.

Det var jättefint väder idag också. Fast det blåste rätt mycket .Men solen sken hela dagen och det var härlig. Man blir liksom glad av det.Men här är lite bilder från idag ; 


Jag var riktigt cool som kunde fota samtidigt som jag körde.

Ottey Coger , som jag red.

Påväg hem, hoho.

Hade rätt tråkigt, märks det?

Nu ska jag sova, vi hörs nog imorgon. Fredag, gaaaaaaah vad skönt. Puss!


Sofia fick också rida!

Kom precis från badet, mycket skönt... Hade tänkt att träna läxan i badet men det glömde jag helt bort. Väntar på att Nikola och jag ska börja göra mat för mamma och pappa är inte hemma, sen ska jag föna håret och fixa naglarna och Kruse ska ju också ha mat den lilla saken...

Sofia smsade mig under dagen att hon också skulle till stallet så vi möttes där och vi går ner och frågar om hon får rida Lucky och det fick hon. Så vi red på våra små pållar Charlie och Lucky. Det gick rätt bra för mig, men tempot var inte riktigt där idag kände jag. Han har inte gått något sen i söndags så jag förväntade mig lite bättre men det var ju inte hans fel. Efter kom mamma dirkekt och vi skjutsade Sofia till Modevillan och sen åkter vi hem och jag la mig i badet. Puss, vi hörs senare!


En bild på Lucky, ni har ju fått så många på Charlie redan :P

Majskorv

Gör en Mickan, konstig rubrik som inte hör till texten...

Godmorgon! Idag slutar jag 14:50 och ska åka till stallet kvart i fyra så har värsta bråttom, men vill rida ut så måste passa på att åka såhär snabbt... Annars blir det mörkt.

Jaja, vi hörs ikväll!

Brandbil

Okej, rubriken har inget med detta inlägg att göra. Jag kom bara inte på något.

Jag har varit i blekinge nu i 3/4 dagar nu ju, och gissa om jag är trött. Men jag klarar mig, som vanligt. Jag tillkallar zupermickan. I förrigår ( måndags ) red jag tre hästar, varav den sista var ett rent helvete att rida. Vi red på den där sandbanan, där man galopperar runt i en åtta ungefär, men man korsar aldrig vägarna.. Om ni fattar? Jaja, men den vägrade fatta galopp och travade bara snabbare och snabbare, den travade lika snabbt som Fridas häst galopperade lixom. Sen när vi kom tillbaka efter ridturen så satte vi oss och fikade och åt lunch. OCh så säger en utav alla som satt där: Vi har fyra hästar kvar att köra. (det var bara tre stycken människor som kunde köra där)Och en annan : Mikaela kan köra den. Jag : VA?  Men då sa dom att jag kunde rida den istället, och dom körde de andra. Men sen tog jag mod till mig och körde faktist hästen, som var 1.71 cm hög. Mr sunlight hette den . Den gick faktist bra. Vi skrittade mycket och travade bara lite.

Igår var det väldigt lugnt i stallet. Inga behövde ridas och det var bara några få hästar som skulle köras. Så jag Frida och Hanna( en annan praoare )ryktade,städade och smörjde och ja.. Fixade lite helt enkelt. Så då hände det inte så mycket.

Idag då, jag har ridit tre hästar. Först där i ''åttan'' ( kan vi kalla det här i bloggen ) och sen så red jag Mr sunlight ,som jag körde, i ( på?) högasand. Den var hur galet kul som helst. Altså det var en lång raksträcka med djup sand, och vi galopperade där och jag älskade det. Farten, känslan av att liksom flyga fram med sån kraft. Helt underbart. Efter det skrittade jag bara en häst en runda i skogen också.

Just nu sitter jag i Martins rum och chattar med Danijela. Haha, du har en skada i huvet, sök läkare <3.Men jag håller på att somna, men lite bilder har blivit tagna, har inte så mycker tid till de , ni fattar ;).




Det här är Kiro. Hunden bed jordens bästa kondition. Han springer med överallt, i varenda varv vi galopperar i åttan och ja. Han är lite smågalen.

Det grillades korv i solskenet ( Btw, det är världens vår här. Happyface)

Fina, fina Darco As. Det är en hingst, och troligen den vackraste hästen jag har sett. Och så är han skit mysig. Om man låter honom nosa på handen så tar han den i munnen, eller altså han typ suger på handen. Skitfin är han.

Nu ska jag nog sova, får se om jag skriver imorgon. Maybe!

Paulina och Sanne

Har varit ute ett tag med Sanne och Paulina, vi gick och köpte godis som tjocksmockar. Ska snart hoppa in i badet, mamma ska bara duscha först. Vi har två badrum, en med dusch och en med badkar. Hon envisar sig med att duscha i badkaret. Hon har aldrig duschat i duschen som vi har för det med badkaret är "hennes och pappas" badrum. Sen säger hon att hon måste ha två timmar på sig där inne att duscha och smörja in sig. Bara för att retas tror jag och jag får en halvtimme till att bada. Ynka halvtimme! Brukar bada en hel timme men då får jag väl bada på förmiddagen eftersom det tar så lång tid för henne.

Nu överrreagerade jag, men ändå...


Hemskt men sant

En promenad med Kruse


Tog en liten promenad med Kruse och måste säga att det var mycket varmt ute! Nästan lite för varmt för dunjacka snart, woho.

Sista snön?

Hm, jag börjar få riktiga vårkänslor nu! Var det här sista snön? Mickan kan förövrigt cykla till sin prao i Blekinge... Det är snart sommar där!

Godmorgon

Eller ja, jag vaknade klockan tio men ändå. Har suttit och kollat lite på tv och nu är det en reklam om Riesen... Åh! Jaja, har ätit lite frukost i alla fall.

Den rätte för Rosing var ju konstigt igår, stackars Hugo :( Nu får han konkurrens hehe! Men den där Mikael som kom in verkade tråkig, tur att han ville gå själv. Jag tyckte det var jättedåligt att Hugo fick stå bland dom två sista, jag tycker lätt att Johan borde gjort det men bara för att han engagerade sig EN gång (hur många gånger har inte Hugo gjort det?! Alla vad jag vet? Kanske inte särskilt positivt men han gjorde något i alla fall) så får han gå vidare nästan direkt. Han är dessutom helt sjuk i huvudet, köper en champagne som Linda ska få betala.

Säger som Dåris: Jag måste kräkas!

Bokat ridhus och fantasier


Mickans mamma (bilden skulle vara till hennes födelsedag typ hehe hade inga andra.)

Nu har jag bokat ridhuset till mig och Sofia den 28 mars, då blir det dressyrträning... Nej men det blir jag på lille Charlie och hon på Lucky Luke. Har även snackat med Mickans mamma i telefon, planerade att jag och hon i hemlighet skulle åka till Blekinge i helgen och sitta där i köket när Mickan kom från sitt prao och säga att vi bakat äpplekaka till henne. Men Annika hade fullt upp i helgen så det gick inte, hehe... Tror inte att det hade gått annars heller men man var ju lite peppad där ett tag!

Nu blir det till att lägga mig framför soffan och kolla på det jag väntat på hela dagen - Den rätte för Rosing! ;)

Sms om Charlie


Ann-Sofie (ridlärare) smsade mig nyss och sa att jag kunde rida Charlie hela denna vecka förutom på lördag! Om det är fint väder på söndag blir det en uteritt.

Den rätte för Rosing

Har gått hela veckan och längtat efter "Den rätte för Rosing" och nu måste jag vänta ända till klockan 20:00! Suck... Aja, idag kommer två jokrar till programmet som typ ska vara med om jag fattat allt rätt och på reklamerna ser det ut som det snor Linda lite ifrån Hugo... Hm, får se hur detta slutar haha!


Mickan ringde nyss

Måste säga att jag saknar Mickan redan så mycket! Men hon ringde nyss och var på väg och hämta en häst i en hage i skogen, haha hon fick en stöt av elstängset, KLUMP! Hon har kört en häst som hette Mr Sunlight och ridit massor, gissa vem som är avundsjuk!?! Jag.

Här är en bild på Mr Sunlight i ett lopp, tänk att Mickan har kört den hästen ;)

Beslutsångest och Top Model 3



Nu börjar Top Model 3, förövrigt har jag bara legat och degat här på soffan och ätit lite frulle. Jag har också haft beslutsångest över vilka program jag ska kolla på, det suger när bra program är på samma tider!

Jaja, det var lite från mig just nu. Puss!



Update: Nää... Det var samma avsnitt som igår. Åh, får väl hitta nått annat då. Jag som längtat och satt alarm så jag inte skulle glömma att det började. Bajs.

Godmorgon



Godmorgon! Vi börjar dagen med en härlig bild på Mickan i Thailand (mitt konstverk!) I alla fall, igår gick jag och la mig runt... Hm, ungefär 22:30 och jag somnade ganska snabbt. På kvällen hade jag nästan ingen feber alls. Jag vaknade inte under natten över huvud taget, skönt och när jag vaknat nu så har jag nästan ingen feber alls heller.

Vet inte varför Mickan inte skriver, jag vet att ni saknar henne men hon är väl trött när hon kommer hem efter praoen, hästar är faktiskt ruskigt ansträngande. Aja, ni fick i alla fall en liten bit av henne på bilden här uppe så ni får stå ut med den!

Sen undrar jag, var är kommentarerna? Ni är ju rätt många läsare, så om några bara kommenterade lite grann varje dag så skulle det vara kul ju. Så nu vill jag att alla ska svara på den här frågan: Vad har ni gjort idag? (HAHA vilken... Unik fråga!)

Sommarminnen!

Åh, herregud vad jag saknar Blekinge, fast vi var där på sportlovet. Det var lika kul utan hästar också. I somras hade vi en blogg som hette http://Fjordingar.blogg.se (BESÖK, den är grym!) och just nu sitter jag och läser igenom hela. Saknar verkligen. Jag hade en häst som hette Loppelina, en helt underbar fjording på 20 år. Då tänker ni att hon var ett gammalt skrälle, men nej det var hon inte. Pigg som satan var hon. Mickan hade däremot en lite galen häst, det var min hästs avkomma. En 5 årig korsning, och om jag minns rätt så var hon inte ens planerad utan det blev en tjuvbetäckning eller vad det heter. Kommer aldrig glömma Mickans mammas min när dom som hade henne innan sa att hon var problemhäst och vände direkt tillbaka till stallet när man skulle rida ut, stegrade sig och sånt. Men det fungerade hur bra som helst. Efter några dagar var det till och med hon som gick före Loppan.


Åh, så kul vi hade där.  Om ni vill veta mer: http://Fjordingar.blogg.se


Mår lite bättre nu

Hej på er allihopa, har degat lite framför tv:n och kollat på Top Model 3 och nu finns det inga bra program, fast tio över börjar Americas Funniest Homevideos. Mår för övrigt bättre nu, har inte lika hög feber men kommer inte att gå till skolan imorgon. Eventuellt sover jag på landet, för jag vill inte vara ensam hemma. Inget roligt.

Det är ju tråkig blogg just nu eftersom jag är sjuk men om någon dag lovar jag er bättre uppdatering! Puss.

Gles uppdatering

Förlåt, det har varit en himla dålig uppdatering från min sida men det beror endast på att jag är sjuk - igen... Igår eftermiddag hade jag runt 39 graders feber och spydde, usch. Men jag sov bra i alla fall, fast vaknade klockan fem och hade 39.4 graders feber, sen tog jag alvedon och sov till klockan tio.

Kan inte sitta vid datorn så länge och skriva eftersom jag kommer få ont i huvudet men jag var bloggsugen så kunde inte låta bli ;P Kan slänga in en bild från Thailand också.

Haha, Mickan är den grymma fotografen! Förresten så pratade jag i telefon med henne nu, hon har det bra och hon har mockat hela morgonen och har ridit 2 hästar men behövde skynda sig för att rida en 3:dje nu. Åh, jag är lite avundsjuk nu för det var så jävla roligt att rida där när vi var i Blekinge alltså... Dom galopperade som sjutton fast dom var travhästar, duktiga pållar.

Bajsbuss

Ååååh, nu är jag äntligen framme. Ligger och snackar med Martins kompisar i headsetet och dom mobbar mig.. Dom säger att jag uttalar Martins namn som en klocka. Mobbade.

Men iallafall. Idag så åkte jag med Tommy till centralen, där jag mötte mormor, och så fikade vi lite och så. Sen gick vi till min gate ( haha ) och så gick jag på bussen och sa hejdå till min mormor . Sen bar det av, mot blekinge. Bussresan var tråkig. Jag läste mest. Men sen stannade vi i ringarum och käkade lunch/middag (?) Jag åt iallafall kycklingfile med pommes samtidigt som jag satt och lyssnade på när en liten typ 6 åring snackade om en robot med sex ben.Sen gick jag in på pressbyrån och köpte godis.Sen tillbaka till bussen och så åkte vi. Fortsatte att läsa min bok och sen var jag framme ganska snabbt.Tomas kom och hämtade mig och så åkte vi hem hit. Jag har bytt om till sköna kläder och sitter nu och kollar på wipeout. 

Ska sen kolla på beck, och sen sova. Ska up kl sex imorn och så ska jag vara i stallet klockan sju.Men lite bilder tog jag idag:

     
 

(Klickbara)
1. Mina väskor
2. Tompa
3. Hejdå Stockholm
4. Min mat, och min daimkaka, som btw smakade skit.
5. Gooooodis
6. Klubba <3

Puss!


Anteckna!

Kolla, Mickan är negro på headern!

Lyckad kväll, äntligen!

Jag säger bara äntligen, äntligen har vi i mini us fått till en bra aktivitet. Kom ju klockan kvart över sju för att jag jobbade, men det gjorde ingenting. Började direkt springa fram och tillbaka till ridhuset, fick bära en jätteliten tjej på ryggen för hon hade stukat foten när dom sprang men hon vägde som en ryggsäck så gjorde ingenting. Dom var ju rätt små (okej, inte Sofia och Hanna då men hehe) så dom lekte lekar som typ känsellekar. Dom hade bindel runt ögonen och fick stoppa händerna i mosad banan, chokladpudding, tandkräm och allting och jag bara satt där och garvade hehe. Sen kollade vi på Förortsungar och jag trängde in mig hos Hanna, Sofia och Fanny. Efter det var dom som var anmäla tvunga att sova eftersom det var mindre barn med också men jag, Erica och Rebecca gick in i ett annat rum där vi skulle sova och jag fick sova på soffan! Lyx. Haha, inte... Nej men det är bättre än på golvet i alla fall. Sen ligger vi och snackar och sånt och sen kommer Sofia och Fanny in och säger att dom inte kan sova så vi sitter där och snackar med dom länge också och sen blir två små tvillingar rädda och vill åka hem så deras mamma kommer. När Erica hörde bilen går hon ut och ba: "Är det ni som ska hämta era döttrar eller?" och Erica hade inte sett vilka det var än, dom ba: "Nää? Va? Vi har glass till er!" och så kommer dom in så är det två tjejer från ungdomsstyrelsen som var typ 18 och fett sköna haha. Det var bara vi som var vakna och klockan var runt halv ett och då sitter vi och käkar glass och är jätteflummiga medan dom där ute försöker sova. Sen undrar jag om dom inte kan berätta spökhistorier och dom ba: "Jo, vi går ut och gör det så vi inte skrämmer dom andra." Och så går vi ut på den där lilla altanen utanför futten och dom säger att vi ska gå spökrundan i skogen med dom och att dom ska berätta en spökhistoria, men vi skulle bli upptäckta och jag skulle aldrig våga så never, hehe. Sen så åkte dom hem igen och vi gick in till oss, sen gick Fanny och Sofia och skulle försöka sova men kunde inte så dom kom tillbaka igen en stund för folk snarkade, en gick i sömnen och allt var allmänt konstigt (det var 20 pers som sovde i det rummet). Sen var dom där en stund och sen gick dom igen, Rebecca berättade spökhistorier för att hålla mig och Erica vakna och jag blev skiträdd för det handlade om bäcken som är utanför futten och den var tydligen sann!!! (Ska man ju tro på.) Men sen hör vi typ råttor som springer i väggarna men sen runt halv tre lyckas vi somna. Vi sov till klockan fem och vi skulle väcka alla klockan sex, och ungefär tjugo i sex kommer Fanny och Sofia igen och vi går ut och väcker alla. Vi skulle vara ute ur futten klockan halv nio och det blev bra men barnen var sega på att plocka undan. Sen åt vi frulle och städade och åt godis.

Gick upp till stallet och kelade med mitt gulletroll Charlie, älskar den hästen så himla mycket alltså! Sen kom mamma och nu sitter jag här, ska läsa lite bloggar och sen gå och bada och sova en stund. Puss!

Btw, Mickan hälsar, hon ska snart hoppa på bussen. Puss från Mickan också! ;)


One day on a bus..

Jag håller på att vänta på att platt tången ska bli varm, så slipper jag platta håret imorgon. För plattar jag det nu, håller det sig rätt bra tills imorgon.

Imorgon är det tänkt så att jag ska upp halv åtta, och fixa det sista, sen åker jag med mamma hem till tommy. Där släpper mamma av mig och åker till en viktig match, och tommy och jag ( och Jennie kanske? ) åker till centralen, där jag möter mormor. Hon följer med mig till bussen och sen bär det av till blekinge.Åtta timmars bussresa ensam. Great! Men det är det ju värt! Eva väntar iallafall på mig vid busshållsplatsen, och så åker vi hem till dom. 

Ganska jobbig dag. Nu ska jag sätta på en film och bara slappna av, och sen sova. Jag skriver antagligen när jag har kommit fram imorgon. Massor av kramar!


 

Haninge

Jag och mamma åkte till haninge C en snabbis, där jag köpte hårfärg och ett par mjukisbyxor. Och juste, en liten söt mössa.Och en mini  Ben&Jerrys. Den va jätte gullig.Och god. Jag väntar på att pappa ska färga mitt hår, och så ska jag färga löshåret också. Dåligt inlägg, men ändå .


Titta vad liten och söt!


Ute och sprungit

Jag har vari ute och sprungit och så har jag städat. Jag sprang bara en kort ( KOOOOORT ) runda, så det var inte så jobbigt. Eller lite jobbigt i början konstigt nog. Och sen lite i slutet så klart.Men i mitten ungefär gick det lätt som en plätt så då höll jag ett bra tempo.

Sen när jag kom hem gjorde jag och Filip varm choklad, eller varm Oboy var det. Med grädde och riven choklad på. Och vips så försvann den sköna känslan av att ha sprungt haha. Men iallafall så drack jag den i vardagsrummet medans jag såg på Eragon som gick på tv.Sen gick jag upp och nu så har jag och mamma packat, plus att jag har städat hela mitt rum. Som jag sa att jag skulle göra igår, men då städade jag jätteslarvigt, vet inte ens om det räknades som att städa rummet.

Nu så ska vi snart äta lunch, det blir gulashsoppa ( stavad det så? ) och vitt bröd tror jag. Skriver senare!

  
Klicka på bilderna
1. påväg ut för att springa
2. Mitt fina städade rum!

Godmorgon

Nu han jag vaknat ordentligt. Eller jag vaknade för någon timme sen, men sen har jag lekat och halvsovit tills nu.Igårkväll tittade jag klart på bolt, eftersom att jag såg halva för några dagar sedan.Snart ska jag gå upp och äta frukost, och sen har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Jag ska packa med min mamma ( glömmer saker annars ) senare idag iallafall.




En tatuering som jag gjorde på emma igår. Hon gjorde en på armen på mig också, där det stod llernerud <3.Och en liten snopp ritade hon också. Very moget!


Sovit jättebra

Som jag alltid gör på landet, hehe. Blev väckt halv tio och låg kvar i en kvart sen gick jag upp till huset och åt. Nu sitter jag här och bloggar. Visst har jag bloggat bra den senaste tiden, med mycket inlägg alltså?

Klockan 11.00 ska jag åka till stallet, ska ju jobba eftermiddag, suck vad jobbigt. Sen ska jag åka hem, duscha jättesnabbt och sen blir det stallet igen som gäller. Ska ju sova där inatt, är med i us och vi har gjort en aktivitet för dom ungdomarna på ridskolan som vill, under kvällen ska dom ha massa kul. Jag ska vara med Erica och Engla i futten i alla fall och det är jag mycket nöjd med eftersom jag inte vill frysa rumpan av mig i ridhuset på kvällen. Jag, Erica, Fanny och Engla (tror det är dom) ska sova i mötesrummet och det tror jag blir jättebra.

Det kommer alltså inte bli någon mer bloggning idag antagligen (om jag inte bloggar innan jag åker) men på söndag så är jag ju tillbaka igen. Puss!

Ett gott skratt förlänger livet

Haha, jag och Mickan har inget liv så vi gör som i Habib-böckerna och byter ut sista ordet i filmtitlar till bajs först. Det blev Harry Bajs, Sex and the bajs, Sagan om bajs, Spirit - hästen från bajs, Step up to the bajs, En shoppaholics bajs, Stomp the bajs, I taket lyser bajs (HAHAHHA) Män som hatar bajs, Benjamin Buttons otroliga bajs, Lassemajas dektektivbajs, Chihuahuan från Beverly bajs, Gossip bajs, Trollkarlens bajsligheter, Sanningens bajs, Den rätte för bajs, Sandor slash bajs, Linas kvällsbajs, Benjamin Buttons otroliga murra, Harry Potter och den flammande murran (haahhahahahahh), Sagan om murran och I taket lyser murran.

Det är våran humor, HAHAH!

Ny design

Den nya designen blev färdig! Visst är den inte västa proffsig och så, men iallafall så är jag nöjd. Ganska lik den förra, men lite nya bilder och så dåra, och ny färg.
Hm.. Nu har jag absolut ingenting att göra! Jag kanske skulle gå och terra Filip lite .. ? Nja, jag vet inte riktigt, är trött.

Vet ni, jag älskar Disneyfilmer!, just nu sitter jag och lyssnar på Lejonkungen - Känn en doft av kärleken . En favorit som jag aldrig kommer tröttna på. För några år sen kollade jag på disneyfilmer 24/7, nu, nästan aldrig. Tror jag ska ladda hem några, bara för att liksom.

Nu sitter btw jag och danijela på msn och byter ut slutet på filmtitlar och sånt till bajs. Moget. Harry Bajs.Sagan om bajs.Sex and the bajs. I taket lyser bajs. Ja, ni fattar. Inget liv. Inget alls.

Lite nytt till våren

Var inne lite på http://Hooks.se och kollade på ridkläder nu till våren för mamma har lovat mig nya och jag hittade mycket fina grejer men detta är jag verkligen i behov av:

Bruna helskodda ridbyxor                                Svart v-ringad tröja

Mickan is the pro

Åh, åh, åh! Erkänn, designen blev bara mer än lyckad. Skitbra blev den rent utsagt. Jag är så nöjd, tack Mickan för feta proffsiga designen.

Saknar Mickan, vi har inte setts sen... I söndags och i över morgon åker hon ju. Vet inte hur vi ska hinna träffas men ska i alla fall snacka med henne. Hon ska ju åka till Blekinge igen och praoa i Fredrik Perssons tävlingstall, blir lite avis med tanke på allt kul hon kommer få göra... Jaja, "snart" går väl jag också i åttan och får praoa på något roligt ställe.

Mickan gör en ny design

Ja, håll i hatten allihopa. Snart kommer väl en ny design, hoppas den blir snygg men det blir den säkert. Den blir nog klar under kvällen, håll ut för jag vet att ni längtar ;)

Kiss

Nu sitter jag i mitt rum, och ska strax städa. Pratar lite med Martin på msn, hehe, jag är fett taggad på att åka till blekinge nu. Jag ska ju åka dit ner på söndag, ska ju praoa i Fredrik Persons tävlingsstall. Där var ju jag och Danijela och hjälpte till lite för tre veckor sen, när vi var där med min mamma.

Jag ska börja städa nu och sen börja på en ny design. Hoppas det funkar som jag har tänkt mig(!).För isånafall är den grym. Jag hör av mig, haha!


Jag i blekinge, för tre veckor sen!


Nu är jag på landet


Liten del av huset.

Nu sitter jag här på landet, Nikola sitter vid andra datorn och jag vid denhär (vilket liv, hehe) och mormor och morfar i soffan. Jag har käkat lite och sen åt jag lite choklad men det har jag förtjänat. Här är det massor av snö, helt otroligt det är liksom mars... Orka, det ska bli sommar!

Duktig städare

Nu blir nog mamma glad, har städat i mina lådor och lådan ute på balkongen! Och i Kruses bur. Duktig.

Läskigt...

Idag ska Tove och Melissa åka Birka Paradice och det är fredagen den trettonde. Lite läskigt va? Och Lissi jag lovar jag går inte till skolan på måndag om du dör, dont worry haha!

Hemma efter en kort dag

Hejhej!
Nu är jag hemma efter en kort och skön dag i skolan, inget speciellt hände men vi var ensamma i matsalen från början för vi fick gå in 10.20 och sen kom hästklassen 10.40 det var jätteskönt åt sallad som en häst, haha. Vi hade Per-Arne idag i början igen och han är läskig, kommer alltid vara. Det var en lärare som kom in i vårt klassrum när vi hade Per-Arne och hon kunde inte ha lektion bredvid för alla satt och snackade och sen när hon skrikit klart så gick hon och han ba: "Jag tycker inte om att få ta sånhär skit... Dom kan sparka mig! Här kommer det liksom in en jättemaddam och skäller på mig. Jag kan också bli arg!" och sen blev han helt svettig i ansiktet det bara rann droppar när han stod och snackade om fredagen den 13.

Slutade som sagt 11.30 men kom inte hem direkt eftersom alla försökte mula mig, Michelle och Ylva. Först killarna i klassen, sen kom sjuorna så vi sprang iväg och tog en omväg men då såg dom oss och började springa efter och Michelle och Ylva blev mulade men jag har skills, så det blev inte jag hehe.


Oboy och toast...

... sitter jag och äter som vanligt. Blev klar jättesnabbt idag men det var lite svårt att välja kläder hade redan bestämt en outfit i huvudet men trodde den låg i tvätten och så tänkte jag en till men den tröjan har jag typ lånat ut så fick lite beslutsångest men det gick bra, hehe.

Idag ska jag inte göra något särskilt, slutar 11.30 och när Nikola slutar ska vi till landet och sova där. Vi har internet så det kommer att bli bloggning därifrån också, dont worry haha! Sedan i övermorgon jobbar jag i stallet (eftermiddag) och ska sova i stallet senare på kvällen, det ska bli skitkul.

Jaja, nu ska jag kolla in lite bloggar och sedan gå iväg för att möta Ylva. Puss!

HAHAHA

Bränd

Hejsan! Nu sitter jag i morgonrock här i mitt rum, och har precis ätit frukost! Jag ska skriva ut den där uppsatsen jag skrev igår och sen ska jag klä på mej och gå.

Förresten så är jag helt röd i hela ansiktet, och magen. Helt bränd med andra ord. Det är inte kul, hela mitt ansikte spänner. Men jaja, ville bara skriva ett litet inlägg. Vi hörs när jag kommer hem!


Criminal minds

Jag och mamma åkte och solade i cenrtum, och sen gick vi in på Vivo och handlade.. Godis. Men jättebra, jag vill bli smalare, och ändå går jag och handlar godis och tjockäter hela tiden! .. Ska sluta äte nu, för ikväll, och sen ska jag försöka tagga ner på onyttigheter.

Men iallafall, just nu sitter jag , mamma och pappa i soffan tittar på criminal minds, rätt bra faktist.  Jag tycker om såna program, CSI, Navy CSI och ja, allt vad dom heter. Jag ska kolla klart på programmet och den gå och sova. Imorgon ska jag till skolan igen, fast jag troligen kommer att få huvudvärk igen. Men jag måste.




Tack ni som besöker.

Jag har märkt att statistiken gått neråt den sista tiden, vet inte vad det kan bero på men har försökt blogga mer och mer och idag kom vi faktiskt till 27 unika. Bra ju! Haha, egentligen jättelite men vi har inte haft bloggen så länge heller.

Ridningen gick sådär!

Kom till stallet runt 18.00 och Charlie hade inte gått klart sina lektioner och sen ville hon som red rykta jättelänge så började inte rida förrän 18.40. Red med Sofia och Snowstorm och Emelie och Safir men det var jättemånga fler i ridhuset också. Ridningen gick som det står på rubriken, sådär. Ibland var han jätteduktig men mestadels seg och trött, tråkigt... Menmen jag ska inte säga något skulle inte heller orka springa och bära en människa plus en sadel.

Efter så kom mamma nästan direkt och vi åkte hem, har ätit pannkakor och ska strax hoppa in i duschen. Puss, vi hörs imorgon!


Sweetie

HAHAAH

Den har hittade jag, det är alltså en liten itervju med Zac Efron :



Zac får preventivmedlet av morsan.

Zac Efrons mamma har precis insett att hennes son och flickvännen Vanessa Hudgens har ett seriöst förhållande - som innefattar sex!

Just därför är mamma Efron extra noga med att det unga paret skyddar sig ordentligt.

- Min mamma har köpt en hel ekonomiförpackning med kondomer till mig, säger Zac i en intervju med Elle.

Då är det inte heller svårt att gissa vad Zackie fick i julklapp av morsan.

- Min julstrumpa var fullproppad med kondomer i år, säger han och skrattar. 

 Snacka om en pinsam julklappsöppning inför släkten.

haaahah, lite kul tycker jag ..


Anorexia hela dagen

Okej, jag vet att rubriken är rätt grym, men det är sant. Jag har hållit på med anorexia uppsatsen ända tills nu. Det var tråkigt, men måste göras.

Jag är vrålhungrig nu, men mamma håller på att göra grymt goda kycklingklubbor nu, jag är happy!  SEn skulle hon och jag åka till solakuten och sola tror jag.  Kort inlägg, som jag undviker, jag vet, men jag ska hjälpa min mamma i the kitchen lite nu!


kycklingklubbor i ugnen, MUMS!

En liten bit på vägen...


Okej, den här bilden suktar mig! Men imorgon smäller det, då jävlar blir det godis.

Idag när jag, Ylva och Jasmin gick hem så hittade Jasmin en tia på marken (i snön, gah, hata snö.) Och då är det ju en självklarhet att hon bjuder om vi ska gå till Valla livs så hon sa att vi skulle gå dit, men då sa jag nej, för jag skulle inte äta godis idag. Ett litet steg för mänskligheten, ett stort steg för en människa. Hehe!

Nu tar vi nya tag haha!

Skrev ett himla surt inlägg innan, ingen bild, inga glada miner. Men nu jävlar kör vi om igen.
NO-labb började ju dagen med, halvklass, jag och Michelle gjorde vårt powerpoint arbete och sen upptäckte vi Google Earth så vi satt där och kollade på centrum, där vi bodde och allt men Marie tyckte väl att det var okej eftersom hon också ville kolla. Efter hade vi engelska (tror jag?) och det var glosförhör, det gick jättebra för oss och vi fick även tillbaka våra prov och mitt är jag jättenöjd över. 86/103 poäng! Efter var det lästid och jag läser Sandor slash Ida fortfarande så det är inget speciellt med det... Sen var det lunch, spagetti och köttfärssås, jättegott men åt inte så mycket ändå. Sen var det matte och jag har börjat på Röda linjen nu och det går strålande, fast det är jättesvårt. Känner mig dock inte lika stolt längre när jag tänker på att Michelle och Ylva får ha 7:ornas bok. Pluggisar. Efter det var det Svenska och då var jag riktigt förbannad, vi skulle ha äckel Per-Arne som vikare! Vi hade han i 2-3 månader förra terminen i Engelska och vi jobbade bara ett kapitel. Det gjorde ingenting för mig hur mycket vi jobbade, men han är hemsk. Han kallade en kille i min klass skinhead när han hade snaggat sig, sen sa han att Meyrem gillade att leka med porrChrippa och ja, han var läskig. Han torkade sitt snor med Joels mössa också. Idag när vi hade Svenska snackade han om att vi var duktiga på vår Skansen-resa vi gjorde förra terminen och han började rita björnar på tavlan. Det skulle föreställa björnarna på Skansen. Han sa att vi skulle hitta alla ord som handlade om poker på två sidor i en bok fast vi inte ens hade den boken. Han höll på med mitt hår och han är konstig. Sen sa någon nått och då blev han ledsen och sa: "Jag trodde vi var kompisar..." Ja, ni hör hur det låter. Ganska roligt är det men han är äcklig, han höll på massor med mitt hår men jag märkte inget och när alla andra sa det säger jag till honom han ba: "Nä, jag har inte gjort något! Du kan fråga vem som helst härinne."

Vi ska ha Per-Arne imorgon också, på morgonen, första lektionen. Fast en kul grej är ju att vi börjar 08.50 och slutar 11.30, skönt.

Idag ska jag i alla fall rida lille Charlie. Hoppas det går bra, ska göra allt för att det ska gå bra. Men han har sina envisa dagar då han vägrar gå med på någonting och bara slöar fram i varenda gångart och allt man gör. Så är det tyvärr när det verkligen gäller, som till exempel båda dressyrtävlingarna jag ställt upp i. Då går det skit! Fast hoppningen är ju en annan femma hehe. Kanske är det till och med lite ljust ute så jag kan ta en sväng i skogen först? Hoppas verkligen för jag har längtat efter det, hatar den här mörka kalla vintern. Fast då måste jag brodda också, orkar jag det? We will see...


Att åa iväg till Spaninen igen skulle jag inte tacka nej till...

Huvudvärk..

Jag är redan hemma!

Jag vaknade med huvudvärk, och gick till skolan med huvudvärk.I skolan gick den över ett tag , men sen kom den tillbaka igen, på spanskan. Spanska lektionerna är de jobbigaste lektionerna om man är trött/har huvudvärk eller annat. Eftersom att vi har några ( nästan alla heh ) killar i klassen som är sjukt störiga, och eftersom att spanska kan vara ett rätt svårt språk att lära sig så blir det ofta kaos på de lektionerna, när ingen orkar koncentrera sig. Vilket det var idag.

Jag fick iallafall tillbaka min huvudvärk på lektionen, och så var den värre än förut. Jag gick och åt, och sen orkade jag inte mer, så jag gick hem. Så nu sitter jag här, i min ensamhet. Nej jag skojade, Filip är hemma också. Mamma kommer nog också hem snart. Men iallafall så kan ni få en dagens;


Jeans från thailand ( diesel kopia )
Skinnis från London
En grå kofta från JC
En vit lång t-shirt från JC också.
Mina converse (som är sjukt smutsiga, men sköna )
En sjal från H&M

Nu ska jag skriva klart en uppsats om anorexia, och sen jobba lite i matteboken och läsa i historiaboken också. Bara för att man går hem från skolan slipper man inte skolarbete inte!




Godmorgon!

Godmorgon på er allihopa som läser dethär då... Vaknade halv åtta och blev klar för ungefär en kvart sen och nu sitter jag och äter toast med tomat i och dricker té. Eller, jag väntar på att det ska kallna hehe. Första lektionen idag är NO och vi gör ju arbete i powerpoint så då ska jag jobba med Michelle.

Aja, vi hörs när jag kommer hem eller under skoldagen. Puss!

Godnatt!

Ska försöka krypa ner i sängen och sova nu, börjar klockan 09.00 men orkar inte vara vaken längre, fast det kommer väl som vanligt ta ett tag innan jag somnar. Suck! Hoppas ni sover sött i alla fall, puss.


Är bara tvungen att lägga in den här bilden, visst är den sjukt snygg på Paulinas skor? Och vem är grymma fotografen tro?.. Höhö.

Usch, vad trött jag är.

Ja, ni läser ju rubriken .. Ridningen gick bra, dock var den väldigt jobbig idag, fick arbeta jättehårt med mina magmuskler ( dom som finns,hehe ) och benmuskler.  Men ett plus var att jag var med nathalie, och hon är ju som en stjärna i natten, haha. Nej men hon lyser upp hela min dag!

När jag kom hem så duchade jag och sen kom Cissi och vi tittade på lite olika tävlingar och så. Den 13/4 ska jag tävla Lokal tävling 80cm. YEEY! Men vi fikade lite och sådär och så bestämde vi även att jag ska iväg och träna med Aramis imorn. Det börjar gå riktigt bra nu, och jag kan inte fatta vilken tur jag har.

Men ja .. Huvudvärken är inte kul, så jag tror jag går och lägger mig i min säng nu.Somnar antagligen direkt. P&K!


Ja .. Jag och Nattis dåra.............................HAHAHAH

Jag är duktig


Snart ett års gammal bild ungefär.

Har nu tränat lite i tjugo minuter, räcker som sagt bra för mig och min dåliga kondis, men den ska bli bra! Jag överträffade faktiskt mig själv lite och gjorde så mycket av varje som jag orkade, först sprang jag på stället i 5 minuter, sen gjorde jag 40 upphopp, 70 situps(!!!!), 40 grejer med ena benet (svårt att förklara vad, men Paulina lärde mig det och det är jobbigt) och sedan 40 grejer med andra benet och sen sprang jag i 5 minuter till och sen stretchade jag lite grann. Ska snart höja träningen lite för det här var inte så jobbigt som jag trodde men jag har inte så höga förväntningar på mig själv när det gäller detta... Aja, nu är det duschen som gäller. Puss.

Hur känner jag och Mickan varandra egentligen?


Det kanske finns några som läser bloggen som inte ens vet hur jag och Mickan känner varandra och kanske bara tror att vi är kompisar? Nej, så är det inte. Vi har faktiskt samma blodsband eller vad det nu heter. Mickan och jag är kusiner, hennes pappa och min pappa är syskon och vi har känt varandra i snart tretton år. Båda har vi ju haft blogg ett tag förut men sedan bestämde vi oss för att tillsammans starta en blogg och det blev Lifeabout, mycket bra tänkt av oss alltså...

Jag och Mickan har gjort otroligt mycket med varandra, vi har så sjukt mycket minnen så att det inte är sant och jag vet att jag alltid kan lita på henne. Hon skulle inte säga ett ord till någon om jag sa att hon inte fick, hon är en sådan alla behöver ibland. Vi har varit utomlands tillsammans förut men det är inget jag minns, vi har varit i Thailand och förra året just nu var vi faktiskt där. Då låg vi och sov och hade det bra, hehe. Thailand är något jag aldrig glömmer, det är en av dom bästa sakerna som jag gjort i mitt liv och dessutom med världens bästa person så det var ju inte dåligt alls hehe ;) Vi har firat de flesta nyårsaftonar tillsammans, vi har bråkat som galningar och jag har bitit Mickan hååårt i ryggen när jag var mindre. Vi har blivit schizofrener (Peter och Majvår och gänget, haha), vi har haft sommarhäst i Blekinge där vi även var på sportlovet. Vi har haft otroliga skrattstunder, skämt ut oss rejält och haft det så sjukt bra. I sommar ska vi även åka utomlands i fem veckor till Grekland och Serbien som ska bli jätteroligt. Självklart har allting inte hela tiden varit som en dans på rosor, alla har sina stunder, även jag och Mickan.

Ojdå, det blev en himla lång text även om jag bara skrev upp ett FÅTAL av alla saker vi har gjort tillsammans men nu har jag väl skrivit upp lite grann om vad jag och Mickan har gjort här i livet tillsammans hehe.

Jag bara äter och äter!


Fan, fan, fan! Att jag aldrig inser att jag inte kan hålla på att tjata om att jag är fet och sen käkar jag massor av godis och onyttigheter. Varje dag är det någonting men det ska det vara slut med från söndag-torsdag nu. Idag stoppade jag till exempel i mig först godis med Jasmin, sen en kladdkakabit och glass med Tiffany och även lite godis med Tiffany också och juste! På spanskan åt jag fanta och glass. Får ångest efter för egentligen är det inte ett dugg nödvändigt. Imorgon ska det inte bli någonting i alla fall. Jag har sagt så så jävla många gånger nu och jag tar det verkligen på allvar den stunden jag bestämt mig men nästa dag så faller mina planer i kras... Haha, skoja bara lite konstigt uttryck där men det är precis så.

Det jag vill komma fram till är att jag måste lära mig att inte stoppa i mig allt gott jag ser, jag brukar liksom ta andras mat om ingen orkar. Godis suger!

Brist på kläder!

Tiffany har åkt nu och jag har ätit, väntar på att maten ska smälta så att jag kan börja träna lite. Tränar ungefär bara en kvart för tillfället (på mitt rum, hehe bra fantasi) men när jag får upp kondisen så ska jag träna längre och längre men det kommer nog att ta ett tag för min kondis är nollställd just nu.

Jag har ångest, jag har jättelite kläder faktiskt och jag bara längtar tills jag får pengar igen. Men mamma har lovat att snart ska vi åka och köpa lite nya kläder (är helt pank själv) och jag hoppas det blir snart... Tänk vad mycket det är man vill ha men inte får, det är faktiskt tröttsamt!

Vad är planerarna för imorgon då? Jo, jag ska väl komma hem och äta och sådant och sen åker jag ju iväg till stallet för att rida Charlie. Har bestämt mig för att det ska gå bra och jag ska träna lösgörande (stavning?) arbete och galoppfattningar har jag också bestämt.

Nu är dom parade


Dom förra hihi

Nu är Tiffie här och vi har parat kaninerna, Kruse var helt galen och hon typ sov hehe... Jag tror i alla fall det blir några kaninungar för han fick hålla på ganska många gånger ;)

Hemma nu!

Eller nja, har varit hemma ganska länge... Men har inte riktigt orkat blogga. Kan berätta om resten av dagen eftersom jag redan berättat om halva i mitt förra inlägg. Hm, lunchen var inget god så jag åt ingenting. Efter hade vi spanska och där gjorde vi fruktsallad med fanta och glass det blev skitgott. Fick lite glass av Sara också det var snällt... Hehe! Vi fick slutade halv ett istället för kvart i så vi frågade Mattias om vi fick ha läs direkt då sa han ja så hela klassen satte sig och var jätteduktiga och läste utan honom ett tag, fast sen kom han. Efter det slutade vi och Jasmin följde med mig hela vägen hem, läskigt snäll... Sen hände en konstig grej också när vi kom hem, det var typ någon som förföljde oss(?) Nä, men enda ifrån skolan nästan så gick en kille efter oss och när vi skulle svänga in i typ en omväg hem för vi skulle till Valla livs så stannar han helt plötsligt och sen fortsätter han att följa efter oss och när vi kommit in i kiosken ser vi honom utanför fast sen såg vi honom inget mer, det var faktiskt läskigt.

Åh! Jag hoppas verkligen kaninungarna blir bra som förra gången förutom att en dog vid födseln och en dog lite senare. En fick vi såld och en har Tiffany kvar. Hehe, så om allt blir bra så kommer dom väll i maj.


Här är dom förra.

Filmen

Filmen som jag skulle lägga in. Tänk på att det bara är folk med bra humor och som har sett Charlie the unicorn 2 som tycker att den är rolig.


Bara för att :


Emma och jag .. haha

Imorse blev det inget inlägg för jag hade lite bråttom. Men ni överlever.

Jag gick till Emma när jag var klar och så stack vi till skolan. Vi hade elevråd först så vi slapp läsningen,sen hade vi spanska, och ja .. Emma och jag är så seriösa. Alltså vi jobbar och får saker gjort, men ja.. Kul har vi iallafall. Efter det hade vi en halvtimmes rast och sen hemkunskap/bild. På bilden blev jag klar med min bild på svampmänniskor, och jag fick massor av beröm av Hans ( lärare) , han frågade bland annat och min mamma eller pappa va konstnärer haha.

Vi hade halvdag, så vi slutade 11 och då gick jag hem med emma, och ja, vi hade riktigt kul om man säger så. Vår humor alltså..  Vi gick förbi emma för hon skulle fixa lite grejer, och medans så stog jag i hallen och var iakttagen ( stavning? ) av hennes kattdjävul. Den är väldigt irriterande och läskig. Den håller på och smyger på mig som om den är ett lejon och jag är en zebra eller nått sånt. Den vill äta upp mej, de känner jag. Förresten så heter den Findus fast det är en tjej .. ? Haha whatever.

Vi kom hem till mig och jag gjorde paella, fast Emma ville inte ha så hon gjorde mackor istället. Nu skavi städa rummet och sen vet jag inte vad som händer. Ska iallafall rida klockan 6.

Men lite bilder från idag iallafall ( kommer även lägga in en video i ett annat inlägg ):

    

(klicka på bilderna)
1.
Emma är mongo
2.Jag höhö ..
3.Emma är somsakt, mongo.
4.Emmas katt.. hata.



Är i skolan

Hejhej :)
Sitter här i skolan med Jasmin och har inte bloggat särskilt mycket, men ridningen gick skit igår och jag orkar inte förklara varför det var bara svårt och jag förstod inte ett dugg från början... Charlie hade hoppat tre pass redan så han var jättetrött så jag red bara en halvtimme, sedan var jag i stallet till ungefär åtta och då kom pappa, sen när jag kom hem så kollade jag på Den rätte för Rosing, så jävla kul program! Efter det duschade jag och åt, sen gick jag och la mig för jag var sjukt trött.

Idag ska jag kanske para Kruse med Tiffany istället för på söndag för det fanns inga platser att rida igen på tyvärr, så det blir inget stallet. Menmen, jag kommer med det sen.

Tråkigt inlägg jag vet :P


En bild jag hade på skoldatan AHHAHAHAH

I'm home!

Nu är jag hemma. Efter skolan åkte jag till morfar och sen red jag . Och nu är jag SÅ trött. Förlåt för att jag inte uppdaterar så mycket, men jag mår inte så jättebra just nu.

Juste jag har fått en ny mobil också, den heter G900 och jag älskar den. Den har 5.0 megapixel kamera, så nu kan jag garantera massor av bilder!

Jag ska börja uppdatera mera, och dessutom skriva längre inlägg, men just nu är jag för trött.



Sovit som en prinsessa!

Godmorgon alla bloggläsare, sitter här med ett glas oboy och en toast (självklart med tomat i!) Somnade runt tio igår, superbra och jag är helt utvilad. När jag vaknade var det jätteljust i mitt rum och jag trodde all snö torkat men nej. Där möts man av fetaste snöstormen. Kul.

Idag ska jag somsagt till skolan sen rida och sen rida igen, haha hästnörd så det lyser om det...

Planer för imorgon



Kan ju i brist på annat säga vad jag ska göra imorgon, haha. Först börjar jag tio i nio och sen efter skolan ska jag skynda mig för min lektion börjar fem och jag har bara en halvtimme på mig och sen efter det ska jag rida Charlie så kommer inte blogga förrän ungefär halv tio eller så kommer jag blogga när jag kommer hem om jag inte har för bråttom. Då får ni nöja er med Mickans inlägg hehe. Puss!

Tränat och kollat på soffbord

Tjaba!
För ett tag sedan var jag, mamma, pappa och Nikola och kollade på ett nytt bord till vårt vardagsrum och vi hittade ett snyggt som vi har beställt. Jag och Nikola låg i skitsköna sängar med sån där fjärrkontroll, hahaha mobbade. Efter det åkte vi hem och jag tränade lite, gjorde lite allt möjligt och blev riktigt svettig så det var bra, mina ben darrar. Jag har sämst kondis men nu ska jag ju börja träna så jag kommer få upp kondisen och bli snygg till sommarn!

Sen åt jag precis efter jag tränat, korvstroganoff med nån konstig krydda och sallad. Det var rätt gott faktiskt, hehe sen stretchade (stavning?) jag och nu sitter jag här och ska strax ta en dusch.

Förresten, mammas kompis döttrar har gett mig ett par jeans från replay och en tröja från MQ, jeansen var jättesnygga men passade inte men tröjan var bra och fin och passade.

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret och sen lägga mig på soffan och glo tv. Puss!

I min säng, som vanligt.

Jag ligger i min säng nu, kollade precis klart på Patrik 1,5. Den var väl sådär antar jag. Tyckte inte om han som spelade patrik, han spelade dåligt och ja ..

Emma kommer snart, så ska vi plugga lite tillsammans. So prov imorgon, heh ..

Jag är sjukt trött, höll på att somna nere på soffan förut, inte blir det bättre av att jag går och lägger mig i min säng heller .. Haha.. Jaja, ska läsa litre bloggar nu, och sen kommer väl emma.


Veckans planering

Måndag:
Tisdag: Ridlektion och Charlie
Onsdag: Ev. rida igen
Torsdag: Charlie
Fredag: Sova på landet
Lördag: Jobba eftermiddag
Söndag: Para Kruse

Hemma!


Hade ingen annan bild att lägga upp, så det fick bli på en liten del av min tapet hehe.
Hej på er, satte igång datorn imorse men hann tyvärr inte blogga, mötte Ylva 08.00 och hon var seg som vanligt men vi kom i alla fall i tid till spanskan. Efter hade vi läs, läser Sandor slash Ida den är helt okej faktiskt. Efter det var det NO och sen lunch. KEBAB! Gott... Efter var det svenska och Mattias läser någon bok, sen var det matte och jag jobbade som jag vet inte vad så har klarat alla mål nu (tveksamt, men hon ska kolla igen på onsdag) och ligger inte efter i matteboken längre. Har börjat på blåa sidorna *stolt* Och där sitter Ylva bredvid mig med nån bok om fördjupning i matematik för hon har hög IQ typ, gah. Sen efter hade vi svenska IGEN för datorerna funkade inte och vi skulle egentligen haft so och vi har våra arbeten på datorerna så det blev som sagt svenska.

Idag ska jag inte göra någonting, eller jo, gå ut med Kruse och äta av Nikolas muffins han gjorde på hemkunskapen. mmmmums.


Godmorgon ..

..bloggen! Jag sitter här nyduschad och äter frukost, i form av mackor och ett glas juice ( stavas det så? ). Igårkväll gick  jag och la mig i min säng och började kolla på Patrick 1.5. Den var väl sådär , kollade inte så mycket för jag hade Oskar i telefonen också. Jan inte se film och prata samtidigt så efter ett tag stängde jag av filmen.

Idag är det skola, yeah! Ska vara hos emma kl åtta. OJ, jag såg att klockan var halv nu. Måste skynda mig nu, Puss!

Wipeout

Var det någon mer en jag som älskade Wipeout? HAHAHAHAH, så jävla grymt, skulle inte tacke nej till att förs´öka klara banan själv!

Men nu har jag kommit hem från Danijela, och ska duscha, sen ska jag vara vaken längre än Oskar, sådetså! Imorgon är det ju skola, och ja.. Vad glad man blir. Inte. Ännu en vecka i alla dessa tråkiga salar, med dessa ännu tråkigare lärare. Men men, sånt är livet. 
Men nu ska jag hoppa in i duscen, seya!


Våran klass, geeks!

Hahahahahah

Ojdå, vi har typ inget liv men ;

Hahahah

Haha ,vi satt och kikade lite på Youtube. Kolla haha;

Djuraffären

Nu ska jag och pappa åka till djuraffären och köpa hö och lite andra grejer så att jag kan städa till Kruse och sen ska jag väll tigga till mig ett djurschampoo och ett nytt hus till honom (har inga pengar själv... buhu!)

Kruse har någon sjukdom, kan man tro.

Altså, den här filmen spelade vi in igår, och har dampade runt så där helt av sig själv, haha. ( Kolla på hela filmen!)



HAaaaaaaaaaaaaaaaaahaha

Godmorgon!

Godmorgon allihopa! Nu sitter jag här medan Nikola håller på med Kruse och Mickan ligger i sängen. Vi gick inte och la oss så värst sent igår, halv ett och jag var skittrött sen klockan tio men jag orkade inte sova. Vi har tagit massa bilder med Mickans systemkamera och den är grym! Fast jag suger. Idag ska Mickan åka runt 11.00 och sen komma tillbaka igen, hon skulle göra något med sin mamma och sen ikväll ska vi ha gäster.


1. Jag nyvken
2. Mickan nyvaken :D
3. Kruse
4. Mammas hemgjorda glass
5. ...


Jobbig dag i stallet.

Hejhej på er, sitter här med Mickan, hon ritar. Erkänn hon ritade grymt snyggt!?! Kan ju berätta om min dag, vaknade 05.00 och lyckades gå upp 05.00. Jag var i stallet klockan 06.00 och jobbade med Sofia! Först mockade vi och städade i ungefär tre - fyra timmar sen fodrade vi och sånt och efter det hjälpte vi elever och sen fick vi rast i 20 minuter så vi gick och åt frukost. Haha, Madde och Erica skulle stå i Futten och dom var misslyckade för dom fick inte upp låset till godisförrådet... Men det gick nog bra sen tror jag. I alla fall, sen var det dags för städning igen och Ann-Sofie gick på rast och då jobbade vi för Therese. Det blev till att fodra igen och sen slutade jag, gick ner och åt lunch med Rebecca och sen red vi. Vi red barbacka och det gick skiiitbra, Charlie är bäst ibland. Men Safir ska som vanligt hålla på att tvärstanna i galoppen så Rebecca åkte av. Hannas häst var däremot snäll, hihi.

Mamma kom runt tre och jag badade länge och sen ringde Mickan och frågade om hon fick komma och det fick hon självklart, nu har vi ätit och sitter här. Puss!



Sofia

Ritat

Jag läste lite so sen började jag rita, det har jag inte gjort på år och dagar, förutom på bilden i skolan då. När jag var yngre kunde jag rita rätt bra, men sen slutade jag, och då blev jag rätt dålig . Men den här gången blev det väl ganska lyckat. Ritade en häst, såklart. Det är jag bäst på.

Men jag tror jag ska möta upp Nattis en snabbis snart, sen föröka ringa Danijela, som inte har gått så lyckat. Hon har typ stängt av sin mobil.


Hehe, jaja, jag blev iallafall nöjd med bilden. ( Fast på bilden över är inte hela teckningen klar, bara början).

Plugg, plugg och åter igen, plugg.

Hej, och jag är värkligen ledsen för min sjukt dåliga uppdatering. Jag har vart så himla upptagen, för jag hade 3 prov den här veckan och så har jag ridit jättemycket, och ja.. Varit trött och haft ont i huvudet också.

Men annars har det väl inte hänt så mycket, Igår kom Oskar och Emma förbi och så kollade vi på en skräckfilm. Sen sov Emma kvar och vi låg uppe till klockan två typ och såg på en annan film. Juste jag red Aramis igår också , och då var min pappa med och tog kort på oss ;


Min lilla plutt

så söt

Wiie

Okej, lite egobilder, men whatever :). Jag måste plugga lite nu, och sen ska jag ringa danijela och de om jag ska sova där inatt, Puss!


Bilderna ifrån dagen

Har äntligen förstått hur man laddar upp bilder, eller Nikola fick hjälpa mig... Observera att det är mobilbilder och att jag har zoomat på nästan varje bild, hehe.


Söt Ylva


Ylva & Michelle


Min skåpnyckel


Ylva, Terror & Mich


Gympa HAHAH

Var är Mickan?

Hm, Mickan har inte bloggat på jättelänge och hon svarar inte på msn. Lever hon? Får ringa henne senare...

Aja, tja på er! Har precis kommit hem från en vanlig skoldag och ÄNTLIGEN är det fredag! Jag var verkligen skitduktig idag på idrotten, eller jag förstörde för laget för jag har ingen bollkänsla men jag försöker ju och Robert berömde mig jättemycket och allt och han sa att på anmärkningsgrejen skulle jag få Strålande bra jobbat!!!!! Efter gick både Ylva och Jasmin med mig hela långa vägen hem, vi åt socker från McDonalds för Ylva har alltid det i sin ficka... Strange. Nu äter jag piråg och ska snart hoppa in i duschen, sen ska jag kolla på film. Hejdå! Ni får bilder ifrån dagen senare.

Godmorgon!

Godmorgon på er, sitter här och äter frukost och har ganska bråttom. Ska möta Ylva tjugo i nio och ska hinna med massa grejer först också...

Vad ska jag göra idag då? Ingenting, lägga mig i bra tid för ska upp till stallet imorgon och jobba... Men det är med Sofia som tur är, det gör ju hela grejen bättre hehe ;)

Jaja, vi ses när jag kommit hem. Puss!

5 mars 2009

Hej allihopa, hann inte slänga in ett inlägg imorse, eller jag orkade inte. Glömde att jag hade kameran med mig också så det blir tyvärr inga bilder från idag. Vaknade 07:30 och gick upp och gjorde mig iordning, dagens outfit var en tröja från jc, jeansleggings från cubus och en t-shirt från jc, stövlar från din sko och sen en jacka från stadium, hehe. Första lektionen var NO och vi jobbar med planeter nu och där gör jag och Michelle ett powerpoint arbete typ. Sen hade vi Engelska tror jag och glosförhöret gick riktigt bra faktiskt, hoppas jag iallafall. Efter det hade vi läs och sen lunch, då var det typ några i vår skola som var halvvuxna eller ungefär 20 år som trodde på Gud och sånt och då satt vi och snacka om det med dom, jag tror inte på Gud men det är roligt att höra vad som får andra och tro på det, hehe. En av dom sa att först och främst var Gud hans kompis och han gick i kyrkan på söndagar och bad och sånt och han sa att det fungerade... Efter lunch hade vi matte och jag börjar komma i fatt nu och lära mig dom målen man måste kunna för att bli godkänd (två veckor kvar, huh) och det kändes rätt bra. Sen hade vi svenska och Mattias läser en jättekonstigt bok som jag inte fattar någonting av, det ska föreställa en skräckbok typ men den är inte ett dugg läskig. Sen hade vi So och jag, Ylva och Jasmin fortsatte med vårt powerpoint arbete och efter det så slutade vi. Jasmin var snäll och följde med mig hela långa vägen hem till mig och sen bjöd hon mig på en godis. Har även ätit dom äckligaste nudlarna jag någonsin smakat! Usch, dom smakar tjockisnudlar och har egentligen ingen smak och aa, får ont i magen av dom så ska göra en toast istället... Men vi har ingen tomat kvar och då blir det inte lika gott, f-n...

Idag händer ingenting, nothing nothing. Har laddat ner en film som är en bok också som jag läser i skolan, Sandor slash Ida och jag såg den för jättelänge sen och fick värsta rycket och vill se den igen så det är väll vad jag kommer göra idag. Träffar nog Paulina också för hon kommer väll antagligen vilja gå till Statioil och köpa godis och sen måste jag ha min tröja.

Men ja, vi hörs senare för nu har jag ingenting mer att skriva. Men kan ju få bjussa på en bild från igår, när jag drack oboy...


Förlåtförlåt

Förlåt för sjukt dålig uppdatering från min sida, Men jag hade fullt upp igår.

Jag kom hem efter skolan med emma och vi pluggade lite tillsammans, och så. Sen skulle jag rida, och jag kom sent till stallet, hade typ en kvart på mig att göra iordning hästen och allt. Jag skulle rida wilma, men bytte till mig bråka istället, en söt fjording. Vi hade hoppning, och det är inte så kul med fjordingar, för dom bara går och går ju , så jag hoppade barbacka( för er som inte vet är det utan sadel)!Det var jättekul haha..

Sen kom jag hem och pluggade sönder typ.. Måste kunna 49 av europas länder och huvudstädet, samt vart de ligger. Och sen ska vi kunna om europa också.

Just nu så har jag precis vaknat, eller jag har väl kläder och så på mig, men ja. Det blir ingen dagens outfit, för jag har bara mjukiskläder, för vi har så lång dag idag, och då orkar jag inte ha något annat. Nu ska jag käka, vi hörs!


Jag och emma för ett tag sen haha.

Red Banderas


Banderas.

Hej på er! Har hunnit ätit och duschat nu efter att jag kommit hem, red Banderas idag och det var faktiskt rätt kul, det gick sådär iallafall. Vi hade tempoväxlingar och han är rätt seg så det var lite stelt i början men sen gick det bra. Det är en häst jag rider ofta och han är lite som Charlie så, ja, då går det lite bättre iallafall.

Det finns typ inget bra på TV ikväll, förutom Efterlyst och nu ser jag på tv.nu att det är Grey's anatomy, hihi. Kollar nästan aldrig på det men det är rätt bra faktiskt.

Tråkig dag



Min kompis Sanna trodde Mickan hade så lockigt hår som på andra bilden och hon trodde att Mickan såg ut som jag fast äldre... Men så är det inte, hennes sanna jag är på första bilden.

Idag på morgonen hade vi gympa och körde pingis, skittråkigt men jag var bra! Haha inte... Sen flöt hela dagen på, jag och Ylva gör ett power point arbete om Maine (konstig delstad i USA?) vi är jätteduktiga...

Ska rida igen idag klockan 17.00 och får träffa Emma också! Gud vad bra. har saknat henne jättemycket.

Hela dagen!

Emma försov sig imorse så jag gick ensam till skolan.  Menmen.. sen flöt dagen på .. På idrotten har vi skitkul , vi har gymnastik nu, och haha, ja.. vad kan man säga?Jag är grym. Haha.. Men sen efter skolan kom min mamma och hämtade mig och så åkte vi till hennes jobb, och käkade lite mackor, eller jag gjorde de.

JAg red aramis på volten idag, för första gången på länge! Det gick ganska bra.. Men sen när jag skulle skritta av honom, så skrittade jag runt gården lite.. Så springer två rådjur förbi! Aramis flyger åt andta hållet och jag fick värsta mansrösten och skrek ; AAAARAMIIIIS!, men tillslut fick jag slut på honom.. Juste, vi såg en hare på hoppbanan också, den va söt.

Haha,kolla:



HAHA, kolla på ida( till vänster) när hon dansar, HAHAHAAHAHAH!Detr var på idrotten idag, det är elin brevid :).


Ridningen gick super!

I'm so happy! Fick Costa Rino på hoppningen, vi hoppade tre kombination, först hade jag lite dåligt tempo och hängde inte med men sen drev jag på som satan och då jävlar gick det bra. Det kändes alltså jättebra efteråt. Sen skyndade jag mig och gjorde iordning Charlie och red i lilla ridhuset, skrittade i ungefär tjugofem minuter faktiskt och han gick så bra! Jag var helt ensam i ridhuset och han bara fokuserade på oss oss oss oss och gud så fint det var! Han är mycket svår att rida ordentligt i skritten, men jag blev så glad. Körde lite trav också och där gick det näästan lika bra men i galoppen släppte allt, förstås. Han är väll inte tillräckligt musklad för att galoppera ordentligt, men det ska vi träna på. Dom sista tio minutrarna kom en privatryttare in med sin häst och då sa hon att hon sett mig rida Charlie för några månader sedan och att hon såg värsta förbättringen, blev lite glad där...

Efter gjorde jag iordning surfarbrorn Charliiiie och var bara lite i stallet. Tänkte bjussa på några bilder också:


Costa Rino som jag hoppade


Erica som sätter på strykkapporna på banderas


Ellinor krigar för att få vara med på bild :(


Busiga Charlie


Madde vill inte va med på bild hahaah!

Första skoldagen över

Gud så skönt, äntligen över... Men jag kan ju berätta om min dag. 07.00 vaknade jag och gjorde mig iordning och mötte Ylva, vi hade SO först och sen bild. Sen fick vi reda på att vi hade håltimme och då hade vi rast i 3 timmar och då gick jag Ylva och Jasmin hem till mig och åt, sen spelade vi lite Guitar Hero. Kulkul!

Nu sitter jag här och äter toast, men vi hörs senare för måste börja byta om. Puss!

Sexig



Skolan

Sitter i datasalen med Putte och Emma brevid mig, Putte försöker langa lite bra dissar, men misslyckas totalt.Haha.
Jag ska typ egentligen arbeta med geografi, men skulle bara ge er något att bita i .. haaaaaaaaaaaaaha!

Juste! Jag hittade mitt löshår igår! Det hade ramlat ner bakom tvättmaskinen! Jag tog det och tvättade det,så nu är det prima igen!


Haaaaaahahahaa



Godmorgon!

Nu har jag jättebråttom, men ville bara säga godmorgon, haha! Det kommer nog inte att bli någon bloggning förrän ikväll, eftersom jag ska vara i stallet direkt efter skolan. Men vi hörs då, puss!


Jag vill ha jordgubbar!

Outfit


Lång tröja/klänning från ginatricot
Kofta från ginatricot
Jeansleggings från ginatricot

Haha .. Nu sticker jag till skolan!

Godmorgon..

..bloggen! Jag vaknade nyss, jag ligger till och med fortfarande i sängen.Jag hämtade hit datorn.Jag somnade rätt snabbt igår, och är inte såå jättetrött.Bara såhär mogrontrött som man alltid blir ni vet..?

Går till skolan klockan tio i åtta, eller jag går till Emma då så går vi tillsammans.Sen efter skolan går jag till mammas jobb och så ska hon och jag rida tillsammans..Svenska prov har jag idag också! Jag som bara pluggade igår och i förrgår. Hur ska det gå? Hursom, jag ska snart gå upp och äta lite frukost , ska bara ligga och dra mig ett par minuter till. Jag tror faktist att jag hinner lägga in dagens outfit innan jag går till skolan också!


Såhär ser det ut när man går till min mammas jobb!


CSI NY

Just nu sitter jag nere i vardagsrummet och bloggar. Mamma och pappa ligger brevid i soffan.

Faktist så är jag duktig och äter nte godis, utan jag tuggar på morötter . Den är också gott och eftersom atrt jag fick världens sockersug nu på kvällen så passade det utmärkt.Juste! Jag hittade inte mitt löshår i morse och jag har fortfarande inte hittat det. Mystiskt. Men det kommer fram såsmåningom antar jag.

Jag tar mycket bilder, kanske inte så intressanta , men ändå, det är roligare än inget, right?

 

Imorgon...

... är det skola, f-n. Det som var så skönt att ha studiedag! Ja ja, jag överlever nog. Dessutom får jag träffa alla igen, måste erkänna att jag har saknat min lilla Ylva otroligt mycket.

Efter skolan ska jag skynda mig hem som vanligt på tisdagar, äta nudlar och sedan bara byta om för att åka till stallet och rida lektion 17:00, vi har hoppning - kominationer. Efter är det Charlie som gäller, vet inte riktigt vad jag tänkt att göra när jag rider, ska försöka med lite galopparbete på volterna och verkligen köra gärnet. Vi hörs imorgon, puss!


Min sjuka bror

Godkväll. Jag har nästan pluggat fram till nu, förutom när jag städade mitt rum, och åt .. Och kanske har jag gjort lite andra saker också då. Svenkan sitter väl ganska bra nu måste jag säga.

Jag har ju en grymt dålig mobil. Men på onsdag kanske jag får en ny från min pappas jobb. Men min pappa lurade mej så hårt nyss;

P:  Går det bra med en iphone?
M: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
P: skojade bara !

Jag som blev lycklig där för en sekund! Men nänä... Det varade inte länge.
Jag har varit inne och terrat min bror lite också, som by the way har gått och lagt sig. NU? Ja .. Han är konstig han. Ibland är han uppe hela nätterna och ibland går han och lägger sig klockan halv nio .. Haha.

 
1. Mina svenska böcker är tråkiga.
2. Filip ligger och sussar, det är blixten som gör ljuset,det är såklart mörkt i hans rum!


Trogen läsare


I'm home


Charlie i somras
Hejhej, nu är jag hemma och har tagit mig ett långt bad, det var riktigt skönt. Det var faktiskt jättekallt i stallet, till och med i futten (cafeterian). Jaja, kan ju ta och berätta om min dag: Vaknade ju 06.40 men gick inte upp förräns 07.00 och då gjorde jag mig iordning för stallet och åt frukost, sen åkte jag och pappa. När jag kom dit såg jag att jag skulle rida Costa Rino på drop-inen, vi var ungefär fem stycken. Det gick inget vidare, tyvärr. Han är inte riktigt den typen av häst som passar mig, men man måste ju lära sig att rida alla. Efter det red jag Charlie och han var jätteduktig, avslappnad och pigg. Riktigt pigg. Ungefär den sista halvtimmen började jag köra galopparbete och han blev så fin efter att vi galopperat ett tag, han har börjat bli starkare nu och klarar lite mer på volterna och sånt.
Efter att jag ridit fixade jag iordning honom och gick ner till futten och åt, men när min mat var klar och jag var jättehungrig så tappade jag hela maten på golvet (hehe) och då fick jag ju sopa upp allt sen var Sara (min ridlärare) jättesnäll och gjorde två toast till mig. Ungefär runt två så kom morfar och hämtade mig och som sagt så badade jag och nu sitter jag här... Har bråkat lite med Nikola för han åt upp mina älskade Riesen (eller det fanns en kvar). Usch... på honom!

Hemma

Kom just hem, har varit hos doktorn och det gick bra! Han tog två på magen,en på ryggen och en på halsen. Den på halsen upptäckte han själv och bara; jaaha, den kan vi också ta!

Efter doktorn åkte vi till ÖB, mamma skulle handla något, Jag fick faktist också med mig lite grejer hem. En hudkräm från Dove, som också gör att man blir lite brunare, och en bodyscrub.Billigt och bra!
Jag hade tänkt städa lite i mitt rum nu , och sen får jag se vad jag gör.. seeeeeeyou!


emmapemma som jag går med till skolan

yeeeyy!

Dagens; kofta från H&M,grått linne från Cubus,Tights från Cubus och ett vitt linne under det gråa från.. också Cubus tror jag .. Och sen vita knästrumpor, och stövlar och min röda vintejacka!

Jag måste bara säga också att jag saknar min bästevän Nathalie , som är i Gran Canaria .. Bajs.

Godmorgon!

Godmorgon på er, tänk er att jag faktiskt går upp så här tidigt för att åka till stallet... Ska åka om drygt 10 minuter och jag vet inte riktigt när jag kommer hem så vi får se när det blir någon bloggning.

Tänkte bara säga det :)


Löshår, vart?

Godmorgon. Jag springer runt som en idiot här hemma och leter efter mitt löshår, men jag hitter det inte .. Mamma säger att hon inte har lagt det någonstans, men jag tror hon har det.. Typiskt henne.

Jag har ganska bråttom,för allt jag måste hinna göra innan kl tio i åtta;

Välja kläder
Byta om
Föna håret
Hitta mitt löshår
Tvätta mitt löshår
Föna mitt löshår
Sminka mig

Får se om det blir något med löshåret, för just nu hittar jag det ingenstans!
Slänger in en dagens outfit om jag hinner, annars gör jag det när jag kommer hem!


Jag tänkte..

..berätta en hemskt allvarlig sak. Detta är inget skämt.Som min pappa tror. 
Jag ska faktist sluta äta godis i veckorna! Min papi skrattade åt mig nyss när jag sa det, och jag känner mig faktist lite förolämpad (haha) , men han gör mig ändå mer peppad att faktist klara detta. 

Sen är det så att så fort snön försvinner så ska jag också ut och springa så ofta jag kan, och snart dömer jag ju också. Mina veckor kommer att vara fulla då. Döma helger, rida tisdagar,onsdagar och fredagar. Och om jag då ska ut och springa då , då blir det måndagar och.. torsdagar? Ja, det kommer att ta tid, men jag vill få en platt mage till sommaren, och då är det dags att börja träna nu, kan klart inte börja senare.

Men, som för att ära den sista fettodagen, sitter jag med en popcornskål framför datan, och vräker i mig popcorn.


Jag glömde!

Jag glömde min mamma, hon var faktist också en viktig del i denna resa!


Älskar dej!

Blekinge februari ,taaaadaaa!

Jag, min mamma och Danijela åkte tidigt på måndagsmogonen, och vi kom hem igår. Det har varit en underbar veckaa! Här kommer lite bilder!


 En häst som kom till Eva ( som vi bor hos, min mammas moster!) på natten mellan måndag och tisdag. Den hade vart och tävlat med Fredrik Persson, men sen hade den typ skadat sig ,och Evas stall är som västa rehabiliteringen, dit skulle stressade hästar kunna åka, och efter nåra veckor skulle de vara lugna som .. ja jag vet inte vad.

Söt Danijela ( aka Peter haha ) första kvällen.

Jag med 2 utav hästarna, innan vi skulle åka igår. Det var vårkänslor det!

Sötnosar! ( titta på den här bilden och den över, den här är tagen på tisdagen, och den andra igår. ALL SNÖ ÄR BORTA PÅ DEN ANDRA! Och jag gick ute i en kortärmad kofta och tights och frös inte ens!)

En katt som seriöst var skitmobbad. Om man ropade ''ksss,kss!'' till den så typ attackerade den en och ja.. galen!

Men mysig också !

Sonja och Lasses hundar. VI var hos dom och sov över där en natt. Var alltid där när jag var yngre, och det har alltid funnits hundar i det huset, jag älskar det!

Det var väl några iallafall. Jag vill också meddela att imorgon ska jag åka till doktorn och ta bor tre leverfläckar. Lite nerväst faktist, för tänk, doktorn ska skära av dom, och jag vet inte ens om man får bedövning.. UUsch!


Morgondagens planer


Charlie och jag på dressyrtävlingen i söndags.

Eftersom jag inte kommer att hinna blogga imorgonbitti (ska upp 06:40) eller jag kan ju försöka, så kan jag ju skriva vad jag ska göra. Som det stod på min veckoplanering så ska jag rida drop-in ridning 09.15-10.15, tror det bara kommer vara jag... Superskönt! Sen ska jag kolla om det är okej om jag rider Charlie (min beridarhäst) imorgon istället för på torsdag. Efter stallet har jag nog inte så mycket att göra, hade spanska läxa men glömde den i skolan... Smart!

Veckans planering

Måndag: Har studiedag imorgon (jippie) så jag ska rida drop-in ridning i stallet 09.15 - 10-15 och sedan ska jag eventuellt rida Charlie.
Tisdag: Ridlektion 17.00 och rida Charlie.
Onsdag: Rida igen 16.10 och träffa Emma i stallet, saknar dig!
Torsdag:
Fredag:
Lördag: Jobba förmiddag 06.00 - 12.00 och rida Charlie. Mickan sover här tror jag.
Söndag: Mickan antagligen.

F*cking comhem

Nu är det så att jävla comhemskiten som är vårat internet (?) har hakat upp sig, så internet segar som FAN, och jag klarar inte av sega datoter, jag får utbrott. Men jag försöker iallafall.

Jag kom hem från Danijela, och käkade middag. Sen gick jag upp till min käre bror och störde han i hans wowspelande, vilket han uppskattade väldigt mycket.Sen satt jag och roade mig på min dator och hade det bra tills jag kom på att jag har TRE prov den kommande veckan! Jag gick genast och pluggade svenska, och nu är den avklarad.

Jag har tänkt att lägga ut lite bilder från veckan, så håll koll!



Oj!

Måste verkligen säga tack till att ni läser, vi skapade bloggen runt klockan fem idag och vi har redan 13 besökare! Det är väl visserligen bara våra kompisar som vi känner, men ändå. Nu gäller det bara att kommentera. Vi hörs senare.

Trollkarlens hemligheter

Sitter här i nya soffan med Nikola och kollar på Trollkarlens hemligheter, intressant program det där, haha.


Iallafall, jag måste bara skriva det här att nu har jag gjort iallafall 10 styckens designer. Jag orkar verkligen inte, det är i alla fall två stycken om dagen som frågar men nu allihopa så tycker jag bara att ni ska sluta tjata för jag vill verkligen inte sitta och göra designer åt hela världen. Nu låter jag elak, men tänk er själva att folk frågar hela tiden och sitta och göra massa designer. Det är inte roligt.

Sen måste jag också säga att Mickans internet fungerar inte för tillfället, det är därför bara jag skriver. Men imorgon går det säkert igång, hoppas jag så ni får se lite av henne också. Puss!


Just nu


Riesen och Cocacola

Ny blogg!

Hej på er som läser det här! Det här är ju en nystartad blogg och vi är två som delar på den, Danijela och Mikaela heter vi. Vi kommer att blogga om det vi känner just för stunden och annat, när vi känner för att blogga så gör vi det helt enkelt. Min förra blogg heter http://Bigshots.blogg.se och Mickans som hon har slutat skriva i heter http://Mikaelaandric.blogg.se. Vi kommer inte blogga något ifrån dom bloggarna längre, utan nu är det Lifeabout som gäller...! Jag och Mikaela är kusiner genom att våra pappor är brorsor och vi umgås ofta. Glöm inte att kommentera heller, det är roligt.

Kan ju börja med dagen, jag vaknade runt 10:00 och sov som en stock innan, jätteskönt faktiskt. Mickan kom till mig runt 12:00 och vi har hela dagen försökt hitta på namn till bloggen och göra en header, hon åkte runt 19:00. Sen gick jag och Paulina till Statoil och jag köpte en cola till mig själv, en påse riesen (kärlek!) och Nikola fick en påse annat godis, minns inte vad det hette.

Har inget mer att skriva om om dagen iallafall, men ni får hålla utkik för snart kommer en Veckans planering av mig och jag kanske bjussar på några bilder.

För att veta vem det är som skriver inläggen = kolla vid kategorierna (där man trycker för att kolla på kommentarerna). Mickan, när du läser det här så ring och säg att det är okej att vi gör så. Det kommer alltså att stå där man trycker för att kolla på kommentarer (om vi nu får några, hehe) vem som skriver.

Vi hörs senare, puss!

RSS 2.0